Προς το περιεχόμενο

Ολα μπλε και μοβ!!!!!

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη σας μερα εχω μια καρτα τηλεορασης...(μια της avermedia) εκανα format στο pc και απο την ημερα που την ξανα'βαλα μου δειχνει ολα τα καναλια σε μοβ και μπλε δοικιμασα να φτιαξω τα χρωματα (brightness,saturation,contrast) αλλα αρνηται πισματικα να φτιαξει....καμια ιδεα πανω σε αυτο?

εχω αλλαξει ολες τις ρυθμισεις το καλωδιο της κεραιας ειναι οκ αλλα δεν ηερω τι αλλο να κανω....please help

Δημοσ.

Δοκίμασε και βάλε ως χώρα την Γερμανία (αν υπαρχει επιλογή) διότι τα περισσότερα προγράμματα των tv-tuner εμφανίζουν λανθασμένα την Ελλάδα να χρησιμοποιεί το σύστημα SECAM ενώ χρησιμοποιεί το PAL. Αν δεν υπάρχει επιλογή χώρας βρες κάπου μέσα στο πρόγραμμα την επιλογή color system και βάλε την στο PAL.

Δημοσ.

ηξερα οτι λογικα δουλευουν τα προγραμματα σε pal b/g στην ελλαδα γιατι η προηγουμενη καρτα τηλεορασης δουλευε σε pal b/g(οπως η γερμανια που ειπες)δοκιμασα και με Βελγιο αλλα τωρα μου τα δειχνει ασπρομαυρα και σε γερμανια αλλα και σε Βελγιο....καμια ιδεα???

Δημοσ.

Ολα ενταξει τελικα βρηκε τα χρωματα της...Αλλα μου κανει ακυρο πως με βελγιο που ειναι9 και αυτο Pal B/G δεν ηταν οκ?

thanks παντως....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...