Προς το περιεχόμενο

Συλλογη απο Mp3.....

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οκ για να μη νιωθετε μλκες στειλτε οσους θελουν τη συλλογη σας σε καταναγκαστηκα εργα (σκαψιματα κλπ) μεσα στο καυσωνα χωρις νερο και καποιον να τους μαστιγωνει!! για να ταλαιπωρηθουν οπως εσεις με τα mp3 για να καταλαβει και αυτος!

α ρε νεο ελληναραα αθανατε!!

επειδη εμενα μου βγηκε η παναγια να βγει και του αλλου !!

να καει ο σκληρος του γειτονα σα να λεμε! lol

ουστ κορακια!!

yperbaleis kai to blepeis apo lathos gonia. Kapoioi edo mesa exoun brei karamela na petane sxolia tou typou, "neoellhnares kafroi" me to paramikro. Les kai esy eisai apo to milano kai eisai sostos se ola!!

to palikari den ebgale aggelia gia na ta poulhsei, tou to zhthsan na ta poulisei (etsi katalaba). Kai se tetoia periptosh anaferontai oloi sto topic. San na exeis esy magazi kai na erxetai enas filos kathe bdomada na psonizei tsampa. Kapia stigmh tha tou thn peis. Kaneis den arneitai to sharing alla yparxoun kai oria pou ftanoun sthn ekmetaleush. Den leme na perasei kai o allos antistoixh talaiporia xronon opos emeis gia na ta parei, alla an prepei na plhrosei kapio antitimo (se lefta h antalagh) kai poso.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
San na exeis esy magazi kai na erxetai enas filos kathe bdomada na psonizei tsampa. Kapia stigmh tha tou thn peis. Kaneis den arneitai to sharing alla yparxoun kai oria pou ftanoun sthn ekmetaleush. Den leme na perasei kai o allos antistoixh talaiporia xronon opos emeis gia na ta parei, alla an prepei na plhrosei kapio antitimo (se lefta h antalagh) kai poso.

εντελώς λάθος

1ον τα mp3 τα βρήκες ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς να πληρώσεις

2ον για να τα κατεβάσεις καποιοι σπαταλησαν του bandwitch τους - με την ίδια λογική γιατι να σου τα στείλουν εσενα τζάπα

3ον με το να τα αντιγράψεις δεν ζημιώνεσαι ... δεδομένα του δίνεις οχι hardware ... εκτος αν μετράς το ρεύμα και τη φθορά του σκληρού

4ον απορώ τι σοί φιλία είναι αυτή οταν ενω μπορείς να βοηθήσεις το φίλο σου (επιμένω χωρις να χρεωθείς η ζημιωθεις) εσύ να θέλεις να περασει και ο αλλος ταλαίπορια επειδη την περασες και εσυ

ημαρτον ....

Δημοσ.
δεδομένα του δίνεις οχι hardware ...

Τελείως off-topic αυτό που θα αναφέρω , αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτή η φράση να πω ότι πλέον τα δεδομένα είναι αυτά που στοιχίζουν ακριβά ( και πληρώνονται όσο όσο ) και όχι το hardware του οποίου το κόστος είναι μηδαμινό..

Sorry για το off-topic.Με φιλική διάθεση εννοείται έγινε το σχόλιο αυτό

Δημοσ.
Ωραια τα λετε ρε παιδια....Οταν Ξεψαχνιζεις τα charts για να βρεις τι παιζει στην αγορα....Οταν ψαχνεις το τελευταιο remix για να εισαι απο τους λιγους που το παιζουν...οταν ψαχνεις το ενα και μοναδικο τραγουδι που σου λειπει απο την συλλογη των Πυξ Λαξ...Κανεις το tagarisma με βαση ακομα και το ειδος ....κανεις την οργανωση με φακελακια.....και φτιαχνεις και την Database σε ειδικο προγραμμα....και βρισκεις ακομα και τα εξοφυλλα...

