Y1annis73 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Καλημέρα. Εχθές αγόρασα μία Sony HS-95P/B. Πραγματικά εξαιρετική οθόνη, αλλά με έχει πρβληματίσει το γεγονός πως όταν προσπαθώ να ρυθμίσω την οθόνη, η δεύτερη επιλογή που έχει την ένδειξη με τα γράμματα είναι αχνή και δεν μπορεί να επιλεγεί. (Δηλαδή δεν μπορώ να επηρεάσω το Horrizontal και το Vertical pitch της οθόνης). Δεν είμαι 100% σίγουρος πως είναι πρόβλημα, αλλά για κάτι τέτοιο μου κάνει. Pls help
godslayerxp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Εγώ έχω την HS75P/S! Και εμένα είναι αχνή η επιλογή με τα γράμματα αλλά είναι επειδή χρησιμοποιώ την DVI είσοδο. Στο DVI γίνεται αυτόματη-βέλτιστη ρύθμιση για το Horrizontal και το Vertical pitch και δεν υπάρχει νόημα να σε αφήνει να το πειράξεις. Αν χρησιμοποιείς την VGA είσοδο και η ένδειξη με τα γράμματα δεν μπορεί να επιλεγεί τότε μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
Y1annis73 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Thanks mate!!! Χρησιμοποιώ DVI οπότε αυτός θα είναι ο λόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.