Προς το περιεχόμενο

Canon και windows xp 64

chrismasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω 1 scanner και 1 printer της canon. Όμως οι γνώσεις και η αξιοπιστία των υπαλλήλων σπάει καρύδια. Για να γίνω πιο σαφής. Πριν 3 εβδομάδες στέλνω e-mail για τις παραπάνω συσκευές εάν υποστηρίζουν windows xp 64. Όσο το είδατε εσείς το είδα και εγώ. Μετά παίρνω τηλέφωνο .Ο υπεύθυνος έλειπε σε άδεια. Καλά ολόκληρη intersys μόνον ένας είναι αυτός που ξέρει;. Ξαναπαίρνω δεύτερο τηλέφωνο η απάντηση του εν λόγω κυρίου "εμ δεν το ξέρω αυτη την στιγμή αφήστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε εμείς. Τα ίδια με το e-mail. Σήμερα ξαναπήρα τηλέφωνο μάλλον σε ξανθιά έπεσα αυτή όχι μόνον δεν ήξερε ότι υπάρχουν windows xp 64 αλλά και όταν της είπα ότι τα βγάζει η microsoft για υποστίρηξη στους 64 bit επεξεργαστές μου απάντησε "η canon δεν βγάζει driver για επεξεργαστές". Σας παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος εάν οι οι παρακάτω συσκεύες δουλεύουν πάνω σε windows xp 64 ας το γράψει. Οι συσκευές είναι canon scanner 4200f και pixma 5000 και 4000.Ειδικά για το scaner.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε ξερω να σου απαντησω για τα συγκεκριμενα μοντελα που ζητας, αλλα ειναι σχετικα νωρις για τα win 64bit. θα σου προτεινα να γυρναγες στα 32 και μετα απο κανα μισο χρονο να ξαναπας ;)

η τουλαχιστον να εχεις και τα 2 συστηματα για να κανεις τη δουλεια σου :)

Στο site της Cannon κοίταξες κατ' αρχήν ?????

Aκόμα και αν έχουν βγει drivers από εκεί θα τους κατεβάσεις γιατί δεν θα έχουν προλάβει να ενσωματωθούν στα συνοδευτικά cds, παρά να ρωτάς από εδώ και από εκεί και να χαλιέσαι...

Στο site της Cannon κοίταξες κατ' αρχήν ?????

Aκόμα και αν έχουν βγει drivers από εκεί θα τους κατεβάσεις γιατί δεν θα έχουν προλάβει να ενσωματωθούν στα συνοδευτικά cds' date=' παρά να ρωτάς από εδώ και από εκεί και να χαλιέσαι...[/quote']

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Πήγα στο site της canon αλλά για win xp 64 ούτε λόγος. Τώρα όπως έγραψα στο αρχικό μου post δεν τα έχω αγοράσει αλλά πρόκειται να το κάνω. Θέλω να είμαι βέβαιος πρώτα ότι θα δουλέψουν αλλιώς έχω scaner της hp άλλη ιστορία μου αμαρτία αυτή.

Τώρα όπως έγραψα στο αρχικό μου post δεν τα έχω αγοράσει αλλά πρόκειται να το κάνω. Θέλω να είμαι βέβαιος πρώτα ότι θα δουλέψουν αλλιώς έχω scaner της hp άλλη ιστορία μου αμαρτία αυτή.

καλα κανεις :)

Ναι, ρε φίλε μου σίγουρα καλά κάνω αλλά εγώ θέλω επειγώντως τουλάχιστον ένα scanner που να δουλεύει σωστά σε win xp 64 όποια επώνυμη μάρκα . Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας ή το έχετε και το δουλεύετε πεστε το και σε μένα. "Μου έχει κόψει τα χέρια το scanner ".

Ευχαριστώ

Για να καταλάβω ρε παιδιά. ΓΙατί ΠΡΕΠΕΙ να πάτε στα 64bit? Για να ψάχνετε drivers? Καθήστε στα 32 να κάνετε τη δουλειά σας και ΟΤΑΝ αποφασίσουν οι εταιρίες να υποστηρίξουν τις συσκευές, τολμήστε το. Τι είναι αυτό που κάνετε και χρειάζεται παραπάνω απο 4GB; η μήπως πιστεύετε ότι θα δείτε διαφορά στην απόδοση που να δικαιολογεί την ταλαιπωρία σας; Φίλε μου ανοίγεις ιστορίες, γνωρίζοντας ότι θα έχεις προβλήματα (100%). Γιατί είναι τόσο επιτακτική ανάγκη να πας στα 64bit; Προς το παρόν μπορείς να είσαι βέβαιος ότι ΔΕ θα δουλέψουν όλα ρολόι.

Κάνε λίγη υπομονή (λίγη = κανένα χρόνο :))

Δεν ξέρω εάν για σένα είναι λίγο διάστημα ένας χρόνο για μένα είναι πολύ.Όσον αφορά την ταλαιπωρία μου που λες έχω επενδύσει σ'ένα σύστημα 64bit και θέλω την ανάλογη υποστήριξη αλλιώς ας μην το βγάζανε.Τώρα το τι δουλεύω για να θέλω τα 64 bit αυτό είναι άλλη ιστορία να είσαι για την δουλειά που το θέλω τα 64 bit είναι το καλύτερο για μένα. Και κάτι τελευταίο στα 64bit έχει διαφορά τα win xp με τα win xp 64 στην ταχύτητα.

Φιλικά

Δε μου είπες όμως τι ακριβώς κάνεις που να δικαιολογεί το κόστος αναβάθμισης και ταλαιπωρίας. Και επειδή δουλεύω 4 χρόνια σε 64bit συστήματα είδα ελάχιστες διαφορές σε ταχύτητα από τα 32. Μόνο σε συγκεκριμένες πλατφόρμες και με συγκεκριμένους compilers. Σε μερικά μάλιστα οι 32bit εφαρμογές είναι ταχύτερες. Και όσο για τα 64bit windows .... το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις; Με το καλημέρα στο install bsod. Τι να πει κανείς ..... Απλά πιστεύω ότι έχεις υπερεκτιμήσει τα 64bit.

Το λίγο το είπα ειρωνικά, εξ ου και το γελάκι. Είναι πολύ αλλά τόσο περίπου υπολογίζω ότι θα κάνει η υποστήριξη (κάποιων) εταιριών.

Όλα αυτά για καλό σου τα λέω. Όχι για να σε διώξω απο τα 64bit. Και γω Athlon 64 έχω αλλά 32bit εφαρμογές δουλεύω.

Βιαζεσται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ για τα 64bit... πολυ νωρις ακομα παιδια... Σε κανα χρονο θα ξεκινησουμε να βλεπουμε δειγματα υποστηριξης... ποιο πριν μην υπολογιζεται.

Το ιδιο πραγμα ειχα αντιμετωπισει οταν ξεκινησα να χρησιμοποιω τα Nt4 με το που βγηκαν... υποστηριξη τραγικη στην καλυτερη περιπτωση... αλλα ηταν οντως νωρις για τα Nt οταν τα πρωτοεβαλα οποτε δεν αδικο καμια εταιρια για την μην υποστηριξη.

Δουλεύω επεγεργασία video . Αλλά το μόνο πρόβλημα μου είναι το scanner .Είχα και άλλα προβλήμματα drivers πριν αλλά λύθηκαν γιατί οι εταιρείες (όπως gigabyte) έβγλαν αμέσως drivers. Τέλος πάντων με πείσατε να πισωγυρίσω στα win xp 32 bit.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...