Προς το περιεχόμενο

Συλλογη απο Mp3.....

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο share μου εχω 80GB και πρίν το format των σκληρών, είχα 120GB.

Σε καλύπτουν;

Διαρκώς δίνω dvd με mp3 που μου ζητάνε να ακούσουν μουσική κάποιας ατμόσφαιρας, αλλά το να μου πούν για οοολη τη συλλογή, είναι πολλή δουλειά. Είναι πραγματικά πολύ κόπος και πολλά ξενύχτια αναζήτησης. Συν του οτι δε πρόκειται να τα ακούσουν ολα αυτά. Εδω με 2 dvd φεύγουν και σκέφτονται πότε θα τα ακούσουν. Σκέφτομαι πως είναι και λίγο απληστία, τόσα κομμάτια πια. απο την άλλη, εγω που τα εχω, τι είμαι; ..

Δε θα ήθελα να τα πουλήσω πάντως καθώς δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό συν του οτι έτσι, γίνομαι και λίγο πειρατής. Δεν είναι δικά μου τα mp3 που εχω κατεβάσει[αυτό το ήθος με έχει καταστρέψει].

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε τότε δεν γράφεις τιποτα. Του ε3ηγεις πως έχει η κατάσταση και άμα καταλάβει κατάλαβε. Πές του να του γράψεις 1-2 άμα θέλει (λογικά πλαίσια). Ε ΆΜΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΤΟΝ. Τα θέλει ο κ...ς του.

Δημοσ.
Δεν είμαστε καλά. Δεν υπάρχει θέμα εδώ. Αν είναι να σκέφτονται όλοι έτσι (μη τα δώσεις, μή τα δώσεις, τα μάζεψα με κόπο και τα λιπά) φαντάζομαι τι θα έχουν στον share folder τους. Και στην τελική τόσες χιλιάδες τραγούδια που τα βρήκατε? Τα αγοράσατε? Μήπως να κλείσουν όλα τα p2p να δούμε τι θα γίνει και πόσοι θα έχουν τόση μουσική? ΟΧΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Δώσε ότι θέλει free. Να πληρώσει μόνο τα κενά dvd και αμα θέλει να κεράσει ενα καφεδάκι για τον κόπο σου. Άμα το άτομο δεν σου είναι φιλος κτλ. τοτε μη μπαίνεις κάν σε διαδηκασίες.

nomizo oti einai entelos diaforetiko to ti share kaneis sta diafora p2p me kapion pou erxetai kai sou leei dosta mou ola se dvds h se ena 250gb sklhro. Oloi kanoun share sta p2p den xtizeis syllogh apo to puthena. Allo auto to share pou to sebomai, giati kai o allos kanei ton kopo tou kai den prokeitai pote na kopso kapion pou katebazei apo mena. Kai sthn telikh exeis dianoithei poso kopo thelei na kaneis kamia 200ria gb backup se dvds gia na ta pouliseis??? mono an ta doseis ola se allo skhro disko, alla bebaia erxomaste sto talaiporo erwthm tou "mamakas eimai pou eftiaxna syllogh 5 xronia gia na ta parei kapios allos se 1 wra!!??"

Δημοσ.
basika exo erthei antimetopos sto idio dilhma. Kai ego exo mia megalh syllogh mp3s ( kamia 15-20 ria xilliades pisteuo' date=' kyrios electronic/dance), thn extisa apo tous ypologistes tou panepistimiou sthn agglia, meta dsl sto spiti pali agglia, kai otan gyrsa edo ellada arxise kai edo to dsl.

Loipon to thema den einai an tha pareis lefta h an h mousikh einai gia sharing, h an o allos einai filos sou.... To thema einai oti an exeis kanei 5 xronia na mazepseis ola auta ta mp3, exeis perasei ateleiotes wres stous ypologistes psaxnontas, kai sygoura exeis plhrosei kai polla (logariasmous thlefonou, gramh dsl..), to na doseis ena megalo komati auton (h ola) se kanei na niotheis ligo mamakas. Exo trela me thn mousikh kai oti kalo brisko goustaro na to mathaino kai stous allous, makari na mporousa na mhraza se ollous ta agaphmena mou tragoudia. ALLA to na rxetai kapios pou einai filos kai na leei ela more kolhtoi eimaste dose mou thn syllogh sou, se bazei sthn skepsh oti dineis ton kopo sou, ton kopo toson xronon, ena diko sou komati,kai to pernei o allos se mia mera!!

