Προς το περιεχόμενο

ανασυγκροτηση !!!!

mathimatikos196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τα φωτα σας!!

προσπσθω να κανω defrag στο c αλλα δεν γινεται τιποτα!!!!

παταω αναλυση τζιφος πατω ανασυγκροτηση τιποτα , προσπαθω μεσα απο την εντολη εκτελεση(οπως λεει η βοηθεια , παλι τιποτα)

βεβαια πριν απο λιγο καιρο ειχα εγκαταστησει ενα προγραμμα ανασυγκροτησης- δεν θυμαμαι ποιο ακριβως (μαλλον το diskeeper) και στη συνεχεια το εβγαλα!!

για καθε βοηθεια θα ημουν υποχρεος!!!!!!!

Δημοσ.

σε τι windows?και τι ακριβως προβλημα σου βγαζει? δε προχωραει?σου βγαζει error?

εγω χρησιμοποιω το diskeeper και ειμαι ευχαριστημενος :)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

file mathimatike opws sou eipan kai oi prohgoumenoi vale to diskeeper 10 kai meta <<set it and forget it>>. den tha xreiastei na to ksanaxrisimopoihseis toprograma pote , ta kanei ola mono tou. oso gia to defragment twn windows einai gia ta mpaza.Prin valw to diskeeper ekana analysh me afto twn windows kai mou to evgaze healthy. meta kanw analysh me to diskeeper kai to evgale critical.afto ta leei ola

Δημοσ.

Ρε παιδιά παντού λένε ότι η ανασυγκρότηση που κάνουν τα windows είναι για τον λούτσο.Μπορεί να μου πει κάποιος που ωφείλεται αυτό;Πώς γίνεται η εταιρία που βγάζει το λειτουργικό να μην έχει προσθέσει καλό εργαλείο ανασυγκρότησης σκληρού δίσκου;Τι καλύτερο κάνουν τα διάφορα προγράμματα ανασυγκρότησης;

Δημοσ.

το ότι κάποιες εταιρείες βγάζουν καλύτερα προγράμματα ανασυγκρότησης οφείλεται πιστεύω στο ότι αυτές ασχολούνται ΜΟΝΟ με αυτό το θέμα. Στη microsoft δε νομίζω να έχουν υπαλλήλους μόνο γι'αυτή τη δουλειά.

Κανείς πού να ξέρει αυτό που ρώτησα??

Δημοσ.
Ρε παιδιά παντού λένε ότι η ανασυγκρότηση που κάνουν τα windows είναι για τον λούτσο.Μπορεί να μου πει κάποιος που ωφείλεται αυτό;Πώς γίνεται η εταιρία που βγάζει το λειτουργικό να μην έχει προσθέσει καλό εργαλείο ανασυγκρότησης σκληρού δίσκου;Τι καλύτερο κάνουν τα διάφορα προγράμματα ανασυγκρότησης;

Αν δεν κάνω λάθος η Microsoft είναι υποχρεωμένη να λειτουργήσει μέσα σε ανταγωνιστικά πλαίσια, γι' αυτό και δεν μπορεί να παράσχει το βέλτιστο των προγραμμάτων, εκμεταλλευόμενη τη σχεδόν μονοπωλιακή της υπόσταση...θα ήταν αθέμιτο για τους υπόλοιπες εταιρίες. Γι' αυτό και κατά καιρούς έχει φάει τα μούτρα της στο δικαστήρια.

Εϊχα Diskeeper...χρησιμοποίησα PerfectDisk και δεν ξαναγύρισα. Ελαφρύ και γρήγορο. Κι από διάφορα comparison test που διάβασα υπερέχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...