Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ ΟΘΟΝΗΣ tft 17''

christos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κοίτα φίλε σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες οθόνες. Το θέμα είναι να πάρεις κατι το όσο το δυνατόν καλύτερο με τα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις. Για αυτο πιστεύω οτι στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής η LG 1750S είναι μια απο τις τιμιότερες προτάσεις , συνυπολογιζόμενης και της εγγύησης που σου προσφέρει. Αντε πάρε εσύ μια οθόνη των 300+ ευρω και χάζευε το 1 καμμένο Pixel στο κέντρο της οθόνης...

Το λέω επειδή την συγκεκριμένη την είχα και είναι απαράδεκτη όσο αφορά τις γωνίες θέασης και τα χρώματα. Τώρα αν οι απαιτήσεις σου είναι τόσο χαμηλές, πάω πάσο. Μπορείς όμως να δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω και να είσαι ικανοποιημένος για χρόνια. Εκτός αν εσύ αλλάζεις οθόνη κάθε χρόνο...

Δημοσ.

Φίλε δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά πάντως στην δικιά μου το μαύρο είναι κατάμαυρο. Όσον αφορά τις γωνίες θέασης περιμετρικα απο το γραφείο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσως να έπεσες σε καμμιά ελλατωματική παρτίδα, δεν ξέρω τι να πώ. Πάντως οι άλλες οθόνες που αναφέρεις σε παρόμοιο topic κοστίζουν 100+ εύρω, οπότε δεν θεωρώ οτι αποτελούν μέτρο σύγκρισης. Και εγώ αν ήθελα να δώσω 350+ ευρώ, θα έπαιρνα EIZO.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...