AGGANIS13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Εδω και μερικα χρόνια και μετα απο παρα πολλες ωρες δουλειας εχω αποκτησει μια μεγαλη (νομιζω) συλλογη απο MP3. Ολα τα εχω ταξινομησει αψογα (νομιζω). Ειναι ελληνικα και ξενα τραγουδια, παλια και καινουργια. Εχω περιπου 43000 κομματια. Το θεμα τωρα ειναι οτι ενας γνωστος μου θελει να αγορασει την συλλογη μου. Ειμαι σε διλλημα.... ΑΞΙΖΕΙ να τα πουλήσω ??? Σκεφτομαι ολες αυτες τις ωρες που εχω φαει για να τα μαζέψω και αν τα δώσω ο αλλος θα τα βρει ετοιμα. Αν αποφασισω να τα δώσω τι τιμη πρεπει να ζητησώ??? Δεν εχω ιδεα..... Αν μπορει καποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστω
paschalia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Να ρωτησω κατι εγω ? Πως γινεται η πωληση ενος μπ3 ? Απο οτι ξερω το μπ3 γραφεται στον σκληρο ,οποτε δεν βρισκω πως υφισταται πωληση .. σωστα ? Η θα του πουλησεις τον σκληρο σου ?
MariaTs. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Τα γράφεις σε cd ή dvd και το πουλάς αν θες! Πάντως γνώμη μου είναι AGGANIS13 να μην κάνεις τέτοια κίνηση! Κι εγώ κάποτε το έκανα για κάποια φίλη και παρά το ότι είναι κολλητή το μετάνοιωσα! Έκατσα και σκέφτηκα ότι, για να τα κατεβάσω και μάλιστα μερικά τα έψαχνα απεγνωσμένα και από καθαρή τύχη τα βρήκα, χρειάστηκα χρόνο και χρήμα (αν υποθέσεις πως έχω απλή σύνδεση) και η αξία τους είναι πολύ λιγότερη σε σχέση με τον κόπο! Γιατί λοιπόν να εκμηδενίσεις σε αξία ένα mp3 που μοιράστηκες με κάποιους άλλους χρήστες, για κάποιον που το θέλει έτοιμο; Άλλωστε τα mp3 είναι προσωπικό αρχείο και δεν είναι εύκολο -τουλάχιστον συναισθηματικά- να το πουλήσεις! Εκτός αν η προσφορά είναι κατά πολύ δελεαστική! :roll:
paschalia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μαρια Τσ . μου ειπες κατι ευκολονοητο ,αλλα τα γραφομενα του 1ου ποστερ και το τοσο μεγαλο διλλημα του με κανουν να απορω γιατι τοση αγωνια . Δεν θα τα χασει τα τραγουδια ,αντιθετα θα βγαλει και ωφελος ..
MariaTs. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δεν αντιλέγω! Το θέμα είναι το κόστος της όλης κίνησης. Αν είναι πολύ, μα πάρα πολύ δελεαστική η πρόταση, τότε ας το κάνει! Εγώ μια φορά το έκανα! Και δεν το ξανακάνω! :roll:
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Για ποιο λογο? Εγω παντα χαιρομαι να δινω ετοιμα[και αφιλοκερδως] σε ολους οσα εχω βρει με κοπο... Τι να τους πω? "Πηγαιντε βρειτε τα μονοι σας"
Yorps Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Proswpika to ekana dwrean se enan gnwsto 600Gb 150000 kommatia kai twra me pairnei thlefwno kai 8elei ki alla!!!!!Eytyxws auta ta mp3s den ta eixa katevasei alla ta eixa parei apo diskous radiofwnikwn sta8mwn poy synergazomai,alla file MHN TO KANEIS!!!!!SE PARAKALW!!!! An to kaneis pantws,zhta toulaxiston 1000 euro! To kostos 8a einai peripou 0.33 euro / cd Filika, Yorps
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 σε DVDS πιστευω καλυτερα... 1 dvd = 6cd και κατι...
ksessalonikios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 ρε παιδιά τι εγωιστική αντίληψη ειναι αυτή; γιατι να μην το κάνει; οταν μας τα δινουν οι αλλοι,ασχετα αν ειναι 1 mp3 ή 10000 καλά είναι; αμα ειναι να τα κραταει ο καθένας για παρτι του παει το χασαμε το παιχνιδι. Μπορεί να εχω κουραστει να αποκτήσω μερικά τραγούδια και πολύ περισσότερο να τα ταξινομήσω ομορφα κι ωραία αλλα το κάνω γιατι θα ευχαριστήσει εμένα πρώτα κι άμα τύχει να μου τα ζητήσει καποιος γνωστος φυσικά και θα του τα δώσω με μεγαλη μου ευχαριστηση αρκει να μη με ταλαιπωρήσει με την αντιγραφή.
