Προς το περιεχόμενο

To OTEnet OnDSL τραβάει δεδομένα κι όταν το PC κοιμάται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

Πριν από καιρό έβαλα στην αδεφή μου OnDSL 1000 μια που περνά αρκετές ώρες online καταναλώνοντας όμως πολύ λίγο εύρος.

Τον τελευταίο καιρό έλειπε (2-3 εβδομάδες) στο εξωτερικό, με τον υπολογιστή σβηστό. Γιατί λοιπόν στο Webselfcare μου λέει ότι ήταν online από 11-23 ώρες, καταναλώνοντας μέχρι 1.2ΜΒ/ημέρα;;;???!!!

Πάει κάτι στραβά; Να ψυλλιαστώ τίποτα? Μετράνε ενδεχόμενα πακέτα που συναντάει το modem, οπότε καια θα πρέπει να το βγάζει από την πρίζα?

Ευχαριστώ!

Θ

Δημοσ.

ή δεν ηταν κλειστος, ή συμβαινει αυτο που ψυλιαζεσαι. Αν εχεις αυτονομο μοντεμ (με ethernet), εφοσον ειναι On, ο ISP σε βλεπει να εισαι online. χρησιμοποιεις μια απο τις διαθέσιμες ip του που εχει για τους dynamic πελατες της, και δεν μπορει να τη δωσει σε αλλον. Δεν μπορει να γνωριζει αν πισω απο το μοντεμ, εσυ εχεις κλειστό τον υπολογιστή σου. Πιθανο, το μοντεμ για να διατηρει ανοιχτο το καναλι, να "απανταει" ανα διαστηματα σε "κλησεις" του isp.

Εγω, για αλλους λογους -δεν εχω ογκοχρέωση- εχω το μοντεμ στο ιδιο πολυμπριζο με υπολογιστες, οθονες, κλπ. οταν φευγω, βγαινει απ το ρευμα. Υπαρχει και η ΔΕΗ με τους κεραυνούς της :)

Δημοσ.

εγω παντα το βγαζω απο την πριζα το μοντεμ και ας μου εχουν πει οτι δεν τρεχει τιποτα....δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...