kostas3650 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Έχω ADSL in-a-box και τελευταία αντιμετωπίζω το παρκάτω πρόβλημα: όταν κλείσω και ανοίξω τον υπολογιστή μου,ή μετά απο restart το accessrunner dsl (εκεί που βάζω το username και το password) μου βγάζει μόνο ένα τηλέφωνο (00681501348 ) και πουθενά να βάλω τον κωδικό και το όνομα χρήστη. Έτσι αναγκάζομαι να κάνω unistall και ξανά install ,από το cd του modem(Crypto F200) κάθε φορα που μου συμβαίνει. Έχω το zonealarm και το ad-aware. Ίούς δεν έχω αλλά το ad-aware μου βγάζει μερικά ads τα οποία όμως συναντούσα και παλιότερα όταν δεν συνέβαινε το πρόβλημα.Για βοηθάτε ρε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ψάξε καλά γιά dialers. Αυτό το τηλέφωνο πρέπει να είναι στα Wallis and Futuna Islands (κωδικός 00681). Ελπίζω να μην έχεις και dial-up modem συνδεδεμένο στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 αν θέλεις βάλε και τους νέους drivers, αλλά κάτι πρέπει να έχεις κολλήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3650 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Για dialers με τι να ψάξω;Dial up modem δεν έχω συνδεμένο.Δεν νομίζω να βοηθήσουν οι drivers στο συγκεκριμένο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 κατέβασε Spyware Search and Destroy Lavasoft ad-aware Antivir(http://www.free-av.com) τρέξτα ενημερωσέ τα και κάνε αναζήτηση καθαρισε και την cache του Internet Explorer/Firefox αν έχεις τον 1ο εγκατέστησε τον 2ο (http://www.mozilla.org) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 kati exeis kolisei sigoura.den exigite na to kanei auto.psaxe to pc .exo setarei apira crypto kai auto proti fora ginetai.apla kati dialer exeis kolisei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.