ram1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 χρειαζομαι εναν compiler για την c.θα ηθελα καποιοs να μου συστησει εναν compiler(απλοs αν ειναι δυνατον)και να μου πει αναλυτικα πωs θα τον εγκαταστησω και πωs δουλευει (σχετικα με τιs εντολεs η αν εχει καποιο περιβαλλον).εχω κανει προσπαθειεs να εχω εναν compiler αλλα δε βρισκω ακρη.κατεβασα τον miracle c αλλα οταν πατω run execute το πλαισιο εξοδου μενει για ελαχιστα δευτερολεπτα στην οθονη.ευχαριστω πολυ.
ram1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 exw windows xp.kati pio kainourio apo turbo c;
GCMH Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Έναν που πρόσφατα έβαλα να τον δοκιμάσω είναι ο Bloodshed Dev-C++ GNU License (Free), έχει κάποια παραδείγματα.... Αν και γενικά δεν προγραμματίζω σε C, πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος είναι μια καλή περίπτωση.
GCMH Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 @Sta: Κοίτα συγχρονισμός..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ram1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 katevasa ton compiler dev-c++ pou eipate.grafw ena aplo programma,kanw compiler,mou anaferei oti einai epityxhs.meta kanw run kai to plaisio eksodoy de menei sthn othonh.ti na kanw;
ram1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 οκ επρεπε να πατησω run to cursor και οχι run.
alkisg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 dev-pas από τους ίδιους, freepascal, turbo pascal 5.5 δωρεάν από την borland.
-_-SleepyFella Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Mono egw goustarw GCC ??? (Both Win n Unix version) http://www.gnu.org
alkisg Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ο gcc δεν έχει IDE. Το dev-cpp έχει επιλογή ώστε να κάνει compile μέσω του gcc. Αλληλοσυμπληρώνονται δηλαδή.
Ros_Original Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Dokimase na katebaseis to cygwin. Einai ligo megalo na to katebaseis alla mporeis na katebaseis kai polla kaloudia pou mporeis na exeis Linux panw se winXP opws makefiles kai diafores libraries
modex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 οκ επρεπε να πατησω run to cursor και οχι run. το run to cursor δεν ειναι για debbug???? γινεται να κανω απλα run και να μην εμφανιζεαι το παραθυρο??? στις ρυθμισεις δεν εχω βρει τπτ σχετικο.εχω την εκδοση 4.9.9.2 plz help!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.