tvagge Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Boys, mia erotisi: Brisko ena arxeio sto e-mule, blepo oti yparxoun piges, (pano apo mia, p.x 2,3...) alla to arxeio menei stin anamoni. Ti ftaiei ? Yparxei kapoio eidos queue ?
andrip Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 ναι δυστυχώς στο emule Πολλές φορές θα χρεαστεί να περιμένεις πραγματικα ΠΟΛΥ. Είναι κάποια πράγματα που υπάρχουν μόνο εκει οπότε αμα έχεις adsl δεν εχεις πρόβλημα. Εμενα ένα αρχείο έκανε και 15 μερες να ξεκινήεσι να κατεβαίνει
NiCkReD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 ίναι κάποια πράγματα που υπάρχουν μόνο εκει οπότε αμα έχεις adsl δεν εχεις πρόβλημα και οπως ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι...το καλο πραγμα αργει να γινει
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δε ξέρω γιατί (μάλλον θέμα ρυθμίσεων θα είναι) αλλά χρησιμοποιόντας edonkey τα downloads αρχίζουν ΠΟΛΥ πιο γρήγορα από το emule (αν και δε ξέρω τελειώνουν και πιο γρήγορα). Στα πιο δημοφιλή αρχεία αρχίζει το κατέβασμα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η έυρεση πηγών - Δοκίμασε το.
Jacaranda Bill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 DrLo, την ίδια εντύπωση έχω και εγω για το edonkey. Σαν να είναι λίγο πιο γρήγορο... Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει όλα τα μουλαρο-γαϊδουρια (emule, emule plus, edonkey κλπ) και μπορεί να μας δώσει μια καλύτερη άποψη για το ποιο να προτιμήσουμε;
Stuff Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Nick oi arxaioi episis elegan "to gorgon kai xarin exei" Kai ego exo arxeio pou einai gia mines sto 0% den katevainei tipota an kai exei sources, kai ola ta ports einai anoixta.
c@pt@in Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 akou file allakse programma.to e mule syni8izei na to kanei ayto k se mena k se alla paidia pou kserw.sou synistw na allakseis programma.an 8es th gnwmh mou to lime wire einai to kalytero..
EKTELESTES Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 gia pio sinithismena arxeia k diadedomena - torrents, gia pio spania phgaine se e-mule k kane th proseuxh sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.