Προς το περιεχόμενο

provlima me egrafi dvd

sepultribe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw ena asus 1604p, prospathw na grapsw se dvd-r kai dvd+r alla oi mones taxithtes pou emfanizodai einai 4x-6x-8x-12x. Prepei omos na grapsw kapia dvd se 2x epeidh einai ps2-backups kai alliws ta video kolane.

Kserei kaneis kapio tropo na grafw se pio xamhles taxithtes xwris hacked firmware;

Nero 6.6.0.6 xrisimopoiw...

Δημοσ.
exw ena asus 1604p' date=' prospathw na grapsw se dvd-r kai dvd+r alla oi mones taxithtes pou emfanizodai einai 4x-6x-8x-12x. Prepei omos na grapsw kapia dvd se 2x epeidh einai ps2-backups kai alliws ta video kolane.

Kserei kaneis kapio tropo na grafw se pio xamhles taxithtes xwris hacked firmware;

Nero 6.6.0.6 xrisimopoiw...[/quote']

Έχεις κατεβάσει το τελευταίο Firmware για το Recorder σου?

Κατέβασε την τελευταία έκδοση του Nero.

Δημοσ.

κατεβασε το cdrwin 3.9k (760kb) από εδώ: http://www.goldenhawk.com/download.htm.

πρόσεξε να κανεις εγκατασταση και των aspi όταν στο ζητήσει. Η εγγραφή στη demo έκδοση είναι χ1 (θες δε θες ;-) ) που υποθέτων σε βολεύει, αλλα και αν το κανεις register 8α διαλέγεις εσύ την ταχύτητα και δεν θα διαβάζεται από το firmware του dvdr.

Εγώ το χρησιμιποιώ για να γράφω κάτι ελεεινά princo x2 σε ταχύτητα χ1.

Η συνύπαρξη με το nero ήταν και είναι ειρηνική από παλια.

Δημοσ.
Εγώ το χρησιμιποιώ για να γράφω κάτι ελεεινά princo x2 σε ταχύτητα χ1.

εγω θα σε συμβουλευα να αλλαξεις μαρκα συντομα :)

ειναι χειροτερα και απο τα noname :P

Δημοσ.
εγω θα σε συμβουλευα να αλλαξεις μαρκα συντομα :)

ειναι χειροτερα και απο τα noname :P

thanks φιλε, αλλα ισως δεν το διατύπωσα καλα. εχω μια σαβουρομπομπίνα και για να μην την πετάξω γραφω καμια ταινια εκει.

το θέμα ειναι να μην πηγαινει τιποτα χαμενο και να κανει ο φιλος μας ο sepultribe τη δουλεια του.

:-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...