Πες μου γιατι να τα δωσω ετσι ετοιμη τροφη....οχι πες μου. :(

Σωστός The_player! Συμφωνω και εγώ

Δημοσ.
yperbaleis kai to blepeis apo lathos gonia. Kapoioi edo mesa exoun brei karamela na petane sxolia tou typou' date=' "neoellhnares kafroi" me to paramikro. Les kai esy eisai apo to milano kai eisai sostos se ola!!

to palikari den ebgale aggelia gia na ta poulhsei, tou to zhthsan na ta poulisei (etsi katalaba). [/quote']

φιλε μου σε αυτη τη κ-χωρα ζω για ποιους θες να μιλησω για εξωγηινους;

ποια ειναι η σωστη γωνια;

υπερβολη ειναι να νομιζεις οτι επειδη εχεις tag-αρει τα mp3 μπορεις να τα πουλησεις σαν δικα σου κιολας!!

Ωραια τα λετε ρε παιδια....Οταν Ξεψαχνιζεις τα charts για να βρεις τι παιζει στην αγορα....Οταν ψαχνεις το τελευταιο remix για να εισαι απο τους λιγους που το παιζουν...οταν ψαχνεις το ενα και μοναδικο τραγουδι που σου λειπει απο την συλλογη των Πυξ Λαξ...Κανεις το tagarisma με βαση ακομα και το ειδος ....κανεις την οργανωση με φακελακια.....και φτιαχνεις και την Database σε ειδικο προγραμμα....και βρισκεις ακομα και τα εξοφυλλα...

Πες μου γιατι να τα δωσω ετσι ετοιμη τροφη....οχι πες μου.

τα τσαρτ,τα ρεμιξ και τα κομματια απο τα συγκροτηματα που σου αρεσουν θα τα εψαχνες ετσι και αλλιως (αφου εχεις το ψωνιο, με τη καλη εννοια), αυτο δεν εξηγει ουτε δικαιολογει κατι.

ολα τα αλλα tag κλπ για σενα τα κανεις επισης, δε σε υποχρεωσε καποιος.

Το να μη τα δωσεις ειναι δικαιωμα σου, αλλα το να τα πουλησεις ειναι ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΦΡΙΛΑ!! Απο τη στιγμη που τα εχεις παρει και τζαμπα!!! (και μη μου πεις για κοστος γραμμης κλπ, δηλαδη αν σου εγραφα 20 cd απο αυθεντικα cd τι τιμη θα επρεπε να σου ζητησω;)

και στη τελικη αν ειναι φιλος σου γιατι να μη τα δωσεις

φιλικα προς ολους

Δημοσ.

Ειναι πολλοι οι παραμετροι.....Για παραδειγμα ....εγω εκανα share ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ cds που ειχα χρυσοπληρώσει και ειναι σπανιο να βρεις....ακομα και στο Internet....αρα εμενα κατι μου κοστισε....Για αυτο σας λεω ειναι προσωπικο θεμα...του καθενος και τι δουλεια χρονο και κοπο εκανε

για να τα αποκτησει και να οργανωσει....

Παντως εγω θα εκανα ενα - δυο CD ΔΩΡΟ Και τιποτα παραπανω.....χωρις λεφτα αλλα μεχρι εκει....

Τη συλλογη μου δεν τη πουλαω

Δημοσ.
εντελώς λάθος

1ον τα mp3 τα βρήκες ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς να πληρώσεις

2ον για να τα κατεβάσεις καποιοι σπαταλησαν του bandwitch τους - με την ίδια λογική γιατι να σου τα στείλουν εσενα τζάπα

3ον με το να τα αντιγράψεις δεν ζημιώνεσαι ... δεδομένα του δίνεις οχι hardware ... εκτος αν μετράς το ρεύμα και τη φθορά του σκληρού

4ον απορώ τι σοί φιλία είναι αυτή οταν ενω μπορείς να βοηθήσεις το φίλο σου (επιμένω χωρις να χρεωθείς η ζημιωθεις) εσύ να θέλεις να περασει και ο αλλος ταλαίπορια επειδη την περασες και εσυ

ημαρτον ....

