Προς το περιεχόμενο

Refresh screen

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σύνηθες μετά από το κλείσιμο μιας 'βαριάς' εφαρμογής να μου κάνει ανανέωση οθόνης και πολλές φορές να μου λέει ότι η ο explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και θα πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία του?

Δημοσ.

Δεν μας λες τι λειτουργικό έχεις?

Πολλές φορές όταν γίνεται μια βαριά εργασία σε Η/Υ μετά το κλείσιμό της γίνεται μια ανανέωση λόγω του ότι απελευρεώνεται μνήμη. Τώρα το ότι βγάζει σφάλμα στον explorer ίσως κάποια από τα dimm σε κάποια διεύθυνση μνήμης που είναι έτοιμη να πεθάνει να έχει πρόβλημα. Η λύση memtest ή βάλε άλλες μνήμες επάνω να δεις τι τρέχει.

Τώρα αν έχεις win98 ή me είναι σύνηθες αυτό το φαινόμενο.

Δημοσ.

asmorod μου φαίνεται ότι ίσως ξέρεις πολλά (δεν πρόκειται να πεθάνεις όμως!)

Λοιπόν,ΟS windows xp pro sp2-msi 865 pe neo fis2r-cpu 3.2 ghz-2x512 mb-kingston-tagan 480w-club 3d radeon 9600 pro 256mb (δεν παίζω παιχνίδια)-κάτι plextor κ.λ.π.

Στέκομαι στις μνήμες που λες.Πράγματι τεστάροντας με memtest,μου βγάζει σφάλματα,Αλλά τεστάροντας ένα-ένα τα modula,σε όλα τα slots ρε γαμώτο δεν μου βγάζει σφάλματα!.Μιλάμε ένα βράδυ ολόκληρο έφαγα γι αυτή τη δουλεια.Τι να υποθέσω.Έκανα νύξη και άλλη φορά εδώ στο forum γι αυτό, αλλά μάλλον κανείς δεν μπορεί να μου προτείνει κάτι.

Συμπληρωματικά σου αναφέρω, ότι τεστάροντας με άλλα προγράμματα πλην του memtest όλα είναι οκ!

Αν είναι ζημιά σε κάποιο module πως στο καλό θα το εντοπίσω ,όταν δεν μού λέει ποιό είναι?

Δημοσ.

File mou apo auta pou les den einai zimia sta modules tis mnimis.Oi mnimes sou einai mia xara.To provlima einai oti kanoun conflict otan einai mazi.Eipes oti otan einai kai ta duo dimmakia epanw to memtest vgazei sfalmata enw mones tous douleuoun.Ara mazi autes oi 2 den kanoun.

Mipws prospatheis na tis doulepseis se megaluteri suxnotita apo oti sikwnoun kai ta ftinoun otan einai se dual diataksi?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι οι μητρικές msi έχουν ένα μικρό πρόβλημα στη διαχείριση πάνω από ένα dimm μνήμης και θέλουν ειδική διάταξη εγκατάστασης, δες στο βιβλίο της μητρικής γράφει μέσα πως μπαίνουν οι μνήμες με ποια διάταξη. Κάνε κι ένα bios update ποτέ δεν βλάπτει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...