MikeNuke Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 εχω μια pctv pro την οποια τρεχω με dscaler 4 και δεν εχω ηχο. προσοχη δεν ειναι θεμα επιλογων στο mixer. οταν το τρεχω κανονικα μου βγαζει ηχο παρασιτα αν ομως το βαλω σε direct show mode μου παιζει ηχο. τι λετε να ειναι, μηπως ειναι προβλημα της καρτας?
Yorps Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 εχω μια pctv pro την οποια τρεχω με dscaler 4 και δεν εχω ηχο. προσοχη δεν ειναι θεμα επιλογων στο mixer. οταν το τρεχω κανονικα μου βγαζει ηχο παρασιτα αν ομως το βαλω σε direct show mode μου παιζει ηχο. τι λετε να ειναι' date=' μηπως ειναι προβλημα της καρτας?[/quote'] An exeis SP2,mpes sthn Pinnacle,8a vreis patch gia auto to problhma
MikeNuke Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 ξεχασα να αναφερω οτι εχω δοκιμασει και το patch αλλα το προβλημα συνεχιζει.
nick_gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 αν έχεις Νόρτον απενεργοποίησε την προστασία για το msn,yahoo κλπ
MikeNuke Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 ουτε Νορτον εχω. το δοκιμασα και μετα απο φορματ, αμεσως σε καθαρη εγκατασταση δηλαδη μηπως ειναι κανα μπαγκ αλλα τα ιδια εκανε.
nick_gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 μπορείς να το δοκιμάσεις σε άλλο pc? μήπως φταίει η ίδια η κάρτα
NiCkReD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 επισης δοκιμασε να αλλαξεις το source. Δηλαση να βαλεις καμια αλλη μαρκα απο αυτη που δινει το dscaler 4. χμμμ....εχεις απο τις τελευταιες εκδοσεις?αν ναι συνεχισε να εχεις την παλιοτερη, γιατι εχει καποια προβληματα.Και εγω ειχα προβλημα και συνεχισα με την παλιοτερη εκδοση που χα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.