HaPagan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Ψάχνω έναν μετατροπέα από PS2 σε USB γιατί η είσοδος PS2 του υπολογιστή μου έχει χαλάσει. Έχετε βρει κάτι τέτοιο σε ελληνικό μαγαζί ;
tony_pap3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 ναι. είναι μία συσκευή σε μέγεθος σπιρτόκουτου, όχι adapter, η οποία μπάινει σε usb θύρα και από την άλλη βγάζει 2 ps2 θύρες. μία για ποντίκι και μία για πληκτρολόγιο (και είναι και χρωματιστές -πράσινη και μωβ- όπως και στην μητρική). την αγόρασα πριν 1,5 χρόνο περίπου από Θεσσαλονίκη και κόστιζε τότε 12 ?. και εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια συσκευή και πήγα σε ένα κατάστημα, περιέγραψα τι ήθελα, το πλήρωσα και έφυγα
HaPagan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Θέλω από PS2 σε USB και όχι το αντίθετο ...
HQ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 distixos tetios antaptoras sketos sto eborio den kiklofori. sinodeuoyn monaxa pontikia k kayboards. psise kana filo sou na agorasi new mouse kai tsiba tou ton adaptora. ;P
HQ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 enoiite gia na min kataliksis stin lisi tou filoiu mas parapano ..... (12 euro klp)
drdoomgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Με συγχωρείς που επεμβαίνω , αλλά αφου έχει χαλάσει η θύρα PS/2 του pc σου , τον αντάπτορα PS/2 --> USB , πώς θα τόν χρησιμοποιήσεις ????
dpolal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Θέλω από PS2 σε USB και όχι το αντίθετο ... Aφού έχει χαλάσει η ΡΣ2 θύρα όπως λές τότε θέλεις αυτό που περιγράφει ο φίλος στην αρχή... Το αντίθετο, αν υπήρχε, (που δεν νομίζω να το έχω δεί πουθενά) θα το ήθελες αν είχε χαλάσει η USB θύρα του υπολογιστή σου... (που έχει και κάμποσες βέβαια)
HaPagan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Με συγχωρείς που επεμβαίνω ' date=' αλλά αφου έχει χαλάσει η θύρα PS/2 του pcσου , τον αντάπτορα PS/2 --> USB , πώς θα τόν χρησιμοποιήσεις ????[/quote'] Ρε παιδιά , έχω ένα πληκτρολόγιο με PS2 adaptor και δεν μπορώ να το συνδέσω στην μητρική καθώς η υποδοχή έχει χαλάσει. Άρα χρειάζομαι έναν μετατροπέα από PS2->USB για να μετατρέψω το βύσμα του πληκτρολογίου σε USB και να το συνδέσω σε μια υποδοχή USB της μητρικής.
DjChrisT Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 ναι. είναι μία συσκευή σε μέγεθος σπιρτόκουτου, όχι adapter, η οποία μπάινει σε usb θύρα και από την άλλη βγάζει 2 ps2 θύρες. μία για ποντίκι και μία για πληκτρολόγιο (και είναι και χρωματιστές -πράσινη και μωβ- όπως και στην μητρική). την αγόρασα πριν 1,5 χρόνο περίπου από Θεσσαλονίκη και κόστιζε τότε 12 ?. και εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια συσκευή και πήγα σε ένα κατάστημα, περιέγραψα τι ήθελα, το πλήρωσα και έφυγα Ε αυτο θες τοτες!!!!
platongr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Θέλεις αυτό που περιγράφει ο φίλος στην αρχή. 12 ευρώ δεν ξέρω αν σε συμφέρει, αν υπολογίσεις ότι με 24 περίπου παίρνεις καινούργιο πληκτρολόγιο (usb/ps2) και optical mouse (usb/ps2) την ms. Το αντίθετο υπάρχει και είναι το ανταπτοράκι που έχουν όλα τα ποντίκια της microsoft.
panagos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Αν αγοράσεις ένα καινούριο πληκτρολόγιο με usb θα σου έρθει πιο φτηνά παο το να παρεις καλώδιο... νομίζω
Haros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 auto pou sou deixnei o tony_pap3 theleis. Ta ps2 bysmata pou deixnei h photo einai thilika...
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Se ayton ton adpaptor sthn photo syndeeis to PS/2 Mouse sou kai to PS/2 keyboard sou, kai ta vazeis se mia USB 8yra. Ta 2 PS/2 kalwdia pou vlepeis sthn photo einai "8hlyka".
Yorps Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Pare ena paketo ths Microsoft me 16-17 euros kai eisai mia xara!:)Einai h kalyterh lysh apo to na psaxneis adaptors...... Filika, Yorps
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804341 8.5 Euros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.