CHRIS_MALL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 τότε phantom αφού δεν έχουν καμμία επαφή ας πήγαινες αμέσως από το δημοτικό στο πανεπιστήμιο, καί αμα το τέλειωνες ποτέ σφύρα μου! Symfwnw apolyta me ton phantom. Oloi osoi imastan 3h lykeioy gohtevomastan apo ta mathimatika kai th fysikh...omws den exoun apolytws kamia sxesh sto panepisthmio.Pairname se allo epipedo. Oso gia ta moria sou file mou symfwnw me ton prolalhsanta oti ta moria sou prepei na sou dievrynoun to fasma twn epilogwn sou. Pistepse me to shmantikotero einai na asxoleitheis me afto pou sou aresei para poly (koinws se porwnei) kai vlepeis oti exeis klhsh. Etsi, se opoia sxolh kai na pas tha xehwriseis kai afto metraei. To na mpeis se mia sxolh den sou dinei polla pragmata oso to na xehwriseis se afthn. Gi'afto kata thn gnwmh mou koita na deis ti sou aresei perissotero..hardware,software,diktya,programmatismos?
Tetix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Όλα με τρελαίνουν και αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα... Θέλω να τα γνωρίσω όλα και μελλοντικά να διαλέξω. Δεν θέλω να πάρω τώρα αποφάσεις. Και για να μην φανταστείτε ότι λέω μ'αρέσουν τα μαθηματικά και τέλειωσε έχω γράψει 100 ακριβώς και Β και Γ Λυκείου(και Γενικής και Κατεύθυνσης)!!! Βέβαια, όπως είπατε καμία σχέση αλλα κάτι θα σημαίνει και το 100... Επομένως, λέω να παω ΗΜ που συνδυάζει soft-hard με δυνατότητα επιλογής και ευρύ φάσμα μελλοντικών επαγγελμάτων... Πώς το βλέπετε; Εννοείται μετά θα διαλέξω την κατεύθυνση των υπολογιστών ή όπως λέγεται... EDIT: Μόλις είδα την ύλη στα Μαθηματικά Ι και ΙΙ. Γιατί ρε παιδιά δεν έχουν σχέση... 2-3 καινούργια πράγματα έχουν απ'ότι κατάλαβα...
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 einai epikentromena pio polu sthn 8ewreia anti stis askhseis, pou einai ta ma8hmatika tou lukeiou.
Maniakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Εγω θα σου πω τα εξης επισης απο εμπειρια: (τα εχω πει και αλλο thread)Δεν πρεπει να αφησεις να τα μορια σου να σου ασκησουν ψυχολογικη πιεση και να περιορισουν τις επιλογες σου. Αντιθετα' date=' επειδη ειναι υψηλη η βαθμολογια πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις περισσοτερες επιλογες και οχι οτι επιβαλλεται να μπεις σε υψηλοβαθμο τμημα. Πειραματικα αποδεικνυεται οτι οι φοιτητες που μπαινουν σε τμηματα μονο και μονο για να δικαιολογησουν τα μορια τους και για να μη νιωσουν οτι "διαβαζαν αδικα τοσο.." γινονται οι χειροτεροι φοιτητες. Κακως περιοριζεις τις επιλογες σου σε μονο δυο τμηματα, αλλα οι λογοι μπορει να ειναι προσωπικοι και δε θα τους κρινω εγω. Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να αποτελεσει κριτηριο η γνωμη του φιλου ή της κοπελας σου. Θα το πω κυνικα..αυτες οι σχεσεις αλλαζουν, οι προσωπικες επιλογες σου δεν αλλαζουν. Η συζητηση με την οικογενεια σου πρεπει να περιοριστει στις οικονομικες δυνατοτητες της οικογενειας σου. Αν αυτο δεν ειναι προβλημα, καμμια αλλη συζητηση δεν εχεις να κανεις με τους δικους σου εκτος και αν καποιος εχει γνωσεις και γνωμη για το συγκεκριμενο αντικειμενο που θελεις να σπουδασεις. Συμβουλη για τα δυο τμηματα που λες, δεν εχω Κατα τα αλλα, καλη επιτυχια στην επιλογη.[/quote'] best post ever σε όλες αυτές τις συζητήσεις που έχω διαβάσει εδώ μέσα σχετικά με σχολές. Πιο απλά και πιο σωστά δεν γίνεται!
as223 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Χμμ... Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής... Χμμμ χμμμ Ενα απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να μαθεις, αν θελεις να γινεις σωστος μηχανικος, ειναι πρωτα να εξεταζεις, και μετα να βγαλεις συμπερασματα. Στο forum που σε παρεπεμψα, δεν συζηταμε για το τι ωραια που ειναι η πολη μας και ουτε εχει στοχο να προσελκυσει φοιτητες στη Θεσσαλονικη. Συζηταμε για την εννοια του "Μηχανικου". Διαβασε το λοιπον, οχι για να σε πεισουμε να ερθεις στη Θεσσαλονικη (αν και σου εγγυωμαι πως πουθενα αλλου στην Ελλαδα δεν θα περασεις καλυτερα, αν μετραει αυτο για σενα) αλλα για να δεις μια καπως πιο ακαδημαϊκου επιπεδου συζητηση για το "τι ειναι Μηχανικος" Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει... Την καλησπερα μου, stathispap θα με συναντησεις ως aliakmwn
spilios_g Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ta pragmata einai sxetika apla... An akolouthiseis M. HY tote epikentronesai se HY. Den tha matheis tipota apo Systhmata Automatou Elegxou, Systimata hlektrikis Energeias , Thlepikoinoniaka .... Etsi kai meta , stin agora ergasias tha psakseis gia douleia MONO se HY ( hard-soft.) genikotera... San H.M exeis dinatotita na matheis kai arketa pragmata apo ta parapano , kai oti dialeskeis trito etos san kateuthinsi , na epikentrotheis kai na embathineis se auto. Oson afora ta ergasiaka dikaiomata tou HM , asta , aplos ta kanei ola kai simferai .. .LOL. Ego HM eimai profanos , kai tora douleuo pano se software development algorithmon diktion.. POIOS EIPE RE POS DEN KANOUME SOFTWARE ?? Ta misa programmata ston tomea ilektronikis se metaptixiako epipedo software ilopoioiseis einai reeeeeeeeee.... Na zisei to Linux kai to development se c, c++ kai oti alli kologlossa exei ftiaksei kathe etairia gia to diko tis hardware.... Auta Spilios .An mas ertheis , tha me exeis sigoura se kana ergastirio na se pikso , meta to 3 etos , ston tomea ilektronikis..
