Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr ~ Το πιο ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ηλεκτρονικό κατάστημα

georgep800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο μεγάλο το post αλλά αξίζει τον κόπο.. Δείτε πόσο ελεεινοί είναι αυτοί του e-shop.gr!!!

Πριν από ένα μήνα περίπου έκανα μια παραγγελία στο e-shop.gr(την ώρα και την στιγμή που την έκανα). Συγκεκριμένα παράγγειλα 100 δίσκους DVD και η αναλυτική περιγραφή δίπλα στο προϊόν έγραφε "...Η Cakebox συσκευασία και..." και η εικόνα δίπλα από την περιγραφή ήταν αυτή:

TA.jpeg

Μετά από περίπου δύο ημέρες παρέλαβα την παραγγελία. Τότε ξεκινάει ο Γολγοθάς!

Όταν παρέλαβα το κουτί παρατήρησα ότι δεν έκλεινε καλά το καπάκι. Δεν ήταν ανοιγμένο, αλλά το ύψος του κουτού ήταν μικρότερο από την διάμετρο των DVD(ελεεινή συσκευασία). Για μια στιγμή σκέφτηκα μήπως έχουν σπάσει οι δίσκοι, αλλά μετά θυμήθηκα και την θήκη Cakebox. Όταν άνοιξα το κουτί παρατήρησα ότι οι δίσκοι δεν ήταν μέσα σε θήκη Cakebox, αλλά τυλιγμένοι σε μια απλή ζελατίνα!!! wacko.gif

Από θαύμα δεν είχαν πάθει τίποτα...

Το ερώτημα είναι το εξής: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΚΗ CAKEBOX;;

Έστειλα αμέσως e-mail στο e-shop.gr εξηγώντας αναλυτικότατα πως έχουν τα πράγματα καθώς και τι ζητούσα.

Δεν έλαβα ΠΟΤΕ απάντηση για το e-mail που έστειλα! Άν και στη σελίδα του e-shop.gr αναφέρεται ακριβώς αυτό: " Το e-shop.gr δίνει μεγάλη σημασία στις παρατηρήσεις των πελατών του. Δεχόμαστε ευχαρίστως κάθε κριτική από τους πελάτες ακούμε πάντα με προσοχή και απαντάμε σε όλους."

Αφού δεν είχα λάβει κάποια απάντηση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας τους πήρα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσε κανείς. Περίεργο σκέφτηκα, καθώς στο site αναφέρουν ότι είναι ανοιχτά μέχρι της 7:00μμ.

Την επόμενη ημέρα μετά από πολλές προσπάθειες σήκωσε κάποιος υπάλληλος του τμήματος service(τμήμα το οποίο είναι υπεύθυνο για τέτοιου είδους περιπτώσεις) το τηλέφωνο. Για να μην τα πολυλογώ από το ένα τμήμα με συνέδεαν με το άλλο από τον ένα υπάλληλο στον άλλο( η ιστορία αυτή κράτησε 45 περίπου λεπτά). Με τα πολλά, με συνδέουν με ένα ευγενικό "κύριο" ο οποίος μου λέει ότι θα μου ταχυδρομήσει ακριβώς την ίδια μέρα την θήκη Cakebox. Άλλο μπλέξιμο σκέφτηκα ότι θα έχω με τα ΕΛΤΑ, αλλά το αποδέχτηκα..

Μετά από μια εβδομάδα δεν είχα παραλάβει κάποιο δέμα και είπα να τους ξαναπάρω τηλέφωνο.

Αρχικά μπαίνω στo site τους και παρατηρώ το εξής:blink.gif ότι έχουν αλλάξει την αναλυτική περιγραφή δίπλα στο προϊόν σε "...Η Spindle συσκευασία και..." καθώς και την φωτογραφία σε: bhjklg.jpg

Άρχισα να σκέφτομαι ότι θα μου την κάνουν για τα καλά και θα με βγάλουν και τρελό!!! cry.gif mad.gif

