Kostas75 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Από ένα σημείο και πέρα το παιχνίδι κολλάει και ενώ τελειώνω κάποιο σετ από levels, εμφανίζεται ο Kyle και μου λέει πάλι το ίδιο μήνυμα (..κάτι "like something tore apart the engines") και μου ξαναδείχνει ότι πρέπει να παίξω το ίδιο σετ levels που έχω ήδη παίξει!! (το σετ που τελειώνει με το Corellia mission). Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;;; *Έχω κάνει update του παιχνιδιού στο v.1.0.1. Επίσης έχω δοκιμάσει με cheat να πάω στην επόμενη πίστα και πάλι μόλις τελειώνω τη πίστα πάλι με πηγαίνει πίσω, δηλαδή πάλι τα ίδια! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτί έχω δοκιμάσει να κάνω uninstall και install πάλι το παιχνίδι, αλλά πάλι ακριβώς τα ίδια μου κάνει! Το PC μου είναι: AMD Athlon 64 - Venice - 3200+ MSI Motherboard K8N Diamond - Socket 939 1 GB Ram (Kingston) Asus 6800 GT PCI Express 256 Mb Έχω Windows XP SP2. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;; Please help, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν μπορώ να προχωρήσω το παιχνίδι! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Kostas75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δοκίμασα. Και με έτοιμο save που πάει σε παρακάτω level, μόλις τελειώσει αυτό το level πάλι επιστρέφει και μου λέει να επαναλάβω τα ίδια αρχικά σετ από levels όπως λέω παραπάνω! Κάποια άλλη πρόταση;;;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 nai peta to einai idi panpapeo kai me apeira bugs...i ean epimeneis psakse kana update...
Kostas75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δεν πετάω το καλύτερο παιχνίδι Star Wars με Jedi!!! Αν ήσουν λάτρης του είδους και γενικά του Star Wars δεν θα το έλεγες. Είναι πολύ αξιόλογο παιχνίδι και δεν έχει βγει κάποια συνέχεια ακόμη... Επίσης δεν διάβασες παραπάνω στη αρχή που λέω ότι έχω κάνει update ήδη! Κάποια άλλη πραγματική πρόταση;;; Ευχαριστώ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 hmmm pezei...vale kana palio driver i vgale tous enhanced ean exeis....isos help...mipos evales cheats papepi?
Kostas75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε μου. Το ξεκίνησα από την αρχή και μέχρι στιγμής προχωράει κανονικά. Πρέπει να δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα με τα saves του παιχνιδιού λόγω κάποιου bug. Ελπίζω να μη το ξαναδώ γιατί ήταν πολύ ενοχλητικό. Αντί να παίζω έψαχνα μέρες να καταλάβω τι συνέβη και αν μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ πάντως και αν ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο ας μας το πει για να το αντιμετωπίσει όποιος παίξει το παιχνίδι αν του τύχει κάτι τέτοιο όπως σε μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.