Προς το περιεχόμενο

Saw 2

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

περιμενω εντυπωσεις....γιατι το εχω "παρει απο το θειο" αλλα ΔΕΝ το ειδα γιατι το φυλαξα για το σινεμα...πες μου αν αξιζει να σκασω τα 7,5....

Δημοσ.
περιμενω εντυπωσεις....γιατι το εχω "παρει απο το θειο" αλλα ΔΕΝ το ειδα γιατι το φυλαξα για το σινεμα...πες μου αν αξιζει να σκασω τα 7,5....

Εγώ και τα 2 τα είδα από το θείο.Εντάξει δεν είναι και καμία ταινία που αξίζει να τη δεις στο σινεμά.Ούτε ειδικά εφέ έχει ούτε κάτι που το σινεμά μπορεί να την κάνει επιβλητική!

Δημοσ.
Εγώ και τα 2 τα είδα από το θείο.Εντάξει δεν είναι και καμία ταινία που αξίζει να τη δεις στο σινεμά.Ούτε ειδικά εφέ έχει ούτε κάτι που το σινεμά μπορεί να την κάνει επιβλητική!

ειχα την εντυπωση οτι "φρικαρεις" πιο πολυ στο σινεμα,βλεποντας την...

βεβαια,και με το να τη βλεπεις στο δωματιο σου,στο labtop,με ολα τα φωτα κλειστα,ολους να κοιμουνται και με ακουστικα συτα αυτια,φτιαχνεις κι ετσι ατμοσφαιρα....

Δημοσ.

βεβαια' date='και με το να τη βλεπεις στο δωματιο σου,στο labtop,με ολα τα φωτα κλειστα,ολους να κοιμουνται και με ακουστικα συτα αυτια,φτιαχνεις κι ετσι ατμοσφαιρα....[/quote']

Εμ έρχεσαι στα λόγια μου!:wink:

Δημοσ.

απλά χάλια, δεν πιστευα οτι θα μπορουσε ο ιδιος σκηνοθετης να γυρισει τοσο διαφορετικο φιλμ.

σκετο σπλατερ, το αιμα, του αιματος, ω αιμα.

δεν βασιζεται πλεον τοσο στην ατμοσφαιρα για να σε κανει να "σφιχτεις", αλλά στις αμεσες σκηνες που θα "σφιξουν" το 99% του πληθυσμου.

κ με κατι σεναριακά κενά ναααααααααααααααααα -με το συμπάθειο.

Δημοσ.
απλά χάλια' date=' δεν πιστευα οτι θα μπορουσε ο ιδιος σκηνοθετης να γυρισει τοσο διαφορετικο φιλμ.

[/quote']

Δεν είναι του ίδιου σκηνοθέτη.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μ'άρεσε που την είδα χτες σινεμά.. Αρκετά φρικιαστική, ανατριχιαστική, σε κάποια σημεία και έξυπνη.. Παρά το "ρεσιτάλ υποκριτικής" του Γουόλμπεργκ..

Δημοσ.
απλά χάλια' date=' δεν πιστευα οτι θα μπορουσε ο ιδιος σκηνοθετης να γυρισει τοσο διαφορετικο φιλμ.

σκετο σπλατερ, το αιμα, του αιματος, ω αιμα.

δεν βασιζεται πλεον τοσο στην ατμοσφαιρα για να σε κανει να "σφιχτεις", αλλά στις αμεσες σκηνες που θα "σφιξουν" το 99% του πληθυσμου.

κ με κατι σεναριακά κενά ναααααααααααααααααα -με το συμπάθειο.[/quote']

Hallo ekkli,I want to play a game.... :razz: :razz:

Θα διαφωνησω στα κενα που ηταν και νααααααααααααααααα οπως λες.

Δημοσ.

Καταρχήν να ξεκινήσω με ένα ερώτημα (φιλοσοφικό):

Γιατί να βγεί saw II και μάλιστα απο άλλο σκηνοθέτη?

Η ταινία απο ότι καταλάβατε δεν μου άρεσε.Στην μισή ταινία ο μαύρος κυνηγάει για να μάθει τους αριθμούς....Και προφανής λύση για να δεί τον δικό του βεβαίως είναι να κόψει το δέρμα του!(Ε,αυτό δεν είναι λίγο ακυρότητα?)

Τώρα για το σενάριο πιστεύω πως μόνο το τέλος της ταινίας υπάρχει για να προσπαθήσει να σώσει την υπόλοιπη..Εγώ πάντως δεν ένοιωσα το ίδιο πράγμα με το 1 που όλη την ώρα ψαχνόμουν...

Ως αυτόνομη ταινία θα έλεγα "απλά μία ταινία για να περάσει η ώρα" και ως Saw II απαίσια...

Εdit:Kαι κάτι ψιλογελοίο-τρύπα-call me whatever you want:

Στις πρώτες σκηνές που έδειχνε το σπίτι δεν ήταν χαζό αυτό με το όπλο πίσω απο το ματάκι της πόρτας?Πόσες φορές έχετε ανοίκει την πόρτα και ταυτόχρονα να κοιτάτε το ματάκι?Έλεος δηλαδή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...