denniskriti Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 GEIA sas paidia loipon agorasa ta creative p5800 exw motherboard p4s800d diladi ensomatomenh karta hxou./. to provlhma einai to exeis paixoun mono ta woofer kai ta 2 piso hxeia taa upoloipaa mpaa ..kamia voitheia gia na mhn parw karta hxou..??
mariosabc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Σιγουρα το ενσωματωμενο στη μητρικη σου υποστηριζει 5.1? Εχω m\b της gigabyte. Για 5.1 Θα πρεπει να συνδεσεις τα ηχεια σου και στις τρεις υποδοχες ηχου που εχει η μητρικη (line out-τα front ηχεια, line in- τα rear ηχεια, mic in-το κεντρικο ηχειο+woofer). Επισης θα πρεπει να ενεργοποιησεις, μεσα απο το audio utility που εγκατεστησες απο το cd της μητρικης, απο την επιλογη speaker configuration, τη λειουργια για 6 speakers (5+1). Αυτο σε περιπτωση gigabyte. Λογικα κατι παρομοιο θα ισχυει και σε σενα. Κοιτα το manual της μητρικης σου. Ωστοσο σε ηχεια 5.1 προτεινεται καποια καλη καρτα ηχου για να το ευχαριστηθεις περισσοτερο και για να μην αχρηστευσεις τις εισοδους (mic, line in) της μητρικης σου.
denniskriti Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 psanxw kapoia 5.1 audigy2 gyrw sta 30/an exei kapoios na mou dwsei dikia tou..egw to ekana etsi..alla den pira apotelesma
kirimis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Σιγουρα το ενσωματωμενο στη μητρικη σου υποστηριζει 5.1? Εχω m\b της gigabyte. Για 5.1 Θα πρεπει να συνδεσεις τα ηχεια σου και στις τρεις υποδοχες ηχου που εχει η μητρικη (line out-τα front ηχεια, line in- τα rear ηχεια, mic in-το κεντρικο ηχειο+woofer). Επισης θα πρεπει να ενεργοποιησεις, μεσα απο το audio utility που εγκατεστησες απο το cd της μητρικης, απο την επιλογη speaker configuration, τη λειουργια για 6 speakers (5+1). Αυτο σε περιπτωση gigabyte. Λογικα κατι παρομοιο θα ισχυει και σε σενα. Κοιτα το manual της μητρικης σου. Ωστοσο σε ηχεια 5.1 προτεινεται καποια καλη καρτα ηχου για να το ευχαριστηθεις περισσοτερο και για να μην αχρηστευσεις τις εισοδους (mic, line in) της μητρικης σου. και εγω GB εχω φιλε μου με 5.1 ηχεια.... αλλα δεν κανουμμε την ιδια συνδεση. Η μητρικη μου δινει 6 εισοδους - εξοδους συνολο και τα rear ηχεια πανε στην εξοδο SURROUND, αντιστοιχως το κεντρικο-γοοφερ στο center κλπ.... και εχω ελευθερα τα MIC, LINE in... Οποτε dennis απο την Κρητη, εφοσον η mobo σου υποστηριζει 5.1 τοτε σιγουρα παιζει 5.1 και δεν χρειαζεσαι νεα καρτα ηχου. Απλα εσυ πιθανα κανεις κατι λαθος. Δοκιμασε λιγο με τα utilities της καρτας ηχου που εχουν ενσωματωμενα διαγνωστικα στα οποια μπορεις να τσεκαρεις ποια ηχεια παιζουν και ποια οχι. Ριξε και κανα dvd για σεταρισμα home theater... και δες τι παιζει. Βασικα διαβασε πρωτα κανα manual.... σε περιπτωση που σου ξεφυγε
denniskriti Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 to programa kanei test kai dixni mia mpilia na pigenoerxete pisw apo kathe hxeio..otan ftasei sta hxeia pou den paizoun kanoun kati xxxxxxx..auta..kaneis re paidia na mou poulisi kamia kartoula??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.