spin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 Ξέρει μήπως κανείς κάποιο πρόγραμμα που να στέλνει instant messages σε LAN; Μόνο που πρέπει να έχει κάποια "δύσκολα" χαρακτηριστικά:<p>1) Να είναι user-oriented και όχι computer-oriented. Δηλαδή να φαίνεται ποιος *χρήστης* είναι συνδεμένος, όχι ποιο PC. Γιατί σε κάθε PC θα συνδέονται πολλοί χρήστες.<p>2) Το όνομα του χρήστη να είναι *αναγκαστικά* το login name των Windows.<p>3) [Προαιρετικό] αν ένας χρήστης δεν είναι online, να μπορεί κάποιος να του αφήσει ένα message, που θα δει όταν συνδεθεί.<p>Μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει καμιά 20ριά LAN messengers. Πολύ καλό που κάνει όλα τα παραπάνω είναι το iCU v3.52, αλλά δυστυχώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αλλάξει το όνομα με το οποίο θα εμφανίζεται. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά ποιος έχει στείλει ένα message.<p>Ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ήταν πραγματικό χρυσάφι για την επικοινωνία σε LANs...
kitsos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 giati den dokimazeis to icq groupware edition , den kserw an kanei ola ayta poy les giati exw mia palia ekdosi . alla epeidi ola rythmizontai apo ton server poy tha to stiseis kai oxi apo ton xristi nomizw tha se voithisei ...
spin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Έριξα μια ματιά στην περιγραφή του στο Tucows και ίσως μου κάνει, το κατεβάζω. Δεν ήξερα ότι το ICQ έχει και έκδοση Groupware. Θενκ γιου Κίτσος!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Spin, δεν ξέρω αν έχεις ρίξει μια ματιά και στο Express Communicator της ACDSystems (της εταιρείας που βγάζει και το ACDSee). Θα το βρεις σε trial έκδοση εδώ και σε δύο αρώματα: client και server. <p>Δεν ξέρω καθόλου τι χαρακτηριστικά έχει, απλά είναι από τα πρώτα instant messanging προγράμματα (είχε άλλο όνομα παλιά) για Intranets και LANs.
NickTheGreek Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Exo ftiaksei ego ena gia 3 pc se VB.Bazeis oti onoma kai dieuthinsi thes,sou deixnei an o allos einai online ka.Arketa kalo,an kai se enan allon pou to esteila periergos den douleue.An thes steile mail.<p>To teleutaio pou zitas den ginetai giati prepei kapou na apothikeutei to minima.Xreiazetai server pou tha einai sinexeia anoiktos<p>[ 22-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: NickTheGreek ]</p>
pyro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 καλησπερα! πριν καιρο, κανα χρονο, ειχα δει ενα ιδιο ποστ, και καπιος ειχε πει για ενα προγραμμα που ειναι ηδη στα windows και το τρεχεις απο dos...
AbreLosOjos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Εννοείς το net send από command line σε NT ή το WinpopUp σε 98,ΜΕ ή το winchat;
pyro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 ναι μπραβο, το net send, κανει την δουλεια του! adios mi amigo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.