magma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 pantws mia apo tis apisteytes magkies tou kinimatografou (IMHO) einai na pairnei ena koinotopo senario (mia apli apli istoria) kai na tis dinei mia apolaystiki xroia mesa apo ti fwtografia, ti mousiki, ti skino8esia alla kai tous i8opoious
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 pantws mia apo tis apisteytes magkies tou kinimatografou (IMHO) einai na pairnei ena koinotopo senario (mia apli apli istoria) kai na tis dinei mia apolaystiki xroia mesa apo ti fwtografia, ti mousiki, ti skino8esia alla kai tous i8opoious Ακριβώς αυτό είναι το νόημα της παρέμβασής μου. Μπορεί (θεωρητικά) το σενάριο να ακούγεται κοινότυπο αλλά ο τρόπος που θα παρουσιαστεί αυτό το σενάριο είναι τέχνη (ή δεν είναι, στην περίπτωση των σκουπιδιών). Κι αυτή η τέχνη λέγεται 'κινηματογράφος'.
paschalia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ολες οσες εγραψες εχουν απιστευτα κοινοτοπα θεματα .Αλλα αλλες τις σωζει το καστ και αλλες ειναι το στορι τους που σε τραβαει να πας να τις δεις + η γενικοτερη εικονα και σε αλλες ο συνδυασμος καστ + υποθεσης . pantws mia apo tis apisteytes magkies tou kinimatografou (IMHO) einai na pairnei ena koinotopo senario (mia apli apli istoria) kai na tis dinei mia apolaystiki xroia mesa apo ti fwtografia' date=' ti mousiki, ti skino8esia alla kai tous i8opoious [/quote'] Ακριβώς αυτό είναι το νόημα της παρέμβασής μου. Μπορεί (θεωρητικά) το σενάριο να ακούγεται κοινότυπο αλλά ο τρόπος που θα παρουσιαστεί αυτό το σενάριο είναι τέχνη (ή δεν είναι' date=' στην περίπτωση των σκουπιδιών). Κι αυτή η τέχνη λέγεται 'κινηματογράφος'.[/quote'] Μα .. διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα αυτα που ειπα πριν την 1η παραθεση που εβαλες ηταν εν μερει αυτα που λες .. (για να μη πω οτι το ιδιο λεμε και οι τρεις με αλλα λογια..) Αλλα οπως ολα η τεχνη ειναι ακρως υποκειμενικη . Εσυ μπορει να εχεις γεμισει το σπιτι σου με πινακες με σταυρωμενους αντρες γυναικες παιδια . Με ρωμαικες μονομαχιες κλπ κλπ ( να σου θυμιζει και το επαγγελμα σου..) . Εγω δεν θα το εβρισκα καλλιτεχνη τον συγκεκριμενο ζωγραφο ,ουτε με ολικη αμνησια (με πλυση εγκεφαλου.. ισως ) κλπ κλπ .
magma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ma einai allo pragma na s'aresei to ergo enos kalitexni kai allo pragma na anagnwrizeis oti kapoios einai kalitexnis parolo pou den s'aresoun ta erga tou!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ma einai allo pragma na s'aresei to ergo enos kalitexni kai allo pragma na anagnwrizeis oti kapoios einai kalitexnis parolo pou den s'aresoun ta erga tou! Το μέλος magma με καλύπτει απόλυτα.
paschalia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Lol . Βρε Μαγμα (μιας και ο παρεδωσε εγινε σκια σου ) επιτηδες το κανεις ή η ζεστη φταιει ? Παραδειγμα εφερα ρε γμτ . Αν διαβασεις προσεχτικα τι γραφω θα δεις οτι ειπα το εξης (που θεωρω οτι περικλειει οτι ακολουθησε ..) Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ . ΟΚ ?
magma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 ma den to eipa ws momfi se sena. apla epeidi ayto pou eipes teleiwne me pareksigisimo tropo eipa tin gnwmi mou
john1987 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 καταρχας εγω δεν ειπα οτι ειναι ηλιθιοι οσοι ψηφισαν για το 8,3 στο imdb,αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα...και ουτε μπερδευω τον σκορτσεζε με τον ταραντινο... και γενικα να μιλατε πιο ηρεμα και να μη δινετε τονο προσωπικης αντιπαραθεσης στα post σας... εγω ειδα το 2ο kill bill,διασκεδασα,αλλα δε μου αρεσε σαν ταινια και επιπλεον δε θεωρω οτι θα μεινει κλασικο...τι να κανουμε τωρα? θα δω και το 1ο...παντως το 2ο δε μου αρεσε...γουστα ειναι αυτα...μη βαρατε!
paschalia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 To παραδειγμα το τελευταιο πηγαινε προς τον παρεδωσε και ηταν χαριτολογικη αναφορα στα ενδιαφεροντα που εχει δηλωσει στο προφιλ του .
tech25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 οντως η υποθεση ειναι τελειως ηλιθια καταρχας εγω δεν ειπα οτι ειναι ηλιθιοι οσοι ψηφισαν για το 8' date='3 στο imdb,αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα[/quote'] Anarotiemai pos ebgala lathos symperasma... παντως αν ηθελα να δω στυλ θα εβλεπα τιποτα σκορτσεζε παρα ταραντινο και ουτε μπερδευω τον σκορτσεζε με τον ταραντινο... Tous sygkrineis emmesos,sto thema tou style, eno einai teleios diaforetikoi. Apla ayto episimana.. και γενικα να μιλατε πιο ηρεμα και να μη δινετε τονο προσωπικης αντιπαραθεσης στα post σας... I diathesi mou gia prosopiki antiparathesi me opiodipote melos einai idia me tin diathesi mou na pao antrakoryxos stin Sibiria!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 I diathesi mou gia prosopiki antiparathesi me opiodipote melos einai idia me tin diathesi mou na pao antrakoryxos stin Sibiria!! Δε θέλεις να πας ανθρακωρύχος στη Σιβηρία!!; Απίστευτο! It's the american dream come true! By the way, το τοπικ ήταν Ποιές ταινίες των τελευταίων χρόνων νομίζετε πως θα γίνουν κλασικές. Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί εδώ θεωρούν ότι οι δικές τους αγαπημένες ταινίες θα γίνουν κλασικές. Εγώ είμαι σίγουρός ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Οι ταινίες που θεωρώ αριστουργήματα, πιστεύω ότι υπάρχει μέγαλη πιθανότητα να ξεχαστούν.
john1987 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 tech25 εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως συμπερανες οτι θεωρω ηλιθιους αυτους που ψηφισαν το kill bill... μαλλον συμψηφιζεις το ηλιθια υποθεση με ηλιθια ταινια... παντως,αν και εξακολουθω να πιστευω οτι η υποθεση ειναι ηλιθια θεωρω και την ταινια μετρια... αυτο δε σημαινει πως σε οσους αρεσει ειναι ηλιθιοι... ισως να φανηκε οτι συγκρινω σκορτσεζε με ταραντινο αλλα ηθελα απλως αναφερω ενα στυλ που προσωπικα θεωρω οτι εχει καλλιτεχνικη αξια... anyway,νομιζω και πως τα lord of the rings θα μεινουν ως κλασικα...
mert Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Προσθετω και το αποκαλυπτικο και αριστουργμηματικο City of God.
john1987 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 den to exw dei....to exw katebasei nomizw alla den to eida akoma...aksizei toso psylh 8esh sto imdb?
mert Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 den to exw dei....to exw katebasei nomizw alla den to eida akoma...aksizei toso psylh 8esh sto imdb? Δες το και θα καταλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.