Sto 1o

To ti einai ta perisotera mp3 paranoma nomizo einai mia parametros pou einai autonohth. Den xtizeis syllogh apo 50000 mp3 nomima ola. Den to paizo agios oute pseuths oti tade einai bacup ton original cd. Kapote agoaraza diskous kai cd original san trelos, apo th stigmh pou anebhke to internet kai to dsl alla kai parrallhla ta original arxizan na kostizoun 30 euro to ena, nomizo sxedon oloi epapsan na ksodeuoun "polla" lefta se original, kai den nomizo na einai kapios pou den exei katebasei kati paranomo.

to 2o

den bgazei nohma. Proton den ypoxreosa kanena na einai online oso ego katebaza! kai deuteron ginetai ena amfidromo sharing. gia na xtiseis th syllogh sou yparxei kapia xronikh kai polyplokh diadikasia, mporei na mhn kostizei lefta opos h agora enos original, alla exei allo kostos, px to xrono pou psaxneis, th syndromh pou plhroneis, th talaiporia tou na ta taktopoihseis kai na ta mazepseis. Milame gia mia diadikasia pou mporei na sou xei parei 3-4 xronia na ftiakseis mia kalh syllogh.

3on kai 4on

Fysika den pathaineis zhmia me to na doseis se kapion thn syllogh sou. H "zhmia" einai oi skepseis pu se trone kai to dilhma sto opoio mpaineis kai skeftesai oti esy tora 5 xronia ftiaxneis kati gia na to parei kapios allos se 5 lepta. Oso kai filos na nai o allos pali se trone oi skepseis. Ego sou epnalambano kai exo grapsei apeira cd se filous kai mou exoun ferei sklhrous na tous gemiso(xoris lefta). Omos tis skepseis pali tis eixa kai aisthanomoun mamakas ligo. Kai to topic den to arxisa ego, den ethesa to erothma posa lefta na zhthso gia na poulhso th syllogh mou. Apla epeidh exo brethei se paromoia katastash leo thn apopsh mou. Kai sthn telikh yperbaleis otan les oti gia na ta doseis zhtas na perasei o allos thn idia talaiporia. Kaneis den eipe auto, apla rotise o filos an apofasish na ta dosei me ti antitimo na to kanei. Auto mporei na nai lefta, mporei na nai kapia antalagh kai sthn telikh ama goustarei mporei na na kai xoris antitimo, to sigouro einai oti den tha tou zhthsei na faei 5 xronia apo thn zoh tou na ta katebasei protou tou ta dosei!!!

Δημοσ.
υπερβολη ειναι να νομιζεις οτι επειδη εχεις tag-αρει τα mp3 μπορεις να τα πουλησεις σαν δικα σου κιολας!!

ολα τα αλλα tag κλπ για σενα τα κανεις επισης' date=' δε σε υποχρεωσε καποιος.

Το να μη τα δωσεις ειναι δικαιωμα σου, αλλα το να τα πουλησεις ειναι ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΦΡΙΛΑ!! Απο τη στιγμη που τα εχεις παρει και τζαμπα!!! (και μη μου πεις για κοστος γραμμης κλπ, δηλαδη αν σου εγραφα 20 cd απο αυθεντικα cd τι τιμη θα επρεπε να σου ζητησω;)

και στη τελικη αν ειναι φιλος σου γιατι να μη τα δωσεις

φιλικα προς ολους[/quote']

Prepei na synydytopoihseis gia ti megethi milame. To na grapseis ksero go 300gb se dvds gia na ta doseis se kapion einai terastios kopos!To na mazepseis kamia 60ria xiliades ksero go mp3s, na ta taksinomiseis kai baleis se katallhlous fakelous, na ta tagareis......ktlp, einai pali terastios kopos. Se polous exei parei xronia na ta kanoun auta ta pragmata. Sthn telikh eisai synaisthimitika demenos me thn sylogh sou, eisai perhfanos pou ta exeis ftiaksei opos ta exeis ftiaksei kai pou parallhla apekthses kapoies mousikes gnoseis mesa apo olh athn thn istoria. Ola auta den se koroideuo kai sou leo oti ta ekanes nomima kai sou anhkoun ta mp3 kai ta kostologeis, alla exoun mia prosopikh aksia.

Δημοσ.