Ένα ολόκληρο πρωί τους έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε κανείς. Είχαν και το σταθερό και το κινητό από όπου τους καλούσα και προφανώς τα μπλόκαραν στο τηλεφωνικό κέντρο!!! Αφού τους πείρα τηλέφωνο με ΑΠΟΚΡΥΨΗ απάντησαν αμέσως! Αφού έγινε ότι και στο πρώτο τηλεφώνημα(κράτησε 30 λεπτά περίπου) μου είπαν ότι δεν μπορούν να βρουν ένα συνάδελφο και θα με καλέσουν αυτοί. Αφού δεν έλαβα κανένα τηλέφωνο τους ξαναπαίρνω την επόμενη ημέρα και τους ζητάω κάποιον υπεύθυνο. Μετά από πολύ ώρα πάλι το πιάνει κάποιος ευγενικός "κύριος" και μου λέει ότι "θα μου το στείλει ακριβώς την ίδια μέρα"(γνωστό το παραμύθι). Απαίτησα να μου το στείλει με κούριερ, με δικά τους έξοδα και του τόνισα να μην μου την κάνουν όπως την προηγούμενη φορά, καθώς επίσης του ζήτησα και τα στοιχεία του(τα οποία μου έδωσε). Μετά από δύο περίπου ημέρες από το τηλεφώνημα και 25 ημέρες από την παραγγελία παρέλαβα την γ******η θήκη Cakebox.

exclamation.gif ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ exclamation.gif

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lipon. Gia na min ginontai pareksigiseis eprepe na rotiseis to ekseis:H leksi "olous" einai kapoios timitikos titlos pou exoun merikoi? Giati den nomizo na enooun tin leksi opos tin enoei o mbambiniotis.

2o:To e-shop einai megali mlkia pleon.Pos krataei tis times xamila??? Den leo. Den exei fisiki ypostasi(toulaxiston etsi thimame).Alla kanei diafimisi pou den kanei oute to plaisio,se Sites kai oxi mono.

Yg:Mia fora parigila DVD apo Burnit kai oxi mono ta eferan to apogeuma pou kanonika i eteria Courier den litourgei alla den plirosa kai ta parapano eksoda pou mou eipan oti tha epivarinomouna an mou ta efernan apogeuma.

Yg2:Aytoi epikinonisan mazi mou gia na me enimerosoun gia to provlima kai tin ora tin eixa grapsei mono sta Notes...Ta sxolia dika sas

Δημοσ.

cakebox ine auto to plastiko marafeti.giati an einai auto kai ekanes tosi fasaria gia auto tote na ta kratao apo edo kai mpros na sta dino.k oxi oti perno to meros tou e-shop alla ena peristatiko den mporei na to kanei automata kai to pio anaxiopisto.min to kanoume opos stis idiseis.tin mia plimira tin ekanan les kai itan i kataigida tou noe.den iparxei eteria pou na min kanei malakia na to po apla.to basiko ine i sinoliki ikona ti bgenei exo.kai ego exo paei mia fora ekei kai perimena 1 ora na paro kati alla den tha po einai blakes dioti etixe mia fora stis 5 pou piga ekei.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο...μερικές φορές είναι απαράδεκτα τα πράγματα...ΑΛΛΑ αυτό συμβαίνει παντού ακόμη κ στα καλύτερα μαγαζιά, ακόμη κ στο εξωτερικό. Είναι υπεύθυνοι γι αυτό που συνέβει αλλα το βρίσκω απαράδεκτο(απο την δική τους μεριά) να συμπεριφέρονται έτσι στους πελάτες... Να ξέρεις πάντα πως αυτοί οι ευγενικοί τύποι(τέλοιοι ηθοποιοί) στην ουσία... σε ΓΡΑΦΟΥΝ κανονικότατα, αλλα πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Αυτό με το τηλέφωνο μπορεί να έτυχε ή απλα να είχαν αναγνώριση, λίγο χλωμό το βλέπω να μπλοκάρανε τους αριθμούς σου αλλα ποτέ δν ξέρεις... :P Το σίγουρο είναι πως έπρεπε να είχαν καλύτερη εξυπηρέτηση όσον αφορά στα ταχυδρομικά γτ πήγαινε - έλα στο τέλος την πληρώνουμε εμείς τη ζημιά!! Εάν το χοντρύνει όμως κάποιος το θέμα κ πάρει μεγάλες διαστάσεις να είσαι σιγουρος ΌΛΟ κ κάτι θα διορθωθεί... Πάντως σε εμένα δεν μου έχει τύχει κτ παρόμοιο στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλα μου εχει σύμβει σε άλλο παρόμοιο μαγαζί... Κάνενα μαγάζι δν έχει την αξιοπιστία που θα έπρεπε να είχε... (δικιά μου γνώμη) Πάντως συμφωνω με τα γεγονότα κ τι να πώ ελπίζω στην επόμενη παραγγελία να σου στείλουν και ένα Cakebox για αποζημίωση :P

Δημοσ.

auto pou epathes esy me to e-shop den einai tipota.

ligaki ypomono paidia kai tha sas grapsw mia istoria gia tous kyrious ekei pera (to tmima service) gia na katalabete peri tinos prokeitai.

shmera teleiwse h peripeteia mou meta apo 20 meres!!!

apla thelw na syntaksw mia epistolh pros thn doihkhsh tou e-shop kai afou mou apanthsoun tha kanw analytiko post me thn istoria mou.

se merikes imeres loipon ta spoudaia...

kai mh xeirotera!

