backup Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 agorasa ena joystick apo to plaisio, ths CMS x6 button (coin up joystic) einai apo ta palia me moxlo...opws ta palia kala hlektronika ekana ena search alla...! Tespa...den vriskw to driver kai to site ths etaireias http://www.cmsco.gr apo support einai asteri!!!!! :? loipon? poios tha voithisei thn katastash?
aragorn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι driver, κάντο calibrate από το control panel.
backup Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 to ekana alla den doulevei! giafto ypethesa pws tha xrhazetai ena driveraki! XM!
perrys Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Φιλαράκο το joystick το έχω και εγώ για να παίζω τα mame. Aυτό μπαίνει στην κάρτα ήχου εαν δεν κάνω λάθος. Στα παλιά Mothrboard δεν είχε πρόβλημα στά καινούργια δεν παίζει. Εγώ το έβαλα στην Αudigy γιατί έχει gameport.Αλλιώς παίρνεις εναν adaptora από το πλαίσιο που βγαίνει σε usb.
perrys Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Φίλε backup πες μου πως το έχεις δηλώσει το joustick? Εγώ το δήλωσα 2 άξονες τέσσερα κουμπιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.