jrdn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Γεια χαρά, Σκοπεύω τον Οκτώβρη να αγοράσω νέο PC και θα ήθελα την άποψή σας μια και έχω χάσει επαφή με την αγορά. Έχουμε και λέμε: CPU:AMD Athlon64 3000(άμα φτηνήνουν οι Χ2, θα γίνει αναβάθμιση, μεχρι τότε με λίγο OC καλός θα είναι) mobo:Asus A8N-SLI/Premium RAM:2x Corsair 512MB XMS 3200XL (ή την αντίστοιχη OCZ) GPU: Θα 'θελα να αποφύγω τις ΑΤΙ (όχι οτι προτιμώ τις NVidia) και σκεφτομαι για 6600GT ή 6800GT αναλόγως τις τιμές τότε. Hard Disk: Κατι σε Seagate 200Gb SATA DVDRW: Αυτό της NEC 16x και DL Tower:Coolermaster Wave Master κάρτα ήχου έχω, ηχεία έχω και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Τι τροφοδοτικό? Θα θελα να ναι ισχυρό αλλά κυρίως αθόρυβο. Τι monitor? Θα θελα TFT 17 ή 19 ιντσών. Και τι θα κάνει αυτό το χαζοκούτι? Κάτι λίγα από παιχνίδια (RPG κυρίως i.e. Elders Scroll) και αρκετή δουλειά σε Mathematica, GPari και Magma(προγράμματα μαθηματικών υπολογισμών είναι όλα...). Moυσική, ταινίες και ότι κάνει όλος ο κόσμος στο πρόγραμμα είναι φυσικά... Πόσο θα θελα να κάνει? Το πολύ 1000 λίρες Αγγλίας (ναι, στο κ0λ0νήσι είμαι) με τις πιο ακριβές επιλογές. Τέλος όσοι έχουν περάσει απο το κ0λ0νήσι ας μου πουν κάνα καλό μαγαζί να κάνω τα ψώνια μου. Αυτά, thnx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jrdn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Τι έγινε ρε παιδιά? Δεν ξερει κανένας μια αξιοπρεπή οθόνη και ένα καλούτσικο PSU?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Enermax 485 W η antec truepower 480w για το psu.Για οθονη σου προτεινω την viesonic vp191b η την fujitsu-siemens p19-2(την περιμενω,γμ τα ταχυδρομεια μου μεσα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 TruePower = noisy. Καλύτερα το Enermax. Αθόρυβο της Antec είναι το NeoPower 480W & το TrueControl 2 550W. Με το Enermax να είναι πιο αθόρυβο από τα 3, με το TrueControl 2 λίγο πιο "δυνατό", και το NeoPower 3ο στην κατάταξη "ισχύς/Rail stability" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.