Δημοσ.

Re file ok exeis dikio,omws gia emena einai o pio xazos tropos na sou stoixisoun 20 euro ta thlefwnhmata enw h 8hkh kanei 0.50 euro!!!!!

Auto pou perases to pernaei o opoiosdhpote me opoiadhpote etaireia....pou na deis ti epa8a egw me thn Sony,2 mhnes gia allagh kalwdiou omws den eixa allh epilogh.Ti na pw?

Sigoura ka8e etaireia exei ta provlhmata ths,alla den mporeis etsi eukola na katadikazeis ton opoiodhpote epeidh den sou esteile mia 8hkh!E L E O S. Mphka edw prin merikes hmeres,mias kai eimai synh8ws sto ekswteriko kai pragmatika mou kanei tromerh entypwsh h kakia kai oi paraksenia tou Ellhna katanalwth.

Se liga xronia 8a eimaste xeiroteroi apo tous Amerikanous,8a kanoume mynhsh sto katasthma epeidh to paidi mas epese epanw mas trexontas kai spasame to podi mas:)

Kalo einai na eimaste apaithtikoi,alla se kapoio shmeio katantaei xazo kai vareto.Ok kyrie,den sou hr8e h 8hkh,pare mia apo thn geitonia sou.Esy protimises na pareis 50 thlefwna kai na zhtas kati gia to opoio mporei oi ypallhloi ths etaireias,pragmatika otan to akousan na gelousan kai na se evalan se kamia lista me ta jokes ths ka8e etaireias.Telos,apagorevontai se opoiodhpote thlefwniko kentro (dia ropalou) o apokleismos opoiasdhpote eiserxomenhs klhshs (Nomos Evrwpaikhs Enwshs)

Filika,

Yorps

Δημοσ.

Και εγω ελεγα τα καλυτερα λογια για το e-shop.gr μεχρι που μου εκατσε ενα ελλατωματικο card-reader και μετα απο 1 μηνα διαδικασια ,μου ειπανε οτι το εστειλαν στην αντιπροσωπεια και οτι αλλαξαν την πλακετα του αλλα τελικα πηγα και το πηρα οπως τους το ειχα δωσει.Απο τα τηλεφωνηματα που χαλασα θα επαιρνα αλλο ενα.Πιστευω οτι οι ανθρωποι ειναι λιγο θεατρινοι και αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα,η ελλειψη εμπιστοσυνης.Δεν νομιζω οτι ολοι οι σοβαροι επιχηρειματιες αντιμετωπιζουν τους πελατες τους με αυτο το τροπο.Κριμα γιατι ενω εχουν πολυ καλες τιμες τελικα αυτο που μετραει ειναι η σοβαρη αντιμετωπιση ,ειδικα οταν σου τυγχαινει καποιο ελλατωματικο προιον.

Δημοσ.

Παιδιά δεν καταλάβατε κάτι. Αυτή η θήκη δεν είναι extra. Η συσκευασιά Cakebox δηλώνει ότι τα δισκάκια μεταφέρονται μέσα στην θήκη, από το εργοστάσιο κατασκευής και έτσι φτάνουν προστατευμένα και άθικτα στον καταναλωτή.

Μερικές φορές υποδηλώνουν και καλύτερη ποιότητα δίσκου, σε σχέση με την τελείως απλή συσκευασία Spindle με το ζελοφάν.

Το θέμα για μένα είναι ότι έλαβε ένα διαφορετικό προϊόν από αυτό που παράγγειλε. Το να συζητάτε απλώς για την θήκη είναι αστείο.

Δημοσ.
Re file ok exeis dikio' date='omws gia emena einai o pio xazos tropos na sou stoixisoun 20 euro ta thlefwnhmata enw h 8hkh kanei 0.50 euro!!!!!

Auto pou perases to pernaei o opoiosdhpote me opoiadhpote etaireia....pou na deis ti epa8a egw me thn Sony,2 mhnes gia allagh kalwdiou omws den eixa allh epilogh.Ti na pw?

Sigoura ka8e etaireia exei ta provlhmata ths,alla den mporeis etsi eukola na katadikazeis ton opoiodhpote epeidh den sou esteile mia 8hkh!E L E O S. Mphka edw prin merikes hmeres,mias kai eimai synh8ws sto ekswteriko kai pragmatika mou kanei tromerh entypwsh h kakia kai oi paraksenia tou Ellhna katanalwth.

