sakis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 4 antivirus + 1 norton το οποίο το θεωρώ λίγο "βαρύ" για το μηχάνημά μου.<P>1. Mc Affee <BR>Κολλάει στην αρχή που βγαίνει το logo των Windows<BR>2. F-Secure<BR>Κολλάει με το που πρωτοεμφανίζετε το wallpaper.<BR>3. AVP<BR>Κολλάει με το που πρωτοεμφανίζετε το <BR>wallpaper.<BR>4. F-Prot<BR>Δεν κολλάει αλλά δεν δουλεύει κανένα από τα crack που έχω βρει, ας είναι για την ίδια ver.<P>Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει.<P>Αυτό συμβαίνει και ακόμα και πριν αλλάξω motheboard & CPU.<BR>Δεν νομίζω ότι έχει νοημα που το ανέφερα αλλά ας υπάρχει και αυτό.<BR>Πρώτα χρησιμοποιούσα WIN98SE και τώρα WINME.<BR>Και στις δύο περιπτώσεις κολλάνε.<P>Ευχαριστώ εκ' των προτέρων<P> Sakis <P>
imported_Dimitris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 Πήγαινε εδώ <A HREF="http://www.antivirus.cai.com/" TARGET=_blank>http://www.antivirus.cai.com/</A> και πάρε το free antivirus inoculate pe. Πολύ καλό , σταθερότατο, free updates και κανένα πρόβλημα.<BR>
sakis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 DVS μετα Win98SE έκανα format κάθε δύο μήνες περίπου. Μετα WinME τα έχω 2,5 μήνες και ετοιμάζομαι να κάνω.<BR>Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ούτε με format.<BR>Δοκίμασα και το εξής:<BR>Format-Windows Install-Antivirus Install και πάλι το ίδιο πρόβλημα.<P>Dimitris σε ευχαριστω, θα δοκιμάσω και αυτό.<P>Πάντως αν κάποιος έχει crack για το F-Prot και να δουλεύει let me know.<P> Sakis
random Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2000 Χρησιμοποιώ το F-Secure 4.07.1501 απο το WIN Μαίου (έχει άλλα 4 avs στο cd). δεν είναι βαρύ, και είναι εύκολο για χρήση απο απλούς χρήστες. Virus definitions δίνουν τσαμπα απο την data fellows. έχω και crack. <BR>Αλλα επειδή αναφέρεις 4 avirus, δεν μπορει να φταίνε όλα. μηπως φωρτώνεις κάτι άλλο βαρύ στο startup? δες αν κάνουν αλλαγές στα dos files: autoexec/config.sys για σκαναρισμα στο boot, και βάλτα se REM. Δοκίμασε τι θα γίνει αν δεν ξεκινουν με το Win startup, αλλα manual. Tι cpu/ram έχεις? <BR>Αλέεεεκο!!! ποια version fprot είπες οτι έχεις?
sakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Έχω ένα Celleron 600, DFI CA63-SC mobo, Voodoo3 3000, 128 MB Ram και το F-Prot 3.08. Βρήκα crack στο astalavista αλλά δεν δούλεψε.<P><BR> Sakis
adi32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 apo tote poy ta petaksa ola ta antivirus<BR>isixasa<BR>kante to idio etsi ki allios den prosferoyn tipota allo apo to na kolane to pc<BR>idios to norton einai gia ta skoupidia
vooda Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2000 sakis για το mc affee τουλάχιστον αν πας στο autoexec.bat και σβήσεις τις μαλακίες που σου έχει περάσει μέσα θα δουλέψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.