Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Subwoofer των Gigaworks

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι όταν ανεβάζω το volume πάνω από τις 4 γραμμούλες το woofer δεν κάνει σωστά τα μπάσα.Σα να έχει βουλώσει.Εντωμεταξύ όταν το πιάνω από πίσω καίει πάρα πολύ.Όταν έχω όμως το volume χαμηλά(στην 3η και 4η γραμμούλα) φαίνεται να δουλεύει κανονικά!Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;;;

Δημοσ.
Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι όταν ανεβάζω το volume πάνω από τις 4 γραμμούλες το woofer δεν κάνει σωστά τα μπάσα.Σα να έχει βουλώσει.Εντωμεταξύ όταν το πιάνω από πίσω καίει πάρα πολύ.Όταν έχω όμως το volume χαμηλά(στην 3η και 4η γραμμούλα) φαίνεται να δουλεύει κανονικά!Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;;;

εχει παρατηρηθει σε αρκετα κομματια αυτο που περιγραφεις....

-ορισμενοι χρηστες εχουν δωσει λυση τοποθετωντας εαν 12αρη fan στην

πισω γομαροψυκτρα...

-αλλοι εφτασαν στο σημειο να ανοιξουν το sub και να τοποθετησουν

ψυκτρες στa σημεια που ζεσταινονται περισσοτερο...

-αλλοι ειναι απλα τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα

τετοιου ειδους με τα s750 (lucky me)

παντως στην θεση σου πριν προχωρουσα με μετατροπες και προσθηκες

θα εστελνα ενα e-mail στα κεντρικα της Creative Ireland

εαν θες καντους κι ενα τηλεφωνακι

εχουν τρεις Ελληνες στο τμημα που θα σε εξυπηρετησουν πολυ γρηγορα

γενικα ειναι πολυ ελαστικοι σε θεματα rma...(σου μιλαω εκ πειρας)

δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις

Δημοσ.

Βασικά σκέφτηκα μήπως φταίει ότι τα έχω συνδεδεμένα στο UPS μαζί με τον εξωτερικό σκληρό, την οθόνη και τον υπολογιστή.Ίσως φταίει αυτό.Θα δοκιμάσω να τα συνδέσω μόνα τους σε ένα πολύμπριζο.Λέτε να φταίει αυτό;;Δε νομίζω πάντως.Εκείνο που μου κάνει τρελή εντύπωση είναι ότι μέχρι τώρα το woofer έπαιζε μια χαρά.Το δουλεύω 9 μήνες σχεδόν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Ξαφνικά άρχισε να το κάνει.

Δημοσ.

Παιδιά το subwoofer έχει όντως πρόβλημα και μάλλον υποψιάζομαι ότι είναι ο ενισχυτής!Θα πάρω αύριο το πλαίσιο να τους το πω.Θα μου αλλάξουνε όλο το σύστημα ή μόνο το woofer;;;Έχει τύχει κανείς σε παρόμοια περίπτωση με τα δικά του Gigaworks;;;Φοβάμαι μην το Πλαίσιο αρχίσει και μου λέει πάρτε σε κείνη την εταιρία τηλέφωνο και εμείς δεν αναλαμβάνουμε και τέτοιες μ@μ@κίες!!Α ρε billpeppas μου είχες πει να το αλλάξω από την αρχή που το πήρα αν θυμάσαι!Φαίνεται ότι είχες απόλυτο δίκιο!!Το πρόβλημα έγινε πιο σοβαρό!!

Δημοσ.

Εννοείς μου τα αλλάζει το ίδιο το Πλαίσιο;;;Θα τα στείλω με courier αύριο-μεθαύριο.Συνήθως πόσο κάνουν για να στα αλλάξουν;;Ξέρεις;;;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σου τα αλλάξει το Πλαίσιο [ έχει περάσει το 15 days after receipt ]

Λογικά θα τα στείλουν στην Info-Quest, η οποία θα τα ελέγξει, και θα τα αντικαταστήσει.

Στις μέρες μας κάνουν κανά 7ήμερο στην Info-Quest...τώρα αφού τα στέλνεις στο Πλαίσιο εσύ, θα έχεις και κάποιο delay από το Πλαίσιο... [ παράδοση/επιστροφή ]

Δημοσ.

Α και πως ξέρω ότι δε θα πέσω πάλι σε ελλατωματικά;;;Μου είχες πει ότι η πρώτη παρτίδα είχε ελαττωματικά τροφοδοτικά.Έχουν αλλαχτεί;;;Αν όντως τα αλλάξουν θα μου δώσουν ηχεία κλειστά στο κουτί τους;;Το καλό που τους θέλω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...