Προς το περιεχόμενο

Thelo othoni TFT 19'' mexri 400euro

Roni_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Diladi moufa h eggyhsi tis Nec?

Ψιλο-μούφα είναι.

Όροι Εγγύησης “μηδενικών φωτεινών κουκκίδων” (zero bright pixel defect)

Η εγγύηση “μηδενικών φωτεινών κουκκίδων” προβλέπει την αντικατάσταση του προϊόντος, τον πρώτο από τα τρία χρόνια της «On-Site» εγγύησης που προσφέρεται σύμφωνα με την παραπάνω αναφερόμενη διαδικασία “Repair and Return”. Ισχύει μόνο για τα μοντέλα που αναφέρονται στην παρακάτω παράγραφο 5.4.

Η Εγγύηση “μηδενικών φωτεινών κουκκίδων” καλύπτει μόνο τις φωτεινές κουκκίδες (κόκκινες, πράσινες, μπλε και άσπρες). Δεν καλύπτονται οι σκοτεινές κουκκίδες.

Ισχύει για αγορές μετά την 4η Απριλίου 2005, από την Ελληνική αγορά, όπως αποδεικνύεται με την προσκόμιση νόμιμης απόδειξης αγοράς με τα στοιχεία του προϊόντος και του ιδιοκτήτη (μοντέλο, σειριακός αριθμός, όνομα και επώνυμο, διεύθυνση κλπ.)

Πίνακα μοντέλων NEC LCD Οθονών με εγγύηση “μηδενικών φωτεινών κουκκίδων”

1. ACCUSYNC 72XM

2. MULTISYNC 1770NX

3. MULTISYNC 1970NX

4. MULTISYNC 1970GX

5. MULTISYNC 1980SX

6. MULTISYNC 1980FXI

http://www.quest.gr/price/sales/others/warranty_monitors.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:-x Πανω που βλεπω μια οθονη και μου αρεσει μου τα χαλαει η εγγυηση.Δεν μπορω αλλο τα νευρα μου!!!! :-x

κοιτα την εγγυηση που εχει η LG για τις οθονες της.νομιζω θα σου κανει.... ;-)

Tha agoraso h tin LG 1970GX h tin Lg 1980Q telika....kai argotera otan tha ekselixthoun oi ypoloipes vlepoume.eseis ti lete????Poia apo tis duo???

Τι άλλο να πούμε πια; Διάβασες πολλά (φαντάζομαι) και έκανες την επιλογή σου. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...