Προς το περιεχόμενο

ποιες ταινιες των τελευταιων 10 χρονων νομιζετε πως θα γινουν κλασικες?

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οντως η υποθεση ειναι τελειως ηλιθια...

παντως αν ηθελα να δω στυλ θα εβλεπα τιποτα σκορτσεζε παρα ταραντινο...(φιντσερ,λιντς επισης...)

Δημοσ.

παντως αν ηθελα να δω στυλ θα εβλεπα τιποτα σκορτσεζε παρα ταραντινο...(φιντσερ' date='λιντς επισης...)[/quote']

Nai kai to 8.3 sto imdb mono apo ilithious psifistike ypotheto....

Min sygxeeis tis tainies toy Scorsese me aytes toy Tarantino...

Δημοσ.

Δεν είπα ότι η υπόθεση ηταν ηλίθια. Είπα οτι δεν είχε υπόθεση' date=' υπο την εννοια ότι η ιστορία ήταν κατι πολύ τετριμένο - εκδίκηση - . Παρόλα αυτά ό τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται ηταν φυσικά πολύ προτότυπος.

Δεν βρισκω οτι εχει ξεφυγει απο τα κλισε του Χολυγουντ ( και οταν μιλαω για κλισε εννοω οχι ταινιες αλλα σειρες - Βλ '' Μαγισσες , Ζινα, οι κορες -ανηψιες- εγγονες του Μπατμαν κ.ο.κ)

Συγκρίνεις μια ταινία με ότι πιο αθλιο έχει βγάλει η αμερικάνικη τηλεόραση χωρίς κάν να την έχεις δεί? Ενα απο τα κύρια σημεία αναφοράς για μένα όσον αφορά τις ταινίες του Ταραντίνο είναι ότι δεν εχουν καμία σχέση με το hollywood. Ας μην ξεχνάμε ότι, Miramax η εταιρία που εγιναν οι περισσότερες ταινίες του ήταν ανεξάρτητη τότε.

Δημοσ.

Οχι .

Δεν κανω συγκριση της ταινιας , μιας και δεν την εχω δει .

Απλα σαν καποια που δεν την εχει δει , <<τολμω>> να πω τι μου θυμιζει το στορι (χωρις αυτο να συμβαινει οντως .Απλα μια εντυπωση) .

• Super Moderators
Δημοσ.
Οχι .

Δεν κανω συγκριση της ταινιας ' date=' μιας και δεν την εχω δει .

Απλα σαν καποια που δεν την εχει δει , <<τολμω>> να πω τι μου θυμιζει το στορι (χωρις αυτο να συμβαινει οντως .Απλα μια εντυπωση) .[/quote']

1. Ταρίφας ξενυχτάει τα βράδια και κάνει βόλτες στην πόλη.

Μάλλον ηλίθια υπόθεση.

2. Μποξέρ που προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή.

Τετριμμένη βλακεία.

3. Γκόμενα που την κυνηγάνε και για να κρυφτεί αράζει σε κάποιο χωριό.

Χιλιοειδωμένα πράγματα.

4. Η ζωή ενός μεγιστάνα στην Αμερική του 1900-κάτι.

Τα'χουμε ξαναδει.

5. Τύπος που πάει να βρει έναν χαμένο στρατηγό στη ζούγκλα.

Βαρετή ταινία για το Βιετνάμ.

6. Μαφιόζικη οικογένεια στη Νέα Υόρκη.

Απίστευτη κοινοτυπία.

7. Τύπος που βρίσκει δύο συμμορίες να πλακώνονται.

Πάααλι;

8. Γκόμενος ξαναβρίσκει την παλιά του γκόμενα στην αγκαλιά άλλου άντρα.

Αισθηματική μπούρδα.

9. Πιτσιρικάδες θέλουν να σώσουν τον κόσμο από τον κακό.

Απλή παιδική παπαριά.

10. Χωρικοί θέλουν να σώσουν τον κόσμο από τον κακό.

