Προς το περιεχόμενο

Cpu idle extreme

razier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να το έχει δοκιμάσει κάποιος από εδω μέσα. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο (δεν ξέρω πως ακριβώς) κατεβάζει την θερμοκρασία του επεξεργαστή σου. Σε έναν φίλο μου κατέβασε 10 ολόκληρους βαθμούς τον επεξεργαστή, σε εμένα περίπου 6 και σε ένα άλλο παιδί δεν κατέβασε τίποτα. Το θέμα είναι ότι όταν το ενεργοποιώ ακούω από τα ηχεία ένα "φύσημα" το οποίο μπορεί να μην είναι πολύ δυνατό αλλά είναι εκνευριστικό. Παρόλο που έχει το πρόγραμμα μέσα μια επιλογή "fix audio" για τους athlon επεξεργαστές εγώ πάλυ ακούω το "φύσημα". Ξέρει κανείς τι παίζει; :(

Δημοσ.

To fyshma pou akous einai mia leitourgia tou programmatos pou exoun kataferei mesw tou speaker na vgainei aeras kai na psyxei ton epeksergasth.Epeidh omws to speaker to exeis makria apo thn CPU den thn psyxei kai akous esy to fyshma:P:P Plaka kanw,elpizw na mhn me parekshghseis.

Vasika tetoia programmatakia kanoun to ekshs:Meiwnoun tis epidoseis ths CPU etsi wste na mhn 8ermenetai poly.Otan xrhsimopoieis mia efarmogh h opoia exei xamhles apaithseis,xamhlwnoun thn taxythta tou epeksergasth (se realtime),afou eite sta 3.0Ghz doulevei eite sta 2.0Ghz 8a exeis ta idia apotelesmata.Oso gia to fyshma pou akous,eisai sigouros pws akougetai mono otan trexeis to sygekrimeno programma?Mhpws exeis kapoio modem panw se PCI?????

PS Oi times pou edwsa den exoun sxesh me thn pragmatikothta,aplws prospa8hsa na kanw pio eukolo auto pou ekshgousa.

Filika,

Yorps

Δημοσ.

Δηλαδή να βάλω τα 2 ηχεία μέσα στο κουτί να βαράνε τον επεξεργαστή; :P

Είμαι 1000% σίγουρος ότι φταίει το πρόγραμμα. Τα ηχεία μου είναι studio monitor, τα καλώδια είναι ποιοτικά και δεν ακούγεται κανένα φύσημα όταν δεν τρέχει το πρόγραμμα. Με το που το ανοίγω κατευθείαν το ακούω. Στάνταρ από αυτό είναι. Κρίμα γιατί πολύ το γουστάρω. Κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα έχεις να προτείνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...