Προς το περιεχόμενο

Ταινιες σταθμοι

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιστευω οτι για τον edward norton ηταν το american hostory x και βεβαια το primal fear στο οποιο εκλεψε την παρασταση...(το fight club επεται,αν και σε αυτο ηταν απιστευτος...)...

ταινια σταθμος υπηρξε και ο νονος για τον πατσινο αλλα ο δευτερος νονος για το ντενιρο-οπως και το raging bull(οργισμενο ειδωλο)...

Δημοσ.
ταινια σταθμος υπηρξε και ο νονος για τον πατσινο αλλα ο δευτερος νονος για το ντενιρο-οπως και το raging bull(οργισμενο ειδωλο)...

δηλαδή είναι σταθμός για το De Niro ο νονός 2 και δεν ειναι ο Ταξιτζής ;;;

θα τρελαθουμε τελείως ;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα ο νονός 2 γυρίστηκε πριν τον ταξιτζή και ήταν ο ρόλος που τον έκανε διάσημο!

Δημοσ.

ετσι ειναι manuel...godfather part two(1974) και taxi driver(1976)...

και κερδισε και οσκαρ ο ντε νιρο στο νονο ενω στον ταξιτζη νομιζω πως οχι...

για το ντε νιρο κατα τη γνωμη μου σταθμος ειναι ο νονος 2 και επειτα ειναι οι ταινιες που εκτιναξαν την καριερα του οπως ο ταξιτζης αλλα και το οργισμενο ειδωλο(στο οποιο ειναι ανωτερος ερμηνευτικα για μενα)...

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά έχει σημασία ποιά βγήκε πρώτη και ποιά δεύτερη; Νομίζω πως όχι...

Στην προκείμενη περίπτωση, ο DeNiro νομίζω ότι αναδείχθηκε ως ηθοποιός πολύ περισσότερο στον Taxi Driver και λίγοτερο στο Godfather Part II - γνώμη μου.

Και το Oscar δεν είναι πανάκεια...

Το ίδιο συμβαίνει (πάντα κατά τη γνώμη μου) και με τον Edward Norton: ταινία-σταθμός του είναι το American History X κι όχι το Primal Fear (ακόμα κι αν προηγείται το δεύτερο).

Όσο για τον Al Pacino, αν δεν θεωρήσουμε ταινία-σταθμό του το Godfather Part II, θα έπρεπε να σκεφτούμε το Dog Day Afternoon...

Για δε τον Mickey Rourke, ταινία που τον ανέδειξε είναι, ΙΜΗΟ, το Rumble Fish. Μετά ψιλο-βυθίστηκε (με την εξαίρεση του Angel Heart και του Barfly). Όπως και για τον Matt Dillon, σταθμός είναι το The Outsiders (πριν βυθιστεί κι αυτός με λαμπρές εξαιρέσεις τα Rumble Fish, Drugstore Cowboy, To Die For).

Όσο για τον Francis Ford Coppola, νομίζω ότι το The Godfather ήταν σταθμός και προσωπικό στοίχημα εκτός από πρώτη επιτυχία του - πριν έρθουν τα μεγαλεία (The Conversation, Godfather Part II, Apocalypse Now!, Outsiders, Rumble Fish, Cotton Club) και η πτώση (New York Stories, Jack).

Δημοσ.

μπορει να αναδεικνυεται ως ηθοποιος περισσοτερο στον ταξιτζη(εφοσον πρωταγωνιστει) αλλα για μενα ταινια σταθμος ηταν ο δευτερος νονος..γιατι αν δεν ειχε παιξει εκει ισως να μην ειχε παιξει και στον ταξιτζη...

το ιδιο πιστευω οτι ηταν και ο νονος για τον πατσινο...

Δημοσ.

Top Gun για τον Τομ Κρουζ! Η δε συμπρωταγωνίστρια του Κέλι ΜακΓκίλις ήταν ήδη πολύ δημοφιλής την εποχή εκείνη (κρίμα που αργότερα ξέπεσε σε τηλεοπτικές ταινίες)!

Δημοσ.

Στην φωλιά του κούκου η ταινία που ανέδειξε το μοναδικό και ...ιδιόρυθμο ταλέντο του Jack Nicholson! Πραγματικά απίστευτος!!!

Δημοσ.
μπορει να αναδεικνυεται ως ηθοποιος περισσοτερο στον ταξιτζη(εφοσον πρωταγωνιστει) αλλα για μενα ταινια σταθμος ηταν ο δευτερος νονος..γιατι αν δεν ειχε παιξει εκει ισως να μην ειχε παιξει και στον ταξιτζη..

αντε πάλι - τα είπε ο paredwse θα τα ξαναπώ και εγώ

1) ο DeNiro έγινε αυτό που έγινε λόγω ταξιτζή να φανταστεις οταν γύριζε τον ταξιτζή διάφοροι τον ρωτούσαν "εσύ δεν ήσουν που έπαιζες στο Νονο 2" - δηλαδή ούτε το όνομα του δεν ήξεραν -

2) θα έπαιζε ούτως η άλλως αφού με τον Σκορσέζε ήταν απο χρόνια φίλοι και είχε παίξει στο κακόφημοι δρόμοι το 73

Δημοσ.

Ροδιτη δεν θελω να σε στεναχωρεσω αλλα ...το οτι τον ρωτουσανε διαφοροι αν ηταν αυτος που ειχε παιξει στον Νονο2 ειναι αποδειξη αυτου που λεει ο john1987 .

Δημοσ.

Και ας μην ξεχναμε την ταλενταρα ονοματι Johnny Depp με την εμφανιση του στο Nighmare on Elm Street(Wes Craven) και στο Platoon(Oliver Stone) και ο ρολος που τον ανεδειξε στο Edward Scissorhands(Τim Burton).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...