stehellas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 thamilisw kinika alla filemou kita th eukeries epaggelmatikis apokatastasis exeis me to ena kai t me to allo des posi tha exoun vgei apo aei & tei se 5-6 xronia kai meta apofasise . ...
geovard Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Επανέρχομαι στο αν έχουν η όχι σχέση τα του Λυκείου με τα πιό πάνω.Όποιος λέει ότι δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση τι εννοεί?Μήπως το υψηλότερο επίπεδο?Οπότε το διατυπώνει λάθος. Πώς εξηγείται λοιπόν το αποτέλεσμα έρευνας πού δείχνει ότι οι φοιτητές πού 'καταπίνουν' τα εξάμηνα στά Πανεπιστήμια είχαν μελετήσει 'αγρίως' στο Λύκειο και κυρίως στα θετικά μαθήματα?
Tetix Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Λοιπόν ένα-ένα... 1ο και πιο σημαντικό) Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ όλους εδώ 2) @ stathispap: Αντε, και απο τον Οκτωβρη σε περιμενουμε... Είπες και αυτό γι' αυτό απάντησα "Χμμ, ήμουν αρκετά σαφής" Επιπλέον το διάβασα όλο το τόπικ και ευχαριστώ βοηθήθηκα! 3)@ eurander και όσους συμφώνησαν: οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει, ο πατέρας μου είναι ΗΜ αλλά δεν θέλει να διαλέξει αυτός. Όταν του πω την τελική μου απόφαση, τότε θα μιλήσει... 4) @geovard: sooo right... 5)@stehellas: Σε παρακαλώ εξήγησε τι εννοείς... Τι σχέση έχουν τα ΤΕΙ? Και οι δύο σχολές πολυτεχνικές είναι με πλήρη αναγνώριση ΤΕΕ 6) Όσον αφορά τα Μαθηματικά, νομίζω ότι ΈΧΟΥΝ σχέση... 7) Και η τελική μου απόφαση... Όχι επειδή το είπε ο spilios_g (κάθε λέξη που είπε είναι αυτό που νομίζω τώρα), αλλά: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός τελικά... Λόγω πιθανών μελλοντικών επαγγελμάτων... Απλά πολύ περισσότερες ευκαιρίες... Αν είσαι εκεί, από Οκτώβρη 100% θα σε δω (εκτός και αν περάσω Αθήνα... που δεν το κόβω...) Για άλλη μια φορά ευχαριστώ και το μηχανογραφικό θα το παραδώσω σήμερα... Δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη... Θα κάνω save αυτή τη σελίδα και αν το φόρουμ ζει ύστερα από 5 χρόνια θα κάνω ενα ΜΕΓΑΛΟ DIGGG για να πω πως ήταν τελικά η απόφασή μου!!!
SMIRNOFF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 eimai kai egw sto idio dilima..ebgala 17933..logika oi iletrologoi tha pesoun kai isos tin pianw kai aftin..alla pisteuw pos to exw ksekatharisei mesa mou...me endiaferoun mono oi H/Y..gia afto dialegw tous mixanikous h/y.. kala kanw?
galanta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 eimai kai egw sto idio dilima..ebgala 17933..logika oi iletrologoi tha pesoun kai isos tin pianw kai aftin..alla pisteuw pos to exw ksekatharisei mesa mou...me endiaferoun mono oi H/Y..gia afto dialegw tous mixanikous h/y..kala kanw? Καλά κάνεις φίλε και δε θα το μετανιώσεις...
louu Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Περασαν καλοκαιρια, χειμωνες, το ατομο τελειωσε τη σχολη του, εβγαλε μεταπτυχιακο... την γνωμη του δε μας ειπε! Εμεις που δωσαμε φετος τι θα κανουμε;
javavall Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Περασαν καλοκαιρια, χειμωνες, το ατομο τελειωσε τη σχολη του, εβγαλε μεταπτυχιακο... την γνωμη του δε μας ειπε! Εμεις που δωσαμε φετος τι θα κανουμε; Ceidas δεν γίνεσαι...γεννιέσαι. Οπότε βαθιά μέσα σου ξέρεις την απάντηση!
manic Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ceidas δεν γίνεσαι...γεννιέσαι. Οπότε βαθιά μέσα σου ξέρεις την απάντηση! χαχαχαχα ισχυει!! αν και απο οτι βλεπω σε λιγο καιρο δεν θα εχει ιδιαιτερη διαφορα μια που και οι 2 σχολες πανε για συνχωνευση
PeLLaRaS Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 χαχαχαχα ισχυει!! αν και απο οτι βλεπω σε λιγο καιρο δεν θα εχει ιδιαιτερη διαφορα μια που και οι 2 σχολες πανε για συνχωνευση που να φας την γλώσσα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.