MariaTs. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Τον Οκτώβρη παντρεύομαι! Και στα δικά σας οι ελεύθεροι! Στο χώρο που θα γίνει το τραπέζι μετά το μυστήριο, δεν υπάρχει dj ή ζωντανή ορχήστρα! Παίζουν μόνο τα δισκάκια που έχει το μαγαζί! Θα ήθελα λοιπόν να φτιάξω δικά μου με τραγούδια για χορό και κέφι! Για ελληνικό ρεπερτόριο εννοώ! Περιμένω τις προτάσεις σας για τη λίστα μου! :grin: ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Δεν θέλω να μου σημειώσετε το τραγούδι για τον πρώτο χορό. Ήδη είναι επιλεγμένο! Με ενδιάφερουν τα τραγούδια μετά το φαγοπότι, που γενικά ξεσηκώνονται οι καλεσμένοι για χορό!!!
Yorps Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Κατα την εισοδο του ζευγους να παιξει το "Εισαι το ταιρι μου...." Αυτο απο την ελληνικη σειρα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Εχω την εντυπωση πως υπαρχει κατι σχετικο στο forum και μια προταση της Χριστινας ηταν να παιζει καποιο(-α)κομματι δικο σας-που σημαινει κατι για σας-,τουλαχιστον στην αρχη! Συγχαρητηρια! Εdit:Maria u got me!..Paschalia u got me 2!
MariaTs. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Βρε παιδιά! Κάνω και διευκρίνηση! Δεν εννοώ το πρώτο κομμάτι που θα χορέψουμε οι νεόνυμφοι! Αλλά εννοώ για μια σειρά από τραγούδια γλετζέδικα, για το χορό των καλεσμένων! Συρτά, καλαματιανά, ζειμπέκικα κλπ! Ότι χρειάζεται ένα γλέντι! Αν είχα ιδέα από όλα αυτά δεν θα το έκανα και θέμα!
polidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Proton:H ora i kali Kai Defteron:Den katalaveno gia pio logo den tha exeis orxistra? Sta meroi mou den exo di h akousi na ginete gamos xoris orxistra. Mia kali orxistra tha anevasi to kefi ton kalesmenon kai oxi ta CD me oti kai na pexoune. Ali xari exi i orxistra kai to zondano pistepseme.
MariaTs. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μόνο στην περιοχή μου το να'χει κανείς ορχήστρα στον γάμο του είναι πολυτέλεια! Το πιο συνηθισμένο είναι η ύπαρξη dj στο μαγαζί για να κάνει παιχνίδι με τα τραγούδια. Και στο μαγαζί που θα γίνει το γλέντι δεν υπάρχει ούτε καν αυτός. Μόνο ένα στερεοφωνικό για να παίζουνε δισκάκια! Τόσο δύσκολο είναι να μου προτείνει ο καθένας σας από ένα-δυο τραγούδια γλετζέδικα, για να φτιάξω ένα play-list; :?
polidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μόνο στην περιοχή μου το να'χει κανείς ορχήστρα στον γάμο του είναι πολυτέλεια! Το πιο συνηθισμένο είναι η ύπαρξη dj στο μαγαζί για να κάνει παιχνίδι με τα τραγούδια. Και στο μαγαζί που θα γίνει το γλέντι δεν υπάρχει ούτε καν αυτός. Μόνο ένα στερεοφωνικό για να παίζουνε δισκάκια! Τόσο δύσκολο είναι να μου προτείνει ο καθένας σας από ένα-δυο τραγούδια γλετζέδικα' date=' για να φτιάξω ένα play-list; :?[/quote'] Apo pia perioxi eise?Mipos mporeso na se boithiso na vris orxistra. Exo kati filarakia pou pigenoune se gamous einai poloi kaloi kai anevazoune to kefi sta upsoi kai den pernoune kai pola franga. An endiaferese kai eise apo borio ellada mporo na kano kati. Oso gia tin lista pou thes na kaneis min pnigese se mia koutalia nero doxa to theo exoume para pola eidoi mousikis pou mporis na pexeis se ena gamo. P.X Sta dika mou meri arxeizoune me sirta(Giro giro xeris). epita to pigenoune sta tsiftetelia opou to kefi aneveni sta kokina. Amesos meta liges Zempekies gia na enevi to kefi ton Andron. meta pontiaka opou eki ginete panikos. pros ta mesa tis vradias pali me sirta- kalamatiana-nisiotika anamikta pondiaka tsiftetelia(Diladi panikos) kai meta pros to telos oti travaei i psixi tou kathenos me paragelies. Eki na dis meta ti ginete. Afta pistevo na voithisa
MariaTs. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Βρε παιδιά, ένα playlist ζήτησα! Δεν ζήτησα της Παναγιάς τα μάτια! Για παράδειγμα έχει ωραία νησιώτικα συρτά ο Κονιτόπουλος. Δεν έχω ιδέα από τίτλους αυτών... Αν είναι να βγω στην αναζήτηση στον γούγλη, θα με κάψει ο ΟΤΕ! Αν κάποιος μπορεί να κάνει ένα μικρούλι playlist ας το στείλε με pm. Το θέμα ας κλειδωθεί από κάποιον mod. Δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται!
tromeros dennis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Αντε και στα δικα μας.... Να παιχτει το Μα'ι' Βαι'ι' του Σινατρα, εαν και αφτο καλυτερα να παιζοτανε μολις φεφγατε απο το γλεντη...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 To topic κλειδώνεται κατόπιν επιθυμίας (και απογοήτευσης) της topic starter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.