Προς το περιεχόμενο

Προγραμματα Fax απο PC

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις κανενα προγραμμα εκτος του γνωστου winfax για αποστολη fax απο pc ;<BR>Με ενδιαφερει κυριως να ειναι μικρο και ευχρηστο γιατι το winfax αν και ειναι αρκετα λειτουργικο δε φημιζεται για τα υπολοιπα.

Δημοσ.

Εγώ χρησημοποιώ το windows messaging και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.<BR>Γιατί να κατεβάσω άλλο αφού είναι ήδη εγκατεστημένο στα windows και κάνει την δουλειά του<BR>

Δημοσ.

Προς Δημητρη : <BR>Καλο το windows messaging βρε παιδι αλλα αρχαιο. Εχω να το δω απο τα windows 95 !!!<BR>Παντως δουλεψα τα winfax απο την εκδοση 8 μεχρι τη 10. Ειναι αψογο προγραμμα αλλα βαρυ. Τουλαχιστο εμενα ο υπολογιστης μου σερνεται.<BR>Προς αλλους : <BR>Ευχαριστω και για τα shareware των winfiles.com και του downloads.com. Μου ειχε διαφυγει να κοιταξω κι εκει.Εκτος του Just the fax καμμια αλλη προταση ?<BR>Ευχαριστω

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><STRONG>Εκτος του Just the fax καμμια αλλη προταση ?<BR>Ευχαριστω</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><B>MIGHTYFAX </B> κάνει (σχεδον) οτι και το just the fax. Η διαφορα τους ειναι οτι μπορεις να στειλεις fax απευθειας απο το word.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...