Nitrous18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 paidia kserete ti paizei me tis otepiloges pos douleuei to prama? ti dilonoun? pos kanoume tin aitisi?
stasym Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δηλώνεις είτε στο 134, είτε στο http://www.oteshop.gr τρεις αριθμούς της επιλογής σου, στους οποίους έχεις μειωμένες χρεώσεις. Επίσης, με το «ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ δωρεάν χρόνο ομιλίας» έχεις 1 ώρα δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα, κάθε μήνα, αρκεί να καταβάλεις μία φορά (εφάπαξ) τέλος 1 ευρώ. Αυτά!
Axelfc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.ote-shop.gr/home/packcalls_otepilogesdorean.htm Στις «ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ δωρεάν χρόνο ομιλίας» μπορεις να φτασεις μεχρι 3 ωρες στις αστικες και 1 ωρα στις υπεραστικες κλησεις. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται η χρηση του δωρεαν χρονου ομιλιας. Αναλογα με το λογαριασμο του τρεχοντος διμηνου εχω δωρεαν χρονο στο επομενο διμηνο η κανουν καμια πατεντα και αφαιρουν απο το τρεχον διμηνο καποιο χρηματικο ποσο?
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν το ποσο που απαιτειται για να εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας αναφερεται στο ποσο των παγιων η στο ποσο των μοναδων! γιατι εχω παντα λογαριασμο πανω απο 60 ευρω μονο και μονο απο τα παγια της adsl. αλλα απο μοναδες σπανιως εχω πανω απο 20-30. επισης πως επιλεγω που θα καταναλωσω τον δωρεαν χρονο μου (αστικες η υπεραστικες και σε ποια τηλεφωνηματα) η μηπως γινετε αυτοματα? για διευκρινιστε λιγακι ρε παιδια...
nucleuspower Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 To poso afora to poso twn monadwn pou katanalwneis ston pOTE! Diaforetika an baleis ta pagia tou ote kai tis dsl kai tyxon ypiresies (px anagnwrisi klisewn) 8a eixes toulaxiston 80 lepta dwrean alla dystyxws den paizei... Ase pou oi perissoteroi (me included) exoun balei enallaktikous foreis opote den isxyei tipota gi' autous... (ta glitwnoume omws apo allou! ;-) )
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ε πατατα λοιπον! ουτως η αλλως ειμαι καλυμενος για κανα χρονο απο τις καρτες που πηρα με το computer active!
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 diladi etsi apla dilwneis tous arithmous pou thes kai milas fthinotera??? xwris kammia krygi xrewsi/pagio? to 1 evro to plirwneis mia fora gia ti mia wra dwrean? kai afto itan?
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Physics_Rulez σε ολα που ρωτας η απαντηση ειναι ναι!
iparou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Και για να καταλάβω κάτι ρε παιδιά, το κόστος των μονάδων που υπολογίζουν προκειμένου να συμπεριληφθείς σε κάποια από τις κατηγορίες του δωρεάν χρόνου ομιλίας, πώς το βγάζουν ? Αν δηλαδή έχω κάποια μήνα 1 ώρα δωρεάν χρόνο ομιλίας και μιλήσω συνολικά λιγότερο από 1 ώρα, οι μονάδες που θα μου χρεωθούν θα είναι 0. Οπότε τον επόμενο μήνα δεν θα δικαιούμαι καθόλου δωρεάν χρόνο ομιλίας ?
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 και κανεις αιτηση για ΝΕΑ γραμμη στον ΟΤΕ αφου αλλαξες σπιτι και ΧΩΡΙΣ να σε ρωτησουν απλα σου τραβανε μια ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ στον λογαριασμο σου ετσι γιατι τους αρεσει...............συγχιστικα ΠΑΛΙ !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.