Προς το περιεχόμενο

Saw 2

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το 2 καθώς αναμένω να κυκλοφορήσει σε DVD, αλλά το 1 ήταν απίθανο.

Είχε χρόνια να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα θρίλερ, και να μην βρω τον δολοφόνο απο την μέση της ταινίας (ή χειρότερα απο τα πρώτα λεπτά). Συνέχεια μου ανέτρεπε τις δικές μου υποθέσεις.

Πραγματικά την απόλαυσα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ελπίζω και το 2ο να είναι εξίσου ενδιαφέρον και ανατρεπτικό.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο το τελος του saw 2 καταλαβαινετε αν θα υπαρξει και saw 3;

etsi deixnoun ola,e3artatai apo tis ore3eis twn senariografwn. pantws to telos tou 2 afhnei anoixto to endexomeno gia sequel.

Δημοσ.

μόλις είδα το εργάκι ,μιας και περίμενα να βγουν οι ελληνικοί υπότιτλοι, και αυτα που εχω να πω ειναι οτι το 1 μ' αρεσε περισσότερο απο την αποψη οτι ήταν αρκετά ''αρρωστο'' και ανατρεπτικό. Στο 2 πανω κατω ξερεις τι περιμένεις να δεις οπότε καπου στη μέση με κούρασε, όσο βέβαια θα μπορούσε να με κουράσει ένα εργο σαν το saw. Ίσως άμα το 2 είχε παιχτεί πρώτο να μ' αρεσε αυτο περισσότερο. Στα θετικά βάζω οτι σε καποιο βαθμό το συνδεσε με το πρώτο μέρος. Παντως στοιχηματίζω οτι θα πρεπει να αναμενουμε και το 3ο μέρος του έργου.

GAME OVER

Δημοσ.

sto pulp fiction me ton bruce willis taytistika file . logo proistorias die hard

kati pou episis prosexa einai oti oli i tainia moiazei se sequel tou 24 . exelisete sxedon se pragmatiko xrono kai simvenoun katastaseis paromoies me tin proti season tou 24 .alla den me xalase ayto . mono o kiefer eleipe .

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν εγώ το απόλαυσα το Saw 2. Γιατί ενώ χρησιμοποιεί πάνω κάτω ίδια συνταγή καταφέρε και με κράτησε σε αγωνία με τα νέα δεδομένα, οι ρυθμοί ήταν γρήγοροι το σκηνικό αρκετά σκοτεινό και οι εκπλήξεις + τα easter eggs (αν και δύσκολα θα βρισκόταν κάποιος που θα δει το 2 χωρίς το πρώτο) ήταν πολύ έξυπνα.

Στα αρνητικά είναι ωστόσο και πάλι οι γρήγοροι ρυθμοί. Πιστεύω ότι μπορούσαν να χτίσουν περισσότερο τρόμο και ίσως συμπάθεια (?) προς χαρακτήρες με άλλους ρυθμούς. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κάποιες ιστορίες μείναν μισές...(τις έκοψε το πριονι χε χε). Τέλος όσο αφορα τη μουσική θα προτιμούσα στο φινάλε να χρησιμοποιούσαν ένα καλύτερο reprise του "hello Zepp". Έχω την εντύπωση ότι *άκουσα* ακριβώς το ίδιο φινάλε...oh well

Αν μη τι άλλο, ένα καλό sequel...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εγώ που το έχω δει μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από το 1, έχει περισσότερο σασπένς και σε κρατάει σε εγρήγορση.

Αναμένουμε και το 3 που από ότι γνωρίζω είναι στα σκαριά, αφού τα προηγούμενα έργα έκαναν τρελές πωλήσεις εισιτηρίων στον σινεμά.

Εν αναμονή λοιπόν για το 3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...