Cue Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Για όσους δε γνωρίζουν, μόλις φέτος το χειμώνα θα προβληθεί στις αίθουσες του κινηματογράφου. Η υπόθεση? Ακολουθεί την ίδια συνταγή με το πρώτο μέρος. Αυτή την φορά όμως εμπλέκονται περισσότερα θύματα σε ένα ολόκληρο σπίτι! Teaser (asf δυστυχώς )
Sta Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ωραία, το Saw είναι από τις καλές ταινίες που έχω δει, ελπίζουμε και στο sequel.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Αντε να δουμε τι θα δουμε...Ευχομαι λιγοτερες τρυπες(ναααα!) στο σεναριο.
Em_Zed Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Ωχ, όχι...όχι σικουελ...γιατί πρέπει να εξοφλούν μια επιτυχία μεένα σίκουελ..Που ζουν, δεν ξέρουν τον κανόνα του σίκουελ = χειρότερο απο το πρώτο ?? (σ.σ. εξαίρεση το xmen2). Είμαι της άποψης οτι οταν κάτι είναι καλό, πρέπει να τελειώνει εκεί... anyway Μακάρι να διαψευστώ
vamour Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 e oxi kai i kaliteri tainia ...i ermineia tou xanthou(den thimamai onoma twra)itan epeiikos aparadekti eidika stin telaiytaia skini poli xtipiotan o tipos . milame mesa sto cinema gia poli gelio.
Guerriero4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Ωχ' date=' όχι...όχι σικουελ...γιατί πρέπει να εξοφλούν μια επιτυχία μεένα σίκουελ..Που ζουν, δεν ξέρουν τον κανόνα του σίκουελ = χειρότερο απο το πρώτο ?? (σ.σ. εξαίρεση το xmen2). Είμαι της άποψης οτι οταν κάτι είναι καλό, πρέπει να τελειώνει εκεί... anywayΜακάρι να διαψευστώ[/quote'] Sumfwnw, elpizw na doume kati antaksio.
WaVe Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 e oxi kai i kaliteri tainia ...i ermineia tou xanthou(den thimamai onoma twra)itan epeiikos aparadekti eidika stin telaiytaia skini poli xtipiotan o tipos . milame mesa sto cinema gia poli gelio. Panw apo ola einai thema goustou .. giafto eipa to "geia mena"
nick_gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 εμένα μου άρεσε πάντως ήταν κάτι το διαφορετικό συγκρινόμενο με άλλες ταινίες "θρίλερ" το trailer μου κολλάει στην μάσκα, αυτό είναι το τέλος του;
mert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Το πρωτο το βρηκα ενδιαφερον αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.Τωρα το δευτερο θα δειξει αν θα λεει τπτ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 kalo itan to ergaki kai to 2 kalo tha einai forsur...mert lol gia tiin sign...:;
mert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 kalo itan to ergaki kai to 2 kalo tha einai forsur...mert lol gia tiin sign...:; Thx man.Tην αλλη βδομαδα αλλο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Cant wait...lol...its from a movie btw right?
mert Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 And yes it's old boy.Thn allh bdomada sympathy for mr vengeance :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.