mathimatikos196 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 παιδια τα φωτα σας!! προσπσθω να κανω defrag στο c αλλα δεν γινεται τιποτα!!!! παταω αναλυση τζιφος πατω ανασυγκροτηση τιποτα , προσπαθω μεσα απο την εντολη εκτελεση(οπως λεει η βοηθεια , παλι τιποτα) βεβαια πριν απο λιγο καιρο ειχα εγκαταστησει ενα προγραμμα ανασυγκροτησης- δεν θυμαμαι ποιο ακριβως (μαλλον το diskeeper) και στη συνεχεια το εβγαλα!! για καθε βοηθεια θα ημουν υποχρεος!!!!!!!
NiCkReD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 σε τι windows?και τι ακριβως προβλημα σου βγαζει? δε προχωραει?σου βγαζει error? εγω χρησιμοποιω το diskeeper και ειμαι ευχαριστημενος
mathimatikos196 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 windows xp home (ελληνικα) και δεν βγαζει error απλα δεν κανει τιποτα!!!!!
panospc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Ξαναβάλε το Diskeeper και κάνε μέσα από αυτό ανασυγκρότηση...
mathimatikos196 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 σκοπος μου ειναι να βρω τι φταιει και αν μπορω να κανω ανασυγκροτηση μεσα απο τα windows (oπως αλλωστε εκανα τοσο καιρο!!!)
The Crow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 H ανασυγκρότηση που κάνουν τα Windows είναι για τον που... Ξαναβάλε το diskeeper να βρεις την υγειά σου.
ktiniatros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως χρησιμοποιεί κάποιος το Diskeeper με Windows 2003?? Δεν μπόρεσα να βρω κάποια έκδοση που να τρέχει με τα 2003.
panoulis23 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 file mathimatike opws sou eipan kai oi prohgoumenoi vale to diskeeper 10 kai meta <<set it and forget it>>. den tha xreiastei na to ksanaxrisimopoihseis toprograma pote , ta kanei ola mono tou. oso gia to defragment twn windows einai gia ta mpaza.Prin valw to diskeeper ekana analysh me afto twn windows kai mou to evgaze healthy. meta kanw analysh me to diskeeper kai to evgale critical.afto ta leei ola
ktiniatros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 ...και επαναλαμβάνω, μήπως χρησιμοποιεί κάποιος το Diskeeper με Windows 2003?? Δεν μπόρεσα να βρω κάποια έκδοση που να τρέχει με τα 2003.
tom-f Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά παντού λένε ότι η ανασυγκρότηση που κάνουν τα windows είναι για τον λούτσο.Μπορεί να μου πει κάποιος που ωφείλεται αυτό;Πώς γίνεται η εταιρία που βγάζει το λειτουργικό να μην έχει προσθέσει καλό εργαλείο ανασυγκρότησης σκληρού δίσκου;Τι καλύτερο κάνουν τα διάφορα προγράμματα ανασυγκρότησης;
ktiniatros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 το ότι κάποιες εταιρείες βγάζουν καλύτερα προγράμματα ανασυγκρότησης οφείλεται πιστεύω στο ότι αυτές ασχολούνται ΜΟΝΟ με αυτό το θέμα. Στη microsoft δε νομίζω να έχουν υπαλλήλους μόνο γι'αυτή τη δουλειά. Κανείς πού να ξέρει αυτό που ρώτησα??
Jiakomo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Για Win 2003 θα χρειαστεις server εκδοση του προγραμματος.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 @ktiniatros : egw exw valei sta dika mou 2003 to Diskeeper Server Enterprise 9 kai doulevei kanonika kai oraia
blueviper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά παντού λένε ότι η ανασυγκρότηση που κάνουν τα windows είναι για τον λούτσο.Μπορεί να μου πει κάποιος που ωφείλεται αυτό;Πώς γίνεται η εταιρία που βγάζει το λειτουργικό να μην έχει προσθέσει καλό εργαλείο ανασυγκρότησης σκληρού δίσκου;Τι καλύτερο κάνουν τα διάφορα προγράμματα ανασυγκρότησης; Αν δεν κάνω λάθος η Microsoft είναι υποχρεωμένη να λειτουργήσει μέσα σε ανταγωνιστικά πλαίσια, γι' αυτό και δεν μπορεί να παράσχει το βέλτιστο των προγραμμάτων, εκμεταλλευόμενη τη σχεδόν μονοπωλιακή της υπόσταση...θα ήταν αθέμιτο για τους υπόλοιπες εταιρίες. Γι' αυτό και κατά καιρούς έχει φάει τα μούτρα της στο δικαστήρια. Εϊχα Diskeeper...χρησιμοποίησα PerfectDisk και δεν ξαναγύρισα. Ελαφρύ και γρήγορο. Κι από διάφορα comparison test που διάβασα υπερέχει.
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Υποθέτω ότι δοκίμασες να κάνεις πρώτα ένα full scandisk ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.