Προς το περιεχόμενο

ACER 1356LMi Upgrade Video Card!

nightwolf1982uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia xara se olous. 8a h8ela na kanw mia erwthsh, peri tou 8ematos mobile graphic card. To laptop mou auth thn stigmh dia8etei mia Mobility ATI Radeon 9200 me 64MB. 8a h8ela na kanw ena upgrade gia paradeigma na valw mia 9700, h akomh k ena pio kalo montelo.

Ta erwthmata mou einai ta ekshs an gnwrizei kapoios:

1) An mporw na valw kati kalytero ektos ths 9700

2) An nai 8a xreiastei kalytero heatsink k anemisthraki?

3) Pou mporw na vrw tetoies kartoules sthn agora eite ellada eite opoudhpote allou sthn europe.

Thanks paidia.

Δημοσ.

Φιλε καταρχήν καλως είρθες στο forum

Δεν ξέρω απο που το άκουσες ότι μπορεί να γίνει αυτό (upgrate σε GPU Laptop) αλλά δυστηχώς πρέπει να σε πληροφορίσω ότι είναι αδύνατο.

Τα parts που μπορούν να αναβαθμιστούν σε ένα Laptop είναι συνήθως μνήμη (RAM σε SoDIM), σκληρός (2,5 Inch) και ελάχιστες φορές σε περιπτώσεις Desctop Replacments κυρίως, μπορεί να αναβαθμιστεί και η CPU.

Έχω ένα 1362WLMi παρόμιο με το δικό σου με GeForce FX 5200 Go - 64MB Dedicated.

Ειλικρινά, αν μου βρείς κανένα τρόπο να την κάνω upgrate με μια 6600 θα είσαι θεός!

Φιλικά

Innersense

Δημοσ.

Τι λες τώρα...

Καταρχήν βγάζω το καπέλο στο παλικάρι που το έκανε.

Για να επιστρέψουμε λοιπόν στα ερωτήματα σου, ειλικρινά δεν έχω ιδέα που μπορείς να βρείς GPU για Laptop και θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον το thread μήπως και μας διαφωτήσει κάποιος συμφορουμήτης επι του θέματος!

Κρίμας που τελικά το 1356LMi είναι λίγο διαφορετικό στο σασί απο το 1362WLMi μου οπότε και δεν ξέρω με τι διαφοροποιήσεις μπορεί να έρθω αντιμέτοπος αν το ανοίξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...