knox Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Εδώ που τα λέμε, όταν αγοράζεις από e-shop παίρνεις και ένα ρίσκο. Εγώ είχα κάποιες συναλλαγές με το eshop.gr και δεν υπήρξαν ευτράπελα. Παρ'όλα αυτά δεν έχω κανένα λόγο να μη πιστέψω το φίλο. Και στο κάτω-κάτω τι πάει να πει "ήταν μόνο μία θήκη". Το έγραφε στην περιγραφή ή δεν το έγραφε; Αυτό ίσως ήταν και το κριτήριο για να τους σκάσει τα λεφτά και να το αγοράσει. Και αυτά που ακούω για "βαλτούς" και λίγα posts πραγματικά με κάνουν να βάζω τα γέλια... Δηλαδή, πρέπει πάντα να βρίσκεται κάτι κρυμμένο από πίσω;
unpistevable Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Γεια σας και απο μενα...πριν λιγο καιρο ειπα να παραγγειλω ενα φορητο τηλεφωνο και κατεληξα στο siemens c1...το πηρα απο το eshop.gr αλλα οταν ηρθε με περιμενε μια εκπληξη...η συσκευσια περιειχε το ακουστικο και τον φορτιστη..χωρις βαση για το σημα..μετα απο μενα αν παρατηρησετε το ανεφερουν στην συγκεκριμενη "υπο"-σελιδα...μου αρεσει που το eshop.gr εχει μεγαλο κυκλο εργασιων...anyway αντε κιολας να βγαλεις ακρη για την αλλαγη...καλα ξεμπερδεματα!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Εγώ έχω να πω το εξής : Πολλά topics έχουν ανοιχτεί' date=' μέχρι σήμερα, με αρνητικά σχόλια για το e-shop. Μπήκε ποτέ στον κόπο κάποιος από το e-shop να γράψει δυο λόγια για να δικαιολογήσει (έστω τυπικά) όλ' αυτά που διαβάζουμε ; Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει τίποτα (μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος). Αυτό το γεγονός, νομίζω, λέει πολλά... :? 8) 8) 8)[/quote'] auto den leei tpt...anti8etws auto pou leei perissotera einai oti to e-shop.gr vriskete sthn 3h 8esh sthn agora lianikhs pwlhshs upologistwn sthn Ellada... ara logika ta 8etika einai poly perissotera apo ta arnhtika
tzoykas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 File mou den einai etsi..Otan bgainoun kapoia atoma kai sikofantoun kapoio katastima xwris apodixeis kai stirizomaste oloi emeis pou ta diavazoume sta legomena tou kai mono' date=' tote auto epireazei neous agorastes. Tous palious kai euxaristimenoun sigoura den tous epireazei alla dimiourgoun entexna klima arnitiko. An brw xristi me palia egrafi sto forum pou na einai disarestimenos autos tote tha to pistepsw poli eukolotera oti exei dikio. Alla otan blepw sinexos atoma me poli mikro arithmo post kai me egrafi 2004/05 na kanoun parapona mou xinizei. De lew kai egw exw mikro arithmo post alla eimai edw apo to 1998 (nea eggrafi to 2000 logo allagis sto insomnia.Opoios einai palios edw xerei).[/quote'] Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Όταν λέω δεν έχει να φοβηθεί η σωστή εταιρία δεν εννοώ ότι θα γίνει μαγικά. Αλλά αν είναι σοβαρή σε διάστημα χρόνου θα έχει εγκαθιδρύσει μια καλή φήμη που θα την ακολουθεί. Δεν ήθελα να φτάσω σε παρανόηση. Προφανώς αν κάποια εταιρία είναι σωστή και έχει το δίκιο με το μερος της και κρίνει ότι το όνομά της αμαυρώνεται μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της και τη φήμη της.
laskos0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Πάντως ρε παιδιά τέτοια διαφήμιση το e-shop δε θα το περίμενε και μάλιστα δωρεάν..Έχει γεμίσεις με banners πολλά sites και τώρα εδώ γίνεται μια free διαφήμιση σε πολλές χιλιάδες άτομα , και μάλιστα από τα πιο ενεργά στο e-shoping στην Ελλάδα ...Πολύς ντόρος για το όνομα e-shop... Κάθε λίγο καιρό καινούργιο θέμα με τίτλο E-shop....Ας παραμείνει ένα μόνο και να το συμπληρώνει όποτε έχει ο καθένας κάτι καινούργιο να πει.... ΥΓ: Φιλικά όλα τα παραπάνω.. ΥΓ2:Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο από το εν λόγω κατάστημα
iccon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Όταν λέω δεν έχει να φοβηθεί η σωστή εταιρία δεν εννοώ ότι θα γίνει μαγικά. Αλλά αν είναι σοβαρή σε διάστημα χρόνου θα έχει εγκαθιδρύσει μια καλή φήμη που θα την ακολουθεί. Δεν ήθελα να φτάσω σε παρανόηση. Προφανώς αν κάποια εταιρία είναι σωστή και έχει το δίκιο με το μερος της και κρίνει ότι το όνομά της αμαυρώνεται μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της και τη φήμη της. File mou, en meri exei dikaio (kata tin apopsi mou). To katastima e-shop iparxei apo to 1998 an thimame kala me sinexos auxanomenes poliseis, pragma mou simenei oti exei sto sinolo euxaristimenous pelates. Den lew, fantazome exei kai provlimata. An itan diaforetika den tha eixe 7 xronia epitiximenis porias. Skepsou omos ti disfimisi tha itan gia to e-shop.gr an ekane minisi ena pelati tou gia disfimisi. Poia eteria kiniga me dikastiria tous pelates tis? Ara erxomaste emeis oi pelates na skeftoume an mas simferei na agorasoume apo to en logo katastima kai an oti exoume akousi kata kairous einai alithia i oxi. Kai egw eixa provlimata me allo e-katastimata, alla den bgika na tous pw anaxiopistous i tipota tetoio. Apla DEN ksanapsonisa apo ekei. Auta se genikes grammes eixa na pw. Den tha sinexisw allo na grafw gia to eshop giati oute dikigoros tous eimai oute tipota. Apla ligi orimi skepsi thelei gia na mpoune ta pragmata stin thesi tous.