εννοειτε πως ο καθενας εχει φαει εκατονταδες ή και χιλιαδες ώρες να τα ακούσει και μόνο, πόσο μάλλον να τα ταξινομήσει κιόλας. αυτό το γνωρίζω και το αναγνωρίζω!

η διαφωνία μου είναι πως από τη στιγμή που δεν τα χάνεις, αφού κάνεις αντιγραφή, δεν υφίστατα κόστος!

οι γνώσεις και η προσωπική αξία δε χάνονται και δεν είναι δυνατό να πωληθούν επίσης.

τώρα για το κόστος του tag και του ψαξίματος, το έχεις καλύψει από τη γνώση και και τη προσωπική ικανοποίηση.

Τέλος δεν είσαι υποχρεωμέμος να δώσεις οτιδήποτε και αυτό πρέπει να το καταλαβαίνουμε όλοι και μη γινόμαστε και βραχνάς σε φίλους και γνωστούς και όταν δίνεις κάτι, ο παραλήπτης θα πρέπει να αναγνωρίζει την πράξη σου (δε λέω πυροτεχνήματα και φωτισμός της χώρας, ένα απλό και ειλικρινές ευχαριστώ) ακόμα και αν τα δίνεις τζάμπα.

υγ.1 τώρα θα μου πεις ότι έχουμε γεμίσει μλς λιγουρια και δεν θα έχεις και άδικο.

υγ.2 το πιο άκυρο είναι όταν κάτι άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει ούτε 1 ώρα μουσική στη ζωή τους έχουν την απαίτηση να τους γράψεις μερικά γιγα έτσι για να έχουν να τα δείχνουν.

Δημοσ.

yiah συμφωνώ απόλυτα με το δεύτερο υστερόγραφο! Ξέρω μερικούς που ξέρουν 5-10 τραγούδια όλα κι όλα και δη πολύ παλιά και έχουν να λένε ότι είναι μουσικοπαντογνώστες! Και μετά αφού τους κάνεις τη χάρη να τους χαρίσεις ένα δισκάκι με μερικά mp3 αρχίζουν και τις απαιτήσεις του τύπου: ρε γμτο δεν μου έβαλες μέσα αυτό, αυτό, εκείνο, το άλλο' και πάει λέγοντας!

Του χάριζαν τον γάιδαρο, τον κοίταζε και στα δόντια! :lol:

Δημοσ.

Λοιπόν διάβασα όσα είπατε όλοι προσεκτικά...

Εγώ δεν έχω καμιά τεράστια συλλογή. Νομίζω γύρω στα 15000 πρέπει να είναι :razz:

Όμως ταξινομημένα και τα περισσότερα νόμιμα. Αλλά ας πω την δική μου άποψη...

Το νόημα της μουσικής είναι να σε "αναπλάθει", να σου μαθαίνει, να σε "ανακαινίζει" ως άνθρωπο. Έτσι το νόημα δεν είναι να ακούσεις 50000 κομμάτια σαβούρας και μετά να μην σου έχει μείνει τπτ. Γι'αυτό και αυτά τα κομμάτια που έχω είναι άκρως ποιοτικά (για τις δικές μου γνώσεις και κατα την δική μου κρίση) και αποτελούνται από κομμάτια κλασσικής μουσικής (κυρίως κιθάρας) και μερικά ροκ που άκουγα παλιά.

Επομένως αυτό που θεωρώ σωστό είναι (σε περίπτωση που κάποιος γνωστός-όχι απαραίτητα κολλητός) μου ζητήσει κομμάτια είναι να κάτσω να δω πώς μπορώ ΕΓΩ να τον βοηθήσω να αποκτήσει κάποιες (έστω στοιχειώδεις γνώσεις) πάνω στη μουσική που εγώ μπορώ να του προσφέρω. Έτσι πολύ συχνα διαλέγω κομμάτια που θα τους ταίριαζαν και τους γράφω ένα CDάκι. Αν τους αρέσει καλώς. Το συζητάμε και κατά κάποιο τρόπο "βετιώνομαστε" και οι δύο. Αν πάλι όχι τότε καλύτερα να ψάξει αλλού για κομμάτια αν δεν του αρέσουν (ίσως να μην έχει μουσική παιδεία και ακούει σκυλλάδικα όλη μέρα που να ξέρω γω)

Η ουσία είναι η ποιότητα για μένα...

