lambros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 To air condition einai hardware,psaxno gia agora,ti proteinetai???
StavrosD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Κοίτα 3 πράγματα πριν αγοράσεις: 1. Τα BTU (αναλόγως με τον χώρο σου). 2. Ο θόρυβος που κάνει κατά την λειτουργία (ιδιαίτερα το βράδυ μπορεί να είναι ενοχλητικός) 3. Η ενεργειακή κλάση (δεν έχει νόημα να πάρεις κάποιο κλιματιστικό Α που έχει 200€ λιγότερο από το κλιματιστικό Β, αν σου καίει το Α τον χρόνο 100€ παραπάνω σε ρεύμα από το Β)
HamerZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 - Ένα κακό που είδα στα Bluesky είναι η βαβούρα => 55db(Α), που σίγουρα δεν είναι καν υποφερτή. Τον υπολογιστή συνήθως τον έχουμε στα 20-30db(A). Επίσης, διάβασε με προσοχή κάπου που λέει αναλυτικά τα χαρακτηρηστικά του (ρίξε μια ματιά στο κουτί του) και τις επιπλέον χρεώσεις γιατί δεν είναι μόνο το 200κάτι από 180 που λέει στην αρχή. - Και εγώ έψαξα για κληματιστικό και τελικά πήρα επώνυμο (Sampo). Ρώτα βασικά αν έχει ιονιστή. Αν έχεις την άνεση (800 ευρώ και άνω) πάνε για Carrier και Daikin με κλειστά μάτια, αξίζουν κάθε ευρώ.
rebel2000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Daikin einai korufh alla einai kai panakriva.... Oti plirwneis pairneis pantws... Prosekse pantws kai to sunergeio pou tha to valei giati an einai tpt pitsirikades mporei na xeis provlimata.
laskos0 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Prosekse pantws kai to sunergeio pou tha to valei giati an einai tpt pitsirikades mporei na xeis provlimata. Διακρίνω ρατσισμό με τους πιτσιρικάδες ;;; :grin:
Litost Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ελεος ρε παιδιά με το "τι να πάρω ?". Και εγώ ψάχνω καφετιέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποια ρίχνει τα περισσότερα λίτρα ανά λεπτό ?
aGka8l Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 lol re simera piga marinopoulo na parw kati pragmata ke ixe kati air condition me 10eyraious nee nee 10eyeroys DEKA LOL ti ine ayta?ta vazis su kratane 10 meres ke meta ta petas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.