PavelX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 prepei na to kaneis disable prwta gia na to kaneis uninstall. Kai oxi, den exei "repair" Den einai toso aplo. Ksupniste.
Dangelo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 το post είναι αρκετά παλιό, αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω κι εγώ... Είχα μια τραυματική εμπειρία με 10 pc πρόσφατα... πέρασα το deep freeze (Version 5.20 Enterprize...) Δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει στο μισάωρο που προσπάθησα, και το άφησα μεσα, χωρίς να κάνω uninstall ή να απενεργοποιήσω την υπηρεσία που τρέχει το df. Διαπίστωσα αργότερα πως όχι απλά δεν δούλεψε... αλλα κρεμούσε ανα 20 λεπτά και όλα τα pc... !!! μπλέ οθονούλα... κωδικός λάθους 0x0000007B.. Αναζήτηση στο google, αναφορά της Microsoft, η οποία δεν δίνει απάντηση... και λίγο ποιό κάτω, αυτό το post!!! Ένα έχω να πώ! INSOMNIA RULES!!!! Dystyxws k gw eixa pathei kati paromio,an exeis ontwsn nforce4 tote sigoura tha exeis provlhma,vrhka apo allo forum apo kapoion me idio provlhma thn apanthsh pou tou dwsane apo to technical support: He said that "There is an issue with the NVIDIA NForce4 IDE Drivers. Due > to extra errata they > put in that driver it can have issues with Deep > Freeze. To resolve the > issue, you need to remove the NVIDIA IDE Driver and > use the Standard Dual > channel PCI IDE Driver instead. This will cause > Deep Freeze to operate > correctly. You must have the machine Thawed (Deep > Freeze turned off) before > you make this change. > > IF your machine is still Frozen, I am sending you a > driver which will allow > you to uninstall Deep Freeze so you can change the > IDE Driver to the > Standard Dual Channel IDE Driver. To use this > driver, follow these > instructions. > > 1. Un-Zip the attached file to a floppy disk or a > USB Key Disk. > > 2. Boot the workstation from the Windows XP install > CD-ROM and enter > the recovery console. The recovery console can be > accessed by > Selecting option 'R' at the welcome screen that > appears after the > system has finished loading Windows setup from the > CD-ROM. > > 3. Copy the file in the attached zip archive to > C:\Windows\System32\Drivers > > 4. Once the file is copied into the correct > directory, reboot the > computer. You can then uninstall Deep Freeze using > the program > you used to install Deep Freeze with. > > You should now be able to switch the IDE Drivers and > reinstall Deep Freeze. > You will want to insure that your Temp Directories > are empty before doing > the reinstall." Η απάντηση παρατίθεται στο quote ποιό πάνω... Όπως περίτρανα αποδείχθηκε, το DeepFreeze (φοβερό prog) ΔΕΝ συνεργάζεται με IDE Drivers της NVIDIA (Nforce4 συγκεκριμένα)... ούτε καν το icon δεν μου εμφάνιζε... Προς όποιον κι αν συναντήσει τέτοιο πρόβλημα, ΑΜΕΣΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ DRIVERS της NVIDIA!!!! Όλα θα δουλέψουν ρολόι μετά απο αυτό... Φίλε Phantolino μιάς και στην δική σου απάντηση οφείλεται η λύση του προβλήματος, να συμπληρώσω απλά πως το format δεν είναι η λύση, ούτε και αυτό που προτείνουν οι της Faronics. Μια κατάργηση των Nvidia IDE drivers απο την Διαχείριση Συσκευών και μια επανεκκίνηση αρκούν για να δουλέψει το Deep Freeze κανονικότατα!!! Αυτά...
alkisg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται το deep freeze ξηλώνεται πανεύκολα αν μπουτάρεις από δισκέτα (ή από CD) και σβήσεις το .dll του (ένα έχει όλο κι όλο). Η προστασία ξεκινάει ΑΦΟΥ μπουτάρει ο Η/Υ κανονικά, όχι αν μπουτάρεις από δισκέτα... Γι' αυτό και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε κανονική εγκατάσταση deep freeze να κλειδώνεται το BIOS και να τίθεται η σχετική επιλογή για boot από το σκληρό χωρίς να κοιτάει CD/δισκέτα.
ChristinaT Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 SOOOOSSSS Θέλω να μπουτάρω για να σβήσω το dll του deep freeze το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω σε vista και μάλιστα χωρίς cd των windows και σε laptop χωρίς οδηγό δισκέτας. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί χάνομαι
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δοκίμασε κάποιο bootable cd (hirens bootCD)
ChristinaT Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Σε ευχαριστώ για την πρόσταση, χρησιμοποίησα το hirens cd, μήπως μπορείς να μου πεις πως θα μεταβώ σε έναν φάελο που θέλω; Αφού μπουτάρω από το cd επιλέγω file managers και στη συνέχεια;
dermitzos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αυτό που ξεθάβετε topics χωρίς να βλέπετε την ημερομηνία αναρωτιέμαι πως το κάνετε!!!
manosmod Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 to hirens bootCD εχει και τα μινι xp. αυτο επιλεγεις και σβηνεις οτι θες.
isay Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 to hirens bootCD εχει και τα μινι xp. αυτο επιλεγεις και σβηνεις οτι θες.Μάνο διάβασε το μήνυμα 37 (είναι πάνω από το δικό σου), γιατί αφορά και σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.