Συνέχεια της προηγούμενης παπαριάς;

ΥΓ: Μιλάω φυσικά για ταινίες που σίγουρα δεν αξίζει να δείτε για την υπόθεσή τους:

1. Taxi Driver

2. Raging Bull

3. Dogville

4. Citizen Kane

5. Apocalypse Now!

6. The Godfather

7. Yojimbo - A fistfull of dollars - Last man standing

8. Casablanca

9. StarWars

10. Lord of the Rings

Δημοσ.

Ναι παρεδωσε .

Ολες οσες εγραψες εχουν απιστευτα κοινοτοπα θεματα .

Αλλα αλλες τις σωζει το καστ και αλλες ειναι το στορι τους που σε τραβαει να πας να τις δεις + η γενικοτερη εικονα και σε αλλες ο συνδυασμος καστ + υποθεσης .

Στο κιλ μπιλ εμενα -προσωπικα- οταν ειχε βγει στα σινεμα δεν με ειχε τραβηξει το στορι της .

Καλο ? Κακο ? δεν ξερω .

Παντως γεγονος .

Δεν εκατσα να ψαξω ειδικοτερα αν εχει αυτο το ''κατι'' που την κανει να ξεχωρισει , απλα δεν μ'αρεσε .

Και ναι , απο ολες τις ταινιες που εγραψες , ειναι λιγες αυτες που εχω δει, μονο και μονο λογω των ηθοποιων .

Δημοσ.

Διορθωσε με αν κανω λαθος .. αλλα αυτο το ''κατι'' λιγο παραπανω το ανελυσες αλλιως .

Βασικα δεν με νοιαζει αν λεγεται Ταραντινο ή Κοπολα κλπ ο σκηνοθετης μιας ταινιας .

Για να δω μια ταινια πρεπει να μου κανει ''κλικ'' η υποθεση ή το τρειλερ που θα δω στα προσεχως .

Αλλιως ευχαριστω αλλα δεν θα παρω (ή μπορει να παρω αργοτερα σε ντιβιντι ) .

Δημοσ.
Διορθωσε με αν κανω λαθος .. αλλα αυτο το ''κατι'' λιγο παραπανω το ανελυσες αλλιως .

Βασικα δεν με νοιαζει αν λεγεται Ταραντινο ή Κοπολα κλπ ο σκηνοθετης μιας ταινιας .

Για να δω μια ταινια πρεπει να μου κανει ''κλικ'' η υποθεση ή το τρειλερ που θα δω στα προσεχως .

Αλλιως ευχαριστω αλλα δεν θα παρω (ή μπορει να παρω αργοτερα σε ντιβιντι ) .

I alitheia einai oti den to anelysa allios. Stis tainies tou o tarantino exei paromoia morfi dialogon, poli kali mousiki se oles, opos kai sto ntysimo p.x.

Thimisou Pulp Fiction....

Exei diko tou style...

Stin ousia blepeis Tarantino..

Δημοσ.

Ok .

Ισως εχεις δικιο και απλα δεν μ'αρεσει ο Ταραντινο ( και για αυτο και βρισκω ενα σωρο να πω) .

Για αυτο και σταματαω καπου εδω .. .

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Και ναι ' date=' απο ολες τις ταινιες που εγραψες , ειναι λιγες αυτες που εχω δει, μονο και μονο λογω των ηθοποιων .[/quote']

Αναρωτιέμαι σοβαρά ποιές είναι αυτές που έχεις δει (απ' αυτές που έγραψα)...

Δημοσ.

Ερωτηση .

Το ''σοβαρα'' που αναρωτιεσαι ειναι το ιδιο ''σοβαρα'' με αυτο της υπογραφης σου ?

Παρολ'αυτα να σου απαντησω .

Απο τις ταινιες που εβαλες εχω δει τις εξης :

Τον Ταξιτζη .

Τον Νονο .

Και (οπως ξερεις ) το 1ο Σταρ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...