gini Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας. Έχω ένα PC με winXP SP2 έχει επάνω 2 κάρτες δικτύου, στη μιά εχω συνδεμενο το Jetspeed της DSL και στην αλλη θέλω να κάνω δικτυο με ένα Laptop με Win 98 SE με καλώδιο cross κανονικά. Παρολο ομως που κανω κανονικα όλες τις ρυθμισεις με το TCP/IP και στα 2 PC (δευθυνσεις, όνομα workgroup κλπ) μου λέει οτι το καλώδιο δεν ειναι συνδεμένο. Τι άλλο να κάνω? Ευχαριστώ πολυ
tony_pap3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 1. δες αν είναι εγκατεστημένοι οι drivers 2. δες αν η δεύτερη κάρτα δικτύου των ΧΡ είναι ενεργοποιημένη (τα 98 δεν έχουν την δυνατότητα enable/disable των καρτων δικτύου 3. άλλαξε καλώδιο
sold Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 εχω ακριβώς ίδια περίπτωση στο σπίτι μου. Αλλά τα Χρ είναι sp1 . Μάλλον το καλώδιο θα φταεί. Πως συνδέεται το Lap Top με external η ενσωματωμένη κάρτα δικτύοϋ; Εάν τα συνδέσεις και έχεις network τότε πες μου πως βάζεις το lap top στον ιντερνετ γιατί αφού παιδεύτηκα 12 μήνες τελικά το βάζω με ένα προγραμματάκι και θέλω να μάθω εάν υπάρχει πιο ευκολος τρόπος. Ευχαριστώ
NiCkReD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 ως συνδέεται το Lap Top με external η ενσωματωμένη κάρτα δικτύοϋ; τι ακριβως εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.