Den leo oti den ta moirazomai, exo dosei ametrhta cd se filous, alla ama kapoios mou zhthsei oloklhrh thn syllogh mou isos den tou thn doso. An mou zhthsei merika dvd me ta kalytera ksero go tha ta grapso euxaristos. Apo thn allh eixa typous pou tous egrapsa kana 2 dvd kai meta kathe bdomada ithellan kai alla. katantaei spastiko. Kai sthn tellikh to na xeis megalh syllogh, shmainei kai megales mousikes gnoseis pou mmporeis na xrhsimopoihseis, px dj se magazi h radiofono, giati na parei to yliko sou kapios allos??[/quote']

φιλε μου σωστα τα λες...

κι εγω εχω βρεθει σε παρομοιες καταστασεις

και εχω συνειδητοποιησει οτι ειναι αλλο πραμα να γραψεις ενα δυο cdακια

σε εναν κολλητο

και αλλο πραγμα να δωσεις πακετο ενα σκληρο 250gb full of mp3s'

στην τελικη δεν θα τα εκτιμησει ετσι...

πανε στραφι...

κι εγω παντως εχω χτισει μια συλλογη 300Gb

και μπορω να πω οτι πιο δικαιο πραγμα ειναι να ερχεται ο φιλος σου

ή ο αγνωστος που πετυχες απο μια αγγελια ή καποιο φορουμ καλη ωρα,

με εναν σκληρο γεματο mp3s

και να κανετε απλα μια ανταλλαγη μεγαλου μεγεθους...

το "τσαμπε" σε τοσο μεγαλα μεγεθη μου καθεται καπως εκμεταλλευση...

Δημοσ.

Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι να δώσεις 43000 mp3 , αλλά 43000 ταξινομιμένα mp3. Eχω και εγώ μεγαλη συλλογή την οποια τη δημιούργησα - το μεγαλύτερο μερος - απο mp3 άλλων, τα οποία επαιρνα μη ταξινομιμένα. Το να ταξινομείς τραγούδια ξέρω οτι δεν είναι ευκολη δουλειά, οπότε αν λυπάσε τον κόπο σου μην δώσεις τη συλλογή. Εγώ παντος θα την αντάλλαζα με ισάξια συλλογή για να επεκτίνω τη δικιά μου και δεν θα την πουλουσα γιατι κάτι που δημιουργεις είναι ανεκτιμιτης αξίας.

Δημοσ.

Αποφασισα να την πουλησω την συλλογη μου. Δεν εχω καταληξει ομως στην τιμη. Η μεταφορα της συλλογης θα γινει απο δισκο σε δισκο. Αρκετα απο τα mp3 που εχω ειναι λιγακι δυσκολο να τα βρεις. Ειναι και παρα πολλα remix ελληνικα και ξενα , παλια και καινουργια και οπως ειπα ειναι απολυτα ταξινομημενα. Μπορει καποιος να μου πει μια λογικη τιμη που πρεπει να ζητησω???

Ευχαριστω....

Δημοσ.
Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι να δώσεις 43000 mp3 , αλλά 43000 ταξινομιμένα mp3. Eχω και εγώ μεγαλη συλλογή την οποια τη δημιούργησα - το μεγαλύτερο μερος - απο mp3 άλλων, τα οποία επαιρνα μη ταξινομιμένα. Το να ταξινομείς τραγούδια ξέρω οτι δεν είναι ευκολη δουλειά, οπότε αν λυπάσε τον κόπο σου μην δώσεις τη συλλογή. Εγώ παντος θα την αντάλλαζα με ισάξια συλλογή για να επεκτίνω τη δικιά μου και δεν θα την πουλουσα γιατι κάτι που δημιουργεις είναι ανεκτιμιτης αξίας.