Δημοσ.
κομμάτια κλασσικής μουσικής (κυρίως κιθάρας)

Σου είναι εύκολο να μου στείλεις ένα μικρό pm με προτάσεις επί αυτού? :)

Δημοσ.
υγ.2 το πιο άκυρο είναι όταν κάτι άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει ούτε 1 ώρα μουσική στη ζωή τους έχουν την απαίτηση να τους γράψεις μερικά γιγα έτσι για να έχουν να τα δείχνουν.
Ξέρω μερικούς που ξέρουν 5-10 τραγούδια όλα κι όλα και δη πολύ παλιά και έχουν να λένε ότι είναι μουσικοπαντογνώστες! Και μετά αφού τους κάνεις τη χάρη να τους χαρίσεις ένα δισκάκι με μερικά mp3 αρχίζουν και τις απαιτήσεις του τύπου: ρε γμτο δεν μου έβαλες μέσα αυτό' date=' αυτό, εκείνο, το άλλο' και πάει λέγοντας![/quote']

Ακριβώς! Κάτι τέτοια είναι που μου την δίνουν! :evil:

Αλλά, όπως είπα(ν) και πιο πάνω, το sharing είναι κάτι το οποίο πρέπει να στηρίζουμε αφού έτσι (περίπου) βρήκαμε και εμείς αρκετά κομμάτια... Άσε που είναι και η μοναδική μας άμυνα ενάντια στη μουσική βιομηχανία. ;-) Στην τελική, αν πιστεύεις ότι το άτομο δεν "αξίζει" τα mp3 σου μην του τα δίνεις, αλλά για λεφτά ούτε λόγος! Μην γίνουμε αυτό που "πολεμάμε"... :-)

Δημοσ.

Ωραια λετε οσα λετε αλλα μηπως να γινοταν κανα σπλιτ γιατι δεν εδωσε κανενας μια προταση σε αυτο που ζηταει ο αρχικος ποστερ ?

Αν θυμαμαι καλα (γιατι στο μεταξυ η κουβεντα γυρισε σε αλλο μονοπατι) ο αρχικος ποστερ εκανε ενα ακομα ποστ εδω και ζηταγε μια ενδεικτικη τιμη για να εχει μετρο συγκρισης στο ποσο να ζητησει για την αντιγραφη .

Δημοσ.

darkkin η διαφορά ξέρεις ποια είναι; Όταν σου λέει θέλω αυτή τη λίστα με mp3 και θα σε πληρώσω, λες 'άντε να το κάνω μιας κι έχω αφραγγίες' και βάζεις και επιπλεόν κομμάτια για το 'ευχαριστώ που με προτίμησες', αλλά όταν όμως λες 'άντε να κάνω ένα δωράκι γιατί είναι καλός φίλος' κι αρχίζει τις απαιτήσεις μετά, εκεί είναι που σε τρελαίνει το πράγμα!

Έχω ένα φιλαράκι και ειλικρινά μου έχει δώσει τα αμέτρητα κομμάτια χωρίς να μου ζητήσει αντάλλαγμα! Πως να μην του χαρίσεις μετά και κάτι απ'τα δικά σου; Είναι πολλές οι φορές που του έχω πει 'έλα να διαλέξεις ό,τι θες' και δεν το έχει κάνει! Αλλά ούτε και ποτέ γύρισε να πει 'Αχ αυτή η Μαρία είναι τόσο αχάριστη' γιατί ούτως ή άλλως ξέρει ότι δεν θα του αρνηθώ κάτι που θα μου ζητήσει. Μπορεί να είναι και ένα το κομμάτι που θα μου ζητήσει' μετράει γι'αυτόν η κίνηση που θα κάνω και θα του πω 'έλα να το αντιγράψεις'. Και δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν υπάρχουν και πολλοί! Και στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με την λέξη 'υποχρέωση'! Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο με τον άνθρωπο αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...