Προς το περιεχόμενο

windows xp se flash usb drive

djdias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελει λιγο διάβασμα :)

γενικως ενα bootable flash

http://www.weethet.nl/english/hardware_bootfromusbstick.php

πχ. για να φτιαξεις ενα flash usb xp installation θα μπορουσες να φτιαξεις ενα bootable flash απο μια δισκετα win98/winMe και να αντιγραψεις μεσα ολο το XP cd.

meta sto autoexec.bat βαλε να τρεξει το I386\WINNT.EXE που ξεκιναει την εγκατασταση xp απο dos.

για live-cd δες

το pe builder (που λεει στο faq οτι το αν γινεται σε flash παιζεται απο το hardware, και δεν ειναι εγγυημενο)

http://nu2.nu/pebuilder/

Παντως τετοιες πατεντες ειναι χρησιμες περισσοτερο για rescue/recovery (οπου δεν υπαρχει cd/dvd) παρα για μονιμο λειτουργικο. με το συνεχες διαβασε/γραψε θα μειωθει ο χρονος ζωής του flash disk.

Δημοσ.
ontos leitourgei auti i patenta? exw akousei oti apo usb stick den paizei boot.

To exei dokimasei kaneis?

Πρέπει να υποστηρίζει η μητρική σου boot από usb.

/sc

Δημοσ.
Πάντως η MS έχει ανακοινώσει ότι αυτό δεν γίνεται με τον πυρήνα των XP, μόνο με των 2003.

ποιο ακριβώς δεν γίνεται;

η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα πάντως έχει πάρει κάτι ΕΤΟΙΜΟ το μάτι μου για XP καθότι υπάρχουν και τα γνωστά προβλήματα νομημότητας απο τη μαμά Microsoft

Αντίθετα υπάρχουν αρκετες διανομες του Linux και για bootable os με γραφικό περιβάλον απο usb. Ψαξτο λιγο το θεμα...

Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε τη συμβατότητα (που φανταζομαι ότι είναι και το μοναδικό πλεονέκτημα που μπορούν να σου προσφέρουν τα Windows, τότε αναγκαστικά πας στη λύση ¨φτιάξτο μόνος σου¨ (-χρησιμοποιώνας το δικό σου αυθεντικό cd μπλα μπλα μπλα) οπότε ο θεος μαζί σου...

Δημοσ.

@Innersense: sorry man δεν έχω κρατήσει το link και βαριέμαι να το ξαναψάξω. Έχει σχέση με το ότι δεν μπορεί να φορτωθεί windows USB driver κατά το booting του kernel.

Τώρα γιατί λέγανε ότι είναι δυνατόν με 2003, δεν το είχα ψάξει, με ενδιέφερε μόνο για XP όταν το έψαχνα... Αν και πολλά έχει πει η MS ότι δεν γίνεται και τελικά "έγιναν" από κάποια παλικάρια :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...