rantaplan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 ενας φιλος μου μετα απο format διαπιστωσε οτι δεν εχει drivers για -safeway v.90 56000bps internal voice/fax/modem -hp cd-writer 8200 series εξωτερικο ειμαστε και οι δυο ψιλοασχετοι με ιντερνετ οποτε καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη thanks εχει windows xp
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 1) Modem: να δείτε επάνω στο modem τι γράφει στο μεγάλο τσίπ, και να το γράψεις εδώ. Λογικά θα έχει chip της Connexant. Αφού μάθουμε το chip, τα υπόλοιπα είναι ένα file download 2) CD Writer τι εννοείς δεν έχει driver? αφού δεν χρειάζεται driver. τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει? Δεν το εντοπίζει στο device manager ?
rantaplan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 -το chip του modem γραφει: motorola 62412-51 lrt25374a-0.6 0030 -το cd-writer oταν συνδεεται στη usb βγαζει wizard found new haedware και αφου βαζουμε αυτοματη ευρεση λεει οτι δε βρισκει το καταλληλο software και οτι ισως δε δουλευει κανονικα στο device manager εμφανιζεται με θαυμαστικο και στα properties γραφει οτι δεν εχουν εγκατασταθει οι drivers
Inkjjl Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ena einai to meros...http://www.driverguide.com Mpes kai tha vreis to fos sou!!!
rantaplan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 εβαλα drivers για το modem και στο device manager δεν δειχνει καποιο προβλημα.οταν παω να συνδεθω ομως μου λεει hardware failure error 692.αν μπορει ας βοηθησει καποιος.
stehellas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 εβαλα drivers για το modem και στο device manager δεν δειχνει καποιοπροβλημα.οταν παω να συνδεθω ομως μου λεει hardware failure error 692.αν μπορει ας βοηθησει καποιος. lipon tha soupo ti eprepe na kaneis protou rwtiseis ... to proto prafma lipon einai na mpeis sto google opos ekana egw kai na valeis error 692 kai etsi tha epernes thn apantisi poli drigwra loipon pata edw kai tha katalaveis ( den sou tin lew prospa8w na sou diksw ton eukolo dromo :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.