gto234 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Ας υποθέσουμε ότι έχω κάνει ένα iso αρχείο το cd των win.Αντί να το καίω σε cd και να δοκιμάζω υπάρχει κάποιος driver που να μπορώ να φορτώσω το iso αρχείο κατά την εκκίνηση του PC?Κάτι σαν το Imagedrive του Nero που όμως να φορτώνει στην εκκίνηση το image file?
Xdanger Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Για ψάξε στο google για boot manager με support για isos σε NTFS filesystem
gto234 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Το έχω ψάξει αλλά δεν βρίσκω τίποτα.Μόνο ένα isoemu αλλά η σελίδα του έχει κλείσει και δεν το βρίσκω από αλλού.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Ligo dyskolo giati synh8ws gia ta iso arxeia yparxoun efarmoges pou den trexoun stand alone.Xreiazontai kai to leitourgiko systhma gia thn epikoinwnia
citizen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Το isoemu καπου το έχω αλλά μην περιμένεις να κάνεις και πολλά... Δεν είναι και πολύ σόι ... Αν θελεις να κάνεις το test μία φορά χρησιμοποιησε CDRW. Αν θέλεις να κάνεις πολλά test χρησιμοποίησε virtual machine προγραμμα (το vmware workstation κάνει τέλεια για αυτή τη δουλειά)
StavrosD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δοκίμασε το Virtual PC ή το VMWare. Μπορούν να σου ανοίξουν έναν εικονικό υπολογιστή σε παράθυρο, και να κάνει boot από ISO
random Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 vmware κορυφή για τετοια. δοκιμαζεις τα iso, και παιζεις και με οτι linuxaki βρεις στα περιοδικα χωρις να κανεις μαστορεματα με partitions, hd, kai bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.