Προς το περιεχόμενο

Οι τραγουδιστες της ημερας

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εναλλαξ πανε Εντγκαρ .

Αν γραφω καθε μερα οτι ακουω Κιαμο , μεσα σε δυο μερες θα φαω απο απαντες ignore λογω μπουχτισματος ..

Btw Ζηνα rulez all the way .

Απλα της Ζηνας η εποχη μπουχτισματος -στο να το γραφω - ηταν παλιοτερα (και το κραξιμο επισης ) και ειπα να μη κανω το ιδιο και με τον Κιαμο .

Δημοσ.

slayer (den akouw kapoio sygekrimeno track pantws slayer 8a paiksei ka8e mera to winamp).

tool-lateralus (to akouw oloklhro mias kai einai ligo dyskolo na to kopseis thn stigmh pou paizoun kommatares typou the grudge,reflection ktl)

halford-made in hell

alice cooper-spark in the dark (nice f*in' lyrics !)

kai alla polle ta opoia den mou'rxontai twra....

-------------------

Opeth, till the end of time....

Δημοσ.

Καθημερινα ακουω το παραλληλα απο Νοτη το λεει και η υπογραφη μου αλλωστε και τον τελευταιο μηνα ακουω καθε μερα

chris isaac - wicked game (unplugged)

U2 - desire

U2 - sunday bloody sunday

Δημοσ.

twra teleutaia poly beatles-mania m'exei piasei emena

- to white album kai to sgt pepper's mostly

edit: ton proigoumeno mina eixan tin timitiki tous oi radiohead kai oli i diskografia tous

Δημοσ.

Toυς τελευταίους μήνες παίζουν κάθε μέρα (σίγουρα ένας δίσκος) οι Queens Of The Stone Age...Απο τότε που τους είδα live σίγουρα δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχω ακούσει έστω και ένα κομμάτι!!!

Επίσης καθημερινά παίζουν stoner κομμάτια.Κυρίως απο kyuss...(Aυτό το circus leaves town τελικά μου έκανε καλό μέσα στο καλοκαίρι!!!)

Επίσης τις βραδυνές ώρες post δίσκοι κυρίως.Οceanic apo Isis και Mogwai είναι στανταρ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...