mert Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Τελευταια το Judgement των Anathema,Rise of Brutality των Hatebreed και Mer De Noms των A Perfect Circle.
Edgar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Πεγκυ Ζηνα -- Χωρις φτερα telika zina akous kathe mera or kiamo? kai an akous zina, giati den tin akouges noritera kai tin anafereis tora?
paschalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Εναλλαξ πανε Εντγκαρ . Αν γραφω καθε μερα οτι ακουω Κιαμο , μεσα σε δυο μερες θα φαω απο απαντες ignore λογω μπουχτισματος .. Btw Ζηνα rulez all the way . Απλα της Ζηνας η εποχη μπουχτισματος -στο να το γραφω - ηταν παλιοτερα (και το κραξιμο επισης ) και ειπα να μη κανω το ιδιο και με τον Κιαμο .
^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Εγω ακούω κάθε μέρα την CARMINA BURANA, ολόκληρη (εκτός απο τις μέρες που δεν την ακούω)
sober_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 slayer (den akouw kapoio sygekrimeno track pantws slayer 8a paiksei ka8e mera to winamp). tool-lateralus (to akouw oloklhro mias kai einai ligo dyskolo na to kopseis thn stigmh pou paizoun kommatares typou the grudge,reflection ktl) halford-made in hell alice cooper-spark in the dark (nice f*in' lyrics !) kai alla polle ta opoia den mou'rxontai twra.... ------------------- Opeth, till the end of time....
nthanasis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Καθημερινα ακουω το παραλληλα απο Νοτη το λεει και η υπογραφη μου αλλωστε και τον τελευταιο μηνα ακουω καθε μερα chris isaac - wicked game (unplugged) U2 - desire U2 - sunday bloody sunday
Akujin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 twra teleutaia poly beatles-mania m'exei piasei emena - to white album kai to sgt pepper's mostly edit: ton proigoumeno mina eixan tin timitiki tous oi radiohead kai oli i diskografia tous
MariaTs. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Έχω τώρα δυο μέρες που ακούω το 'Beach Bar 2005'! Πολύ καλή συλλογή!
Oberon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Toulaxiston kati apo immolation.Eidikotera kati apo ta teleutaia tous album.
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Κιαμος -- Τι θελεις και ζητας λογαριασμο .
funkyshit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 egw akouw teleutaia mia syllogi... Various Artists "Oi Atalantoi-Kalokairi 2005" kykloforei apo thn HEAVEN kai paizei pantou!!!
primax Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Ολα σε σενα τα βρηκα, Γιαννης Πλουταρχος.Οπως επισης, απο το ιδιο cd, το Γιατι εχεις φυγει.
^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Εγω χθές άκουσα το Βουκολικό απο ημισκούμπρια
Godfath3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Toυς τελευταίους μήνες παίζουν κάθε μέρα (σίγουρα ένας δίσκος) οι Queens Of The Stone Age...Απο τότε που τους είδα live σίγουρα δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχω ακούσει έστω και ένα κομμάτι!!! Επίσης καθημερινά παίζουν stoner κομμάτια.Κυρίως απο kyuss...(Aυτό το circus leaves town τελικά μου έκανε καλό μέσα στο καλοκαίρι!!!) Επίσης τις βραδυνές ώρες post δίσκοι κυρίως.Οceanic apo Isis και Mogwai είναι στανταρ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.