Se liga xronia 8a eimaste xeiroteroi apo tous Amerikanous,8a kanoume mynhsh sto katasthma epeidh to paidi mas epese epanw mas trexontas kai spasame to podi mas:)

Kalo einai na eimaste apaithtikoi,alla se kapoio shmeio katantaei xazo kai vareto.Ok kyrie,den sou hr8e h 8hkh,pare mia apo thn geitonia sou.Esy protimises na pareis 50 thlefwna kai na zhtas kati gia to opoio mporei oi ypallhloi ths etaireias,pragmatika otan to akousan na gelousan kai na se evalan se kamia lista me ta jokes ths ka8e etaireias.Telos,apagorevontai se opoiodhpote thlefwniko kentro (dia ropalou) o apokleismos opoiasdhpote eiserxomenhs klhshs (Nomos Evrwpaikhs Enwshs)

Filika,

Yorps[/quote']

min leme oti theloume paidia ...... Otan paragelneis kati kai sou erxete kati allo oso paraplisio kai na einai ... exeis kathe dikaioma na tous pareis kai na tous taraxeis sta mpinelikia pou leei o logos ! Kai an skefteis oti gia kati poli aplo adedrasan etsi ..... skepsou an eixes parei kati poli akrivo kai syntheto ti tha ginotan ....... !den loeo pos to eshop einai kaki etaireia aplos apo kati tetoia apla pragmata kamia fora vlepeis to tropo leitourgias mias etaireias .....

Δημοσ.

- Καλά δηλαδή που έκανα παραγγελία μέσο τηλεφώνου για μια 300άδα dvd κατευθείαν από την DiskImpex και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.

Για Θεσσαλονίκη και σε 3 ημέρες 98 ευρώ μου βγήκε (μαζί με τα μεταφορικά):

100 Gold -R 8x

100 Gold +R 8x

100 Ceramic Coat

Δημοσ.

Απολογιστικά, ύστερα δηλαδη απο 6 μήνες μετα το μεγάλο χαμό μ'εκεινα τα topics για το eshop.gr , για να δούμε ΤΙ διορθώθηκε :

α) δεν απαντούν ποτέ στα email (ακόμα!)

β) δεν απαντούν στα τηλέφωνα χωρις να κάνεις 3-4 ευχέλαια (ακόμα!)

γ) αγνοούν τις "επικίνδυνες" κλήσεις, αλλα απαντούν στις απόρρητες (ακόμα!)

δ) "θεατρινίζουν" στην επικοινωνία με τους πελάτες (απόφοιτοι σχολής Καρολου Κούν)

ε) στέλνουν λάθος παραγγελίες, και το χειρότερο, δεν τις διορθώνουν! (ακόμα!)

ζ) λένε συστηματικά ψέμματα -"θα σας τηλεφωνήσουμε" -"θα σας το στείλουμε" κτλ (ακόμα!)

Τα ιδια γράφαμε πριν 6 μήνες πολλοι αλλα τελικά τσάμπα ακούσαμε τα μπινελίκια & τους απρεπείς χαρακτηρισμούς κάποιων... Δεν φαινεται να διορθώθηκαν και πολλα ουτε φυσικά εγω προσωπικά το περίμενα γιατι ολα ειναι θέμα νοοτροπίας και σεβασμού του πελάτη: ή εισαι γύφτος ή εισαι εμπορος. Το μόνο που σίγουρα άλλαξε ειναι τα έσοδα του μαγαζιου και οι περισσότεροι -ομολογουμένως- πελάτες και επισκέπτες που απόκτησε με τις διαφημίσεις. Ομορφα πράγματα στην εν Ελλάδι αγορά πληροφορικής........ ;)

Βέβαια, απο τότε εχω ξανα-αγοράσει απο το eshop.gr, και δεν έχω παράπονο. Με τη λογική ομως πως οτιδήποτε το αγοράζω τυφλα κι αν χαλάσει ή ερθει "κάπως" , θα το πετάξω σε μια γωνιά ή θα το ψάξω εν καιρώ... Οσοι εχουν αυτη την πολυτέλεια ισως τους εξυπηρετεί κάπως το πολυκατάστημα eshop.gr , οι υπόλοιποι θα πρότεινα να ξεκινήσουν κάποια προσωπική επαφή με τιποτε μικρομάγαζα μπας και γλιτώσουν αυτα τα **bonus** της συναλλαγής με 2-3 φιλόδοξους επιχειρηματίες και άλλους 5-6 επίδοξους συνεχιστές της ελληνικής κουτοπονηριάς.

Οχι οτι διατηρώ πολλες ελπίδες γενικα για το επίπεδο της ελλ. αγοράς πληροφορικής... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...