Προς το περιεχόμενο

Windows installer σε safemode

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το exe της delphi. Το βάζω στα 2000 και τρέχει. Αλλάζω σε ξπ και μου λέει οτι το αρχείο είναι corrupted. Mπαίνω στην ασφαλή λειτουργία, κάνει reading το package και μόλις τελειώνει λέει οτι είναι corrupted. Μπαίνω σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο και κάνει το reading package την πρώτη φορά και συνεχίζει να διαβάζει, δεν μου βγάζει τίποτα. Μπαίνει στον installer κανονικά και μετά βγάζει μήνυμα οτι και καλά δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί τα γουιν είναι σε ασφαλή λειτουργία.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνω την ασφαλή λειτουργία να κάνει install?

Δημοσ.

Apo Safe Mode den mporeis na kaneis tipota.Proteinw na dokimaseis na mpeis se normal mode kai na apenergopoihseis opoiodhpote programma trexei ekeinh thn stigmh (Antivirus,Antispyware ktl).Elpizw na ginei kati,diaforetika kane kai ena scan gia ious.....

Filika Yorps

Δημοσ.

Μάλλον έχει ψιλοχαλάσει κάποια ρύθμιση στα xp, βάλε τον τελευταίο installer 3.1 από την MS, μπας και φτιάξει.

Δημοσ.

Ρε νικ κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά πριν βάλω ξπ, την μέρα που άλλαζα λειτουργικά, στα 2000 είχε τρέξει κανονικά και την είχα ανοίξει την delphi, δεν είναι οτι δεν δουλεύει καθόλου, απλά τώρα τουχει κολλήσει έτσι... Θα κατεβάσω τον 3.1 να δω, ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...