Προς το περιεχόμενο

Saw 2

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους δε γνωρίζουν, μόλις φέτος το χειμώνα θα προβληθεί στις αίθουσες του κινηματογράφου.

Η υπόθεση? Ακολουθεί την ίδια συνταγή με το πρώτο μέρος. Αυτή την φορά όμως εμπλέκονται περισσότερα θύματα σε ένα ολόκληρο σπίτι!

Teaser (asf δυστυχώς :()

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωχ, όχι...όχι σικουελ...γιατί πρέπει να εξοφλούν μια επιτυχία μεένα σίκουελ..Που ζουν, δεν ξέρουν τον κανόνα του σίκουελ = χειρότερο απο το πρώτο ?? (σ.σ. εξαίρεση το xmen2). Είμαι της άποψης οτι οταν κάτι είναι καλό, πρέπει να τελειώνει εκεί... anyway

Μακάρι να διαψευστώ

Δημοσ.

e oxi kai i kaliteri tainia ...i ermineia tou xanthou(den thimamai onoma twra)itan epeiikos aparadekti eidika stin telaiytaia skini poli xtipiotan o tipos . milame mesa sto cinema gia poli gelio.

Δημοσ.
Ωχ' date=' όχι...όχι σικουελ...γιατί πρέπει να εξοφλούν μια επιτυχία μεένα σίκουελ..Που ζουν, δεν ξέρουν τον κανόνα του σίκουελ = χειρότερο απο το πρώτο ?? (σ.σ. εξαίρεση το xmen2). Είμαι της άποψης οτι οταν κάτι είναι καλό, πρέπει να τελειώνει εκεί... anyway

Μακάρι να διαψευστώ[/quote']

Sumfwnw, elpizw na doume kati antaksio.

Δημοσ.
e oxi kai i kaliteri tainia ...i ermineia tou xanthou(den thimamai onoma twra)itan epeiikos aparadekti eidika stin telaiytaia skini poli xtipiotan o tipos . milame mesa sto cinema gia poli gelio.

Panw apo ola einai thema goustou .. giafto eipa to "geia mena" ;)

Δημοσ.

εμένα μου άρεσε πάντως ήταν κάτι το διαφορετικό συγκρινόμενο με άλλες ταινίες "θρίλερ"

το trailer μου κολλάει στην μάσκα, αυτό είναι το τέλος του;

Δημοσ.

Το πρωτο το βρηκα ενδιαφερον αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.Τωρα το δευτερο θα δειξει αν θα λεει τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...