john1987 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 αναρωτιομουν ποσες απο τις ταινιες που εχω δει και ειναι μεταξυ 1995-2000(περιπου) θα γινουν κλασικες... ετσι αρχικα σκεφτομαι τις παρακατω... the shawshank redemption american beauty american history x fight club dogville the usual suspects the age of innocence the sixth sense road to perdition gladiator se7en ειναι τελειως ετεροκλητες αλλα θεωρω οτι πιθανον να γινουν κλασικες... εσεις ποιες ψηφιζετε?
mert Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Ολες περιπου που αναφερεις johnn εχουν μεινει κλασικες.Οποτε προσδιορισε το κλασικες εννοεις δλδ ταινιες που και μετα απο χρονια θα βλεπονται ακομα παρα την ηλικια τους?
john1987 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 ακριβως,αυτες που θα αντεξουν στο χρονο... (πχ ειδα το κουρδιστο πορτολαί προσφατα και πορωθηκα αν και ειναι του 1972)
MariaTs. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 - Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών - Τιτανικός (James Cameron)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 συγγνώμη αλλά νομίζω ότι ο Τιτανικός έχει ήδη ξεπεραστεί...in my humble opinion. Και γενικά οι ταινίες που βασίστηκαν στα εφφέ, πολύ δύσκολα θα μείνουν κλασικές γιατί πάντα θα έρχονται καλύτερα εφφέ. Είναι απλά πυροτεχνήματα που σβήνουν. Τώρα ο Αρχοντας είναι άλλη υπόθεση (αν και δεν το έχω δει).
Dj_kourampies Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 fight club, σταδιακα εχει αρχισει το ευρυ κοινο να διακρινει γιατι διαφερει... amores perros, οσοι το εχουν δει ξερουν. απο το τοπ20 μου οι 15 θα ειναι 95+, αρα παρολα αυτα δεν συμμεριζονται ολοι το γουστο μου για να πω οτι θα γινουν κλασσικες
cinemusic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Σιγουρα Ο Τιτανικος Ο Αρχοντας Των Δακτυλιδιων Μονομαχος Θα βαλω και το Φορεστ Γκαμπ αν και ειναι τανια του 94 Ισως και η Εκτη Αισθηση αν και πρωσοπικα θεωρω καλυτερο τον Αφθαρτο αλλα δεν νομιχω πως μπορει να διεκδικηση τετοια θεση
apollsim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 green mile the shawshank redemption american history x fight club seven
cinemusic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Σιγουρα Ο Τιτανικος Ο Αρχοντας Των Δακτυλιδιων Μονομαχος Θα βαλω και το Φορεστ Γκαμπ αν και ειναι τανια του 94 Ισως και η Εκτη Αισθηση αν και πρωσοπικα θεωρω καλυτερο τον Αφθαρτο αλλα δεν νομιχω πως μπορει να διεκδικηση τετοια θεση Καλα ειμαι απαραδεκτος. Ξεχασα την καλυτερη. Braveheart 1995
paschalia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Την πολιορκια πως και δεν την εχετε για ταινια που θα γινει κλασσικη ? Μπορει να μην την εχει κανει καποιος Στοουν αλλα πιο επικαιρη ταινια απο την 11η/9 και μετα δεν νομιζω οτι υπαρχει . Την ειδα λιγο καιρο μετα την καταστροφη και εχει συλλαβει ακριβως το κλιμα -την παρανοια κλπ κλπ που επικρατει ..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Καλα ειμαι απαραδεκτος.Ξεχασα την καλυτερη. Braveheart 1995 Με αφορμή αυτό, να πω το εξής: Υποτίθεται ότι προτείνουμε τις ταινίες που υποθέτουμε ότι θα γίνουν κλασικές, όχι τις αγαπημένες μας ταινίες. Δεν σημαίνει καν ότι μας αρέσουν οι ταινίες που προτείνουμε. Και βέβαια εννοείτε ότι δεν περιμένουμε από την ιστορία να αναδείξει το γούστο μας ως κλασικό. Αυτό εξαρτάται από άλλα πράγματα. Εκτός αν θεωρείτε τον εαυτό σας ως μέσο όρο ανθρώπου. Προσωπικά πιστεύω ότι απέχω πολύ από τον μέσο άνθρωπο. Δεν εννοώ προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, αλλά και μόνο το ότι δεν έχω τηλεόραση και άρα βλέπω σπάνια, νομίζω με διαχωρίζει πολύ από το μέσο όρο που βλέπει τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα (και βάλε). Αυτά τα λέω γιατί κάθε φορά που γίνεται μια παρόμοια συζήτηση, όλοι λένε τις αγαπημένες τους ταινίες. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Καλύτερα να αναλύουμε και λίγο γιατί πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες θα γίνουν κλασικές. Προσωπικά, από αυτές που ακούστηκαν, μόνο το fight club με πείθει, γιατί έχει συζητηθεί πάρα πολύ εδώ μέσα (στο forum γενικότερα εννοώ).
mert Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 H αληθεια ειναι οτι μεσα σε περιοδο δεκα χρονων εχουν κυκλοφορησει ταινιες και ταινιες.Οποτε αμα πω καποιες θα αδικησω αλλες ταινιαρες που δεν θυμαμαι.Και σιγουρα οχι τις αγαπημενες μου.Οσο για την πολιορκια αναφερεσαι στο εργο με τον Denzel?Kαλυτερα τσεκαρε το The Serpent's Egg παλιο αλλα επικαιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.