SirD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Molis shmera parelaba kai egkatesthsa epityxws to Nec 3540...Eimai kainourios sto xwro ths eggrafhs dvd(einai h prwth fora pou tha xrhsimopoihsw dvd-rw)....Gi auto tha hthela na mou dwsete symboules...ti diskakia na xrhsimopoiw gia eggrafh data kai gia antigrafh dvd.
stasym Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μία καλή αρχή μπορεί να γίνει με το να διαβάσεις τη συγκριτική δοκιμή για δισκάκια DVD+-R στο Ram που κυκλοφορεί, τεύχος 193, Ιουλίου-Αυγούστου 2005. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα TDK DVD+R Bulk σε 25άδες και είμαι εδώ και έναν χρόνο απόλυτα ευχαριστημένος σε Data και Video, και όταν τα χρησιμοποιούσα με το παλιό, και τώρα με το καινούριο μου DVD-RW (NEC ND 3500). Υ.Γ. Για την ιστορία, σύμφωνα με το συγκριτικό τεστ του Ram, καλύτερα δισκάκια είναι τα Maxell DVD-R.
kleidokratwr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Υ.Γ. Για την ιστορία, σύμφωνα με το συγκριτικό τεστ του Ram, καλύτερα δισκάκια είναι τα Maxell DVD-R. Σοβάρά το έγραφαν αυτό; Ή έχω μείνει πίσω απο τις εξελίξεις και η maxell έγινε No1; * [μετά την παπαρίζου..] Και απο μένα Yuden. Μην δοκιμάσεις καν άλλα. Υ.Γ. * Εκτός και αν το έγραφαν υπο ορισμένες προυποθέσεις που δεν γνωρίζουμε εδώ.
HamerZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 - Ρίξε μια ματιά σχετικά με τα DVD για το Nec 3540 πριν αγοράσεις. http://www.de.nec.de/software/1915_Medialist_ND-3540A.pdf - Από εμπειρία, τα Verbatim +R τα γράφει με σχεδόν x6 ταχύτητα, ενώ τα -R με την ονομαστική τους.
damino Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 TAYIO κι εγώ έχω NEC 3520A και γράφω τα tayio dvd -r 8x σε 16x (ροδακινί χρώμα που γράφουν πάνω made in japan) και τα παίζω σε desktop dvd player sony το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο και παίζουν άψογα.
NiCkReD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 τα tdk και τα verbatin ειναι απο τα καλυτερα, αλλα και απο τα ακριβοτερα! προσωπικα χρησιμοποιω τα ritek. ειμαι ικανοποιημενος εδω και 1,5 χρονο ΠΡΟΣΟΧΗ!!!μακρια απο τα princo....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.