Dyskolo na ta taksinomiseis??? lol. edo einai dyskolo na prolabeis na ta akouseis ola! Den ksereis poso kairo prospatho na ta akouso kai na ta taksinomiso, isos pano apo 1 xrono. Kai exo gyro sta 40-50gb pou perimeno na checkaro akoma. ase pou eno ta ekana ana kalitexnh, tora leo na ta kano ana eidos, isos kano kai ta dyo.

43000 mp3 taksinomimena, gyro sta 300gb etsi??

xxmmmmm an ta poulousa tha ksekinousa apo 150-200 euro kai pano. Den ksero eksartatai apo mexri posa diatithetai na dosei kai o allos.

Δημοσ.

Πιστευω μονο για την ταξινομηση (Τα tags ειναι φτιαγμενα?) Πρεπει να ζητησεις γυρω στα 200 Euro....Ειναι πολυ επιπονη δουλεια για οσους ξερουν...

Περα απο αυτο εγω θα ζητουσα και καποια αλλα χρηματα για να βελτιωσω ακομα περισσοτερο τις download συνθηκες μου ....(μεγαλυτερες ταχυτητες....) κτλ...

καλο το sharing παιδια .....αλλα εδω δεν μιλαμε για sharing μιλαμε για κοροιδια...(οταν κανεις share παιρνεις και εσυ κατι...) ---α ρε να μας ακουγανε οι δισκογραφικες...:)

Δημοσ.

Ταξινόμηση ε; Εμένα να το πείτε να σας πω τι τράβηξα! Άνοιξα όλες τις κούτες και τους σάκους που είχα cd μέσα. Τα έπιανα ανά 10 και δημιουργούσα άδειους φακέλους στον υπολογιστή με τους τίτλους των cd! Μετά από κάτι μέρες τα είχα ήδη αλφαβητικά! Μετά άρχισε το άλλο 'λούκι'! Συμπίεση! Μετά η ταυτοποίηση (τίτλοι, καλλιτέχνες κλπ) και μετά εγγραφή σε μορφή mp3 πια σε δισκάκια! Ακόμη δεν έχω τελειώσει! 3 χρόνια η ίδια δουλειά! Δεν ξέρω κι εγώ τι έχω! Όμως αν έχεις πρόγραμμα τύπου mp3 manager ή catalog δεν υπάρχει πρόβλημα! Πάντα θα βρίσκεις αυτό που θες ακόμη κι αν είναι σε δισκάκι αλλού ντ'αλλού! :D

Δημοσ.

Αν σας "χαλάει" τόσο πολύ το γεγονός ότι κάποιος θα πάρει έτοιμη και ταξινομημένη τη συλλογή σας, απλά βρίσκεται μιά καλή δικαιολογία γιά να μην τη δώσετε.

Δημοσ.

οκ για να μη νιωθετε μλκες στειλτε οσους θελουν τη συλλογη σας σε καταναγκαστηκα εργα (σκαψιματα κλπ) μεσα στο καυσωνα χωρις νερο και καποιον να τους μαστιγωνει!! για να ταλαιπωρηθουν οπως εσεις με τα mp3 για να καταλαβει και αυτος!

α ρε νεο ελληναραα αθανατε!!

επειδη εμενα μου βγηκε η παναγια να βγει και του αλλου !!

να καει ο σκληρος του γειτονα σα να λεμε! lol

και ενταξει αν το tag-ρισμα ειναι το προβλημα καντε ενα ξε-tag-ρισμα και δωστε τα τζαμπα!!

ουστ κορακια!!

Δημοσ.

Ωραια τα λετε ρε παιδια....Οταν Ξεψαχνιζεις τα charts για να βρεις τι παιζει στην αγορα....Οταν ψαχνεις το τελευταιο remix για να εισαι απο τους λιγους που το παιζουν...οταν ψαχνεις το ενα και μοναδικο τραγουδι που σου λειπει απο την συλλογη των Πυξ Λαξ...Κανεις το tagarisma με βαση ακομα και το ειδος ....κανεις την οργανωση με φακελακια.....και φτιαχνεις και την Database σε ειδικο προγραμμα....και βρισκεις ακομα και τα εξοφυλλα...

Πες μου γιατι να τα δωσω ετσι ετοιμη τροφη....οχι πες μου. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...