Kserafeim Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 καλησπερα έχω την εκδοση 5.5 photoshop και δεν μου αναγνωρίζει τα ελληνικά όταν πάω να γράψω ένα κείμενο.το ίδιο μου κάνει με την έκδοση 7 ξερει κανεις τι μπορει μπορει να φταίει ? παντου γραφω ελληνικα εννοω σε αλλα προγραμματα ενω εδω οχι..τι μπορει να φταιει ?
gfilippas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Έχει απαντηθεί αρκετές φορές αλλά δεν πειράζει. Άλλαξε στην registry τα παρακάτω: HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\COntrol\NIs\Codepage 1252_cp_1252.nls<BR>1253_cp_1253.nls<BR>1254_cp_1254.nls<P> ώστε γίνουν >1252_cp_1253.nls<BR>1253_cp_1253.nls<BR>1254_cp_1253.nls<P> κάνεις restart και ...όλα καλά.
mohok Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εγώ να θα σου πω συγκεκριμένα για τα προγράμματα της Adobe... To Corel παίζει κανονικά με τα Ελληνικά Fonts και δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον σε εμένα. Για τα προγράμματα της Adobe τόσο εσύ όσο και όλοι μας πρέπει να βρεις τις "CE" εκδόσεις των προγραμμάτων και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα... Η Adobe έχει την κανονική Internetional versioν που υποστηρίζει Γαλλικά γερμανικά και Αγγλικά ενοείτε .... μετά είναι η ΜΕ έκδοση που είναι για τις χώρες της Μέσης Ανατολής και η CE που είναι για Ελληνικά, Κυριλικά , Τούρκικα κλπ.... χωρίς αυτές τις εκδόσεις δεν πρόκειται να λύσεις ποτέ ουσιαστικά το πρόβλημα σου... οι αλλαγές επιπλέον στο registry για τα codepages μπορεί ενδεχωμένος να σου δημιουργήσουν προβλήματα σε άλλα προγράμματα ή και ακόμα ως αποτέλεσμα ακόμα και κάποιες γραμματοσειρές που ίσως λειτουργούν στα προγράμματα της Adobe να δουλέψουν να "χαλάσουν" και να λειτουργούν και κάποιες που δεν δούλευαν να δουλέψουν.... χωρίς την "CE" δεν κάνεις δουλειά.
andrip Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 και ναι είναι αλήθεια! Ο λάζαρος αναστήθηκε! Μετά απο 4 χρόνια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΥΣΗ!
gfilippas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εγώ να θα σου πω συγκεκριμένα για τα προγράμματα της Adobe... To Corel παίζει κανονικά με τα Ελληνικά Fonts και δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον σε εμένα. Για τα προγράμματα της Adobe τόσο εσύ όσο και όλοι μας πρέπει να βρεις τις "CE" εκδόσεις των προγραμμάτων και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα... Η Adobe έχει την κανονική Internetional versioν που υποστηρίζει Γαλλικά γερμανικά και Αγγλικά ενοείτε .... μετά είναι η ΜΕ έκδοση που είναι για τις χώρες της Μέσης Ανατολής και η CE που είναι για Ελληνικά, Κυριλικά , Τούρκικα κλπ.... χωρίς αυτές τις εκδόσεις δεν πρόκειται να λύσεις ποτέ ουσιαστικά το πρόβλημα σου... οι αλλαγές επιπλέον στο registry για τα codepages μπορεί ενδεχωμένος να σου δημιουργήσουν προβλήματα σε άλλα προγράμματα ή και ακόμα ως αποτέλεσμα ακόμα και κάποιες γραμματοσειρές που ίσως λειτουργούν στα προγράμματα της Adobe να δουλέψουν να "χαλάσουν" και να λειτουργούν και κάποιες που δεν δούλευαν να δουλέψουν.... χωρίς την "CE" δεν κάνεις δουλειά. Οι συγκεκριμένες αλλαγές στην registry δεν πρόκειται να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κανένα πρόγραμμα. Και τουλάχιστον τότε που έγινε η ερώτηση ήταν ίσως η μοναδική λύση για όσους είχαν συγκεκριμένη έκδοση του photoshop. Θα πρέπει να έψαξες αρκετά για να απαντήσεις σε κάτι που ρωτήθηκε τον Ιούνιο του 2005.
killbill7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλά αλλά ξέρει κανείς που θα βρούμε τα προγράμματα της Adobe CE για ελληνικά για download? ---------- Προσθήκη στις 12:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:47 ---------- Ναι αλλά τα προγράμματα της Adobe CE που θα τα βρούμε για download?
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλά αλλά ξέρει κανείς που θα βρούμε τα προγράμματα της Adobe CE για ελληνικά για download? ---------- Προσθήκη στις 12:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:47 ---------- Ναι αλλά τα προγράμματα της Adobe CE που θα τα βρούμε για download? Έλεος ρε φίλε. Το thread είναι από το 2005 και μιλάει για το photoshop 5.5 και το 7. Τα προγράμματα της Adobe (όχι Adobe CE) θα τα βρεις στο http://www.adobe.com σε trial εκδόσεις. Αν ψάχνεις για άλλες εκδόσεις (όχι trial) είσαι σε λάθος forum. READ THE RULES MAN. (Δεν το παίζω έξυπνος και αν επιμένεις με το θέμα σε βλέπω για τιμωρία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.