NeTeD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Βγένω απ'τα ρούχα μου με τις απαντήσεις/απαιτήσεις ορισμένων!! Σιγά μη κάθεται ο άλλος να μαγνητοσκοπεί τις ενέργεις του και να ηχογραφεί τα τηλεφωνήματα για να σας τις δώσει σε ντι βι ντι να τον πιστέψετε!! Otan bgainoun kapoia atoma kai sikofantoun kapoio katastima xwris apodixeis kai stirizomaste oloi emeis pou ta diavazoume sta legomena tou kai mono, tote auto epireazei neous agorastes.Τι λες βρε παλικάρι!! ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ!!!Εθελοτυφλείτε ρε σεις; Σε λίγο ρε θα μας δουλεύουν τα καταστήματα και άμα σηκώνουμε κεφάλι θα μας τραβάνε και μύνηση!!! Εκεί θέλετε να το πάτε;; Συνετιστείιιιιιτεε! Που'σαι ρε red30 να τα πεις με το στυλ σου!
NeTeD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Απλως θα κανω αυτο που επρεπε να κανει ο georgep800,θα ενημερωσω την εταιρεια. Ναι τρέχα μη χάσεις!! Πρέπει να σε έχει κολλήσει ο φίλος σου την ίδια ασθένεια, όταν δεν έχεις τι να κάνεις να κάνεις τον ρομπεν των δασών (αλλά υπέρ των εταιριών σε αντίθεση με τον φίλο σου - μήπως είναι κόντρα μεταξύ σας τελικαΕιλικρινά δε σε καταλαβαίνω, αν το eshop έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο thread, ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο γραφών αφού ξέρει την παραγγελία και το πρόβλημα του. Ο τύπος πάλι που έχει το πρόβλημα ενήργησε όπως νόμιζε ενημερώνοντας αναλυτικότατα τι του συνέβη ΚΑΙ μπορεί για χίλιους δυο λόγους (μαζί και του φόβου) να μην ήθελε να τα χώσει στην εταιρία. ΕΣΥ, ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ?
georgep800 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Για να εισαι σωστος θα πρεπει να κοινοποιησεις την αναφορα σου και στην εταιρεια που κατηγορεις (πραγμα που δεν μας εχεις πει οτι εχεις κανει).Επισης' date='επειδη βλεπω οτι το παρατραβας το θεμα,αν δεν το κανεις εσυ θα το κανω εγω (αν και με την συγκεκριμενη εταιρεια δεν εχω συναλλαγες).Τελος,πραγματικα θα ηθελα να μας δωσεις τις αποδειξεις που εχεις π.χ. τις αποδειξεις με τις ημερομηνιες απο τα ταχυδρομεια ή courier ή οποιονδηποτε τροπο επελεξες για να σου στειλουν την παραγγελια σου.Να ξερεις παντως πως στο εξωτερικο (οπως και στην Ελλαδα) οταν κατηγορειται μια εταιρεια ενημερωνεται απο τον παθοντα !!!!!!Περιμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον τις αποδειξεις και πραγματικα αν σου εχουν δημιουργησει τοσο μεγαλο προβλημα,θα σε βοηθησω οσο πιο πολυ μπορω. Φιλικα, Yorps[/quote'] Να να κοινοποιησω την αναφορα μου; Για ποιό λόγο; Τι έχω να κερδίσω; Όπως είπα την θήκη Cakebox τελικά μου την έστειλαν. Αν κάνω κάτι τέτοιο ίσως να βρώ τον μπελά μου. Όχι γιατί δεν έχω δίκιο, αλλα γιατί δεν είμαι διατεθημένος να δώσω χρήματα καθώς δεν έχω ιδέα απο τέτοιους είδους νομικές πράξεις... Απλά είχα μια αρκετά δυσάρεστη εμπειρία και και θεώρησα καλό να την αναφαίρω. Άφησες να εννοηθεί ότι δεν υπήρξε ποτέ παραγγελία...αν ακόμα πιστεύεις κάτι τέτοιο στείλε μου ΡΜ να σου το αποδείξω.
NeTeD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 georgep800 μη μασας, ορισμένοι εδώ μέσα πάνε να σπείρουν τον φόβο να μην ανοίγουμε το στοματάκι μας... (έστω και άθελα τους, θέλω να πιστεύω)
georgep800 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 - μήπως είναι κόντρα μεταξύ σας τελικα; Περίεργο, έτσι όμως φαίνεται! Δεν τον ξέρω τον Yorps, αλλα απο την στάση που κρατάει φαίνεται σαν να έχει προϊγούμενα μαζί μου...
stehellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 siga re megale elteo me tetia ftoxo sofistike logia en kerdise pote kaneis tipota . h mipos eprepe na kanei to koroid ? gia pes mas ....
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Είχαν και το σταθερό και το κινητό από όπου τους καλούσα και προφανώς τα μπλόκαραν στο τηλεφωνικό κέντρο!!! Αφού τους πείρα τηλέφωνο με ΑΠΟΚΡΥΨΗ απάντησαν αμέσως!ap' osa diabasa auto einai to pio ekneuristiko, ntaksei h 8hkh siga ta lefta pou exei, alla se tetoies sumperifores mexri pou pas apo kei kai ta lete pareoula...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.