darkkin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά προσωπικά χρήματα δεν πρόκειται να πάρω, εκτός αν μετά απο 2-3 cd θέλει να μου κεράσει κανά καφέ για το ευχαριστώ. Η τελευταία παράγραφός σου με χάωσε λίγο, αλλά αν κατάλαβα καλά αν θες να του δείξεις την ευγνωμοσύνη σου φτιάξε του 1-2 cd με προσωπικές επιλογές. Και αν ζητάει ένα με δύο κομμάτια τη φορά πες του να κάνει μια λίστα να του τα δώσεις μαζεμένα (τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ)...
predator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 εχω πανω απο 5 TB δεδομενα (mp3, ταινιες κλπ) ποτε ομως δεν εχω μπει στην διαδικασια να κατσω να υπολογισω τι αξια μπορουν να εχουν. καταρχας μιλαμε για παρανομες κοπιες και κατα δευτερον μου αρεσει καλυτερα να κανω share (παρε αυτο, δωσε το αλλο) παρα να εμπλεκω χρηματα. share ρε, ετσι θα αυξησετε και την συλλογη σας και θα εχετε και τα δεδομενα σε Backup αν παθουν κατι τα δικα σας! εννοειται πως δεν θα του δωσεις τα "original" mp3 αλλα μια κοπια!
Dj_kourampies Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 σε πολλες περιπτωσεις δ γινεται να κανεις share. πχ εχω κατι γνωστους χωρις ιντερνετ η ανικανους να βρουν αυτα που θελουν, που με πληρωνουν για να τους δινω τραγουδια κ να λενε σε αλλους κοιτα τι εχω, ειμαι μεγαλος dj κ ας μη παιζω πουθενα. μου φαινονται τοσο αξιολυπητοι που τους δινω τραγουδια με καποιο χρηματικο ποσο ως ανταλλαγμα. (ενω κανονικα δεν θα επρεπε να τους δινω τιποτα) σε οποιον εχει τη διαθεση να μου δωσει κατι, κ ας μην εχει κατι που θελω, τα δινω ευχαριστως αφιλοκερδως.
djmike Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 εγω απλά να πω επειδη αναφέρθηκε απο κάποιον το να έχεις πολλά τραγούδια δε σε κάνει dj. Οπότε το να δώσω σε κάποιον τη συλλογή μου δε θεωρώ πως θα μου φάει τη δουλειά. Αυτό που ξεχωρίζει το dj είναι η σειρά που θα βάλει τα τραγούδια..... Αλλά αν και δε μου έχει τύχει να μου ζητήσει κανείς όλη τη συλλογή μου σε όλους τους φίλους γράφω cd τσάμπα γιατί απλούστατα δε μου στοιχίζει τίποτα ο κόπος να τα βρω και να τα ταξινομήσω είναι το ψώνιο μου δε μπορώ να το χρεώσω σε άλλον..... και όπως είπαν και άλλοι δηλαδή share έτσι τα βρίσκουμε κάποια ( να μη πω όλα) όλοι μας.....
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Το να απαιτείς από τον άλλο να κοπιάσει το ίδιο με σένα για να επιτύχει τα ίδια πράγματα, είναι το πρώτο δείγμα ενός κακού γονιού πάντως ;p Ontopic: Ξεκολλάτε, η μουσική είναι πέρα από τα mp3, και τα cdr. Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από το να την μοιράζεσαι. Το αν θα εκτιμηθεί δν μειώνει την μουσική, μειώνει τον δέκτη. Δεν θα βαρεθώ ποτέ την ατάκα του Aort των <Code> σε ένα email του: Not a problem, I'm happy to spread our music to people who are genuinely interested in it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.