Akujin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 i kalyteri lysi einai na tou peis n'agorasei ena megalo skliro disko kai na tou ta grapseis tzampa. (i ante me liga lefta gia ton kopo)
dim_b Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Εδω και μερικα χρόνια και μετα απο παρα πολλες ωρες δουλειας εχω αποκτησει μια μεγαλη (νομιζω) συλλογη απο MP3. Ολα τα εχω ταξινομησει αψογα (νομιζω). Ειναι ελληνικα και ξενα τραγουδια' date=' παλια και καινουργια. Εχω περιπου 43000 κομματια. Το θεμα τωρα ειναι οτι ενας γνωστος μου θελει να αγορασει την συλλογη μου. Ειμαι σε διλλημα.... ΑΞΙΖΕΙ να τα πουλήσω ???Σκεφτομαι ολες αυτες τις ωρες που εχω φαει για να τα μαζέψω και αν τα δώσω ο αλλος θα τα βρει ετοιμα. Αν αποφασισω να τα δώσω τι τιμη πρεπει να ζητησώ??? Δεν εχω ιδεα..... Αν μπορει καποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστω[/quote'] Αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι καθαρή πειρατεία. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι το sharing της μουσικής είναι νόμιμο (που δεν είναι, αλλά κουβέντα να γίνεται ), το να πουλάς κάτι που δεν σου ανήκει είναι 100% παράνομο, αλλά και ανήθικο. Σκεψου ότι και αυτά τα 43000 κομμάτια που μάζεψες, κάποιοι σου τα έδωσαν χωρίς να σου ζητήσουν χρήματα (ίσως κάποια άλλα κομμάτια σε αντάλλαγμα) και αν όλοι σκεφτόταν τον κόπο τους όταν θα έπρεπε να μοιραστούν κάτι, τα p2p θα είχαν πεθάνει προ πολλού και τώρα θα είχες ελάχιστα από αυτά τα mp3. Αν σκέφτεσαι τον κόπο που θα κάνεις γιά να του γράψεις δεκάδες DVD, πες του να σου φέρει έναν σκληρό δίσκο να του κάνεις copy τον δικό σου. Μέχρι να πιείτε έναν καφέ θα έχει τελειώσει. Και όπως σου είπαν, ο κόπος που έκανες γιά να τα μαζέψεις και να τα τακτοποιήσεις ήταν γιά δική σου ικανοποίηση και όχι γιά να τα πουλήσεις.
yiah Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 αν το παληκαρι δε το γουσταρεις σου σπαει τα νευρα θες να ξεκοψεις και να μη σου ξαναμιλησει κλπ (οποτε ειναι αλλη ιστορια), ζητα και 10000 ευρω αν θες να σε αφησει ησυχο! καλα ρε παιδια τι μιζερια και ματαιοδοξια ειναι αυτη ελεος! δεν ντρεπομαστε και λιγο μιλαμε για κοπο και εξοδα!!! ειστε σοβαροι;;!!! δηλαδη αυτοι που τα εγραψαν και δεν παιρνουν δεκαρα τι πρεπει να πουν; και ενταξει τι να πω ο αλλος τοσο ΣΤΟΚΟΣ ειναι να δωσει 1000 ευρω η κατι τετοιο για mp3 (που οπως και να το κανουμε αποκλειεται να του αρεσουν ολα) αντι να παει να παρει καμμια 60αρια cd που θα του αρεσουν; (αλλα το θεμα ειναι οτι μας εντυπωσιαζει η ποσοτητα τα GB και μετα η μουσικη και αν και ο ογκος κινησης της μουσικης εχει αυξηθει ολο και λιγοτεροι ενδιαφερονται πραγματικα) ο κλεψας του κλεψαντος!!
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 To κόστος των DVD. Μουσική δίνουμε, όχι το νεφρό μας.
giorgio_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 i mousiki ine gia na mirazete!!!! an ine filaraki ke agapai tin mousiki na tou ta dosis!!!!! :